istanbuldaki bni hazırlayan Dr gebelere bakmuyormuş intertilife olduğu için ama hemşireyle bağlantımı kesmedim oda devam diyo bütün ilaçlara bende başka Dr gittim oda ilaçlar hakkında bişey demedi bunları kullanıyorum diye gösteriyorum sadece ultrasonda bakıp dikkat et kendine diyolar tam üç tane Dr gittim Dr biride bu ilaçlara gerek yok dedi bnde tabi ona güvenmedim bu arada sügçrekli kabında oluyorum ağrılı şekilde ne yapcam bilmiyom kaysı yesem dunlop şurup içsem artık fayda etmiyor
Sen güveneceyin bir doktor bul ve güzelce seni takibe alsın
benim fikirimce estrofemleri 6 tablet devam etmen gereksiz doktor takibiyle yavaş yavaş azalt ve sonra burak
crinone jel tahriş ediyorsa progesteronu ağızdan al

Canim bu CD 56 Rahim den bir parca Doku aliyorlar o degil mi? Kan da test pek belirgin cikmadigini biliyorum yalnis mi biliyorum?
canım sadece cd 56 dediler..ben sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum...kandan bakıyoruz dedi üç labratuar hiç biri rahimden doku alıyourz demedi..aslında bildiğim kadarıyla sağlıkılı doğum yapmış hiç kimseden istenmiyor ama yine de önlem amaçlı sanırım..bıktım zaten içim daralı bi derya bu iş.sonu yok..cd 56 hariç daha binlerce test buldum araştırınca..sonu yok..baksınlar kandan zorlsam da yöntem bu dediler

canım sadece cd 56 dediler..ben sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum...kandan bakıyoruz dedi üç labratuar hiç biri rahimden doku alıyourz demedi..aslında bildiğim kadarıyla sağlıkılı doğum yapmış hiç kimseden istenmiyor ama yine de önlem amaçlı sanırım..bıktım zaten içim daralı bi derya bu iş.sonu yok..cd 56 hariç daha binlerce test buldum araştırınca..sonu yok..baksınlar kandan zorlsam da yöntem bu dediler
yeşilada inanki bu cd 56 boş şeydi
için rahat olsu diye yaptır ama sağlıklı bir çocuk doğurmuşun boş şeydi

ben önceden yana yana sondum gerek yok dedi her iki doktorumda..hepsni yaptır..ne varsa..aklın kalmsın..
taaaa gecen sene agustos da kendı yumurtamla transferden sonra o zamanki dr bir sayfa test lıstesı vermıstı... Toplam 13 bın tl tutuyordu tum testler ama sonra 9700 e ınmıslerdı ... Sonra baska dr a gittim delırdınız mı hıc gerek yok dedi... Gercı onda da olmadı sonra yıne olmadı yine olmadı ... Ondan ne duysam soruyorum artık...

ya yseılada cım senın saglıklı bır evladın da var gercekten olmuyor olmasına ben cok sasırıyorum ...

taaaa gecen sene agustos da kendınyumurtamla transferden sonra o zamanki de bir sayfa test lıstesı vermıstı... Toplam 13 bın tl tutuyordu tum testler ama sonra 9700 e ınmıslerdı ... Sonra baska dr a gittim delırdınız mı hıc gerek yok dedi... Gercı onda da ılmadı yıne olmadı yone olmadı ... Ondan ne duysam soruyorum artık...
ya yseılada cım senın saglıklı bır evladın da var gercekten olmuyor olmasına ben cok sasırıyorum ...
rahime gitmneden üç doktor baktı..9,4 mmdi gitmeden bir hafta önce ..üç katmanlı çok temiz hiç sıkıntı yok dediler..eşimin 30 milyon sperm 35 yaşında daha..inatla bizde problem..yumurtadan asla olamaz..rahimde sorun olduğunu düşünüyorum denildi..ordan da devam ediliyor..histeroskopi de olacak cd 56 da..onlarda da bişey çıkmazsa rahimle ilgili isteyebilecekleri bildiğiniz bir test var mı???eminim onlar da istemez negatif almamı..biliyorlar nerdeyse kafayı yicem üzüntüden...ama gerçkten çok yoruluyorum..sadeec donör değiştireceğiz dediler..bir cümle dese belki yumurta da sıkıntı vardır diye..asla..rahimde sıkıntı..hep aynı...

Canım bnm Rabbim yardımcımız olsun bn sürekli yaşıyorum kabızlığı ne yapcam bilmiyom kaysı işe yaramıyor artık dunlop şurup içiyorum arada biara sürekli sabah akşam içiyodum alışkanlık yapar dediler peki sen jel çubuğu sonuna kadarmı kullanıyorsun canım nezamana kadar kullancakmışsın
Çubuğu son zamanlarda ucuna zor koyuyodum çok şişmişti bugün daha koymadım akşam koy dedi doktor sabah iğnesini olduğum için. 20. Haftaya kadar devam dedi burdaki doktorum düşük tehlikem olduğu için. Kabızlık için hergün bir öğün yeşil sebze yemeği yiyorum ve bol su içiyorum hiç kabız olmuyordum ama ilaç kabız yaptı inşallah bıraktım geçer.

rahime gitmneden üç doktor baktı..9,4 mmdi gitmeden bir hafta önce ..üç katmanlı çok temiz hiç sıkıntı yok dediler..eşimin 30 milyon sperm 35 yaşında daha..inatla bizde problem..yumurtadan asla olamaz..rahimde sorun olduğunu düşünüyorum denildi..ordan da devam ediliyor..histeroskopi de olacak cd 56 da..onlarda da bişey çıkmazsa rahimle ilgili isteyebilecekleri bildiğiniz bir test var mı???eminim onlar da istemez negatif almamı..biliyorlar nerdeyse kafayı yicem üzüntüden...ama gerçkten çok yoruluyorum..sadeec donör değiştireceğiz dediler..bir cümle dese belki yumurta da sıkıntı vardır diye..asla..rahimde sıkıntı..hep aynı...

Era testi deneyebilirsiniz bence

Biliyorsun canim bana daha transfer yapilmadan donörun yumurtalari ne kadar kötü cikti da transferim iptal olmustu... Demek ki kötü yumurta da cika biliyormus

Biliyorsun canim bana daha transfer yapilmadan donörun yumurtalari ne kadar kötü cikti da transferim iptal olmustu... Demek ki kötü yumurta da cika biliyormus
Haberler nasıl sebidacım embiriyolarn gelişimi nasılmş aradılar mı.. bu arada estrofem bende resmen migren ağrısı gibi baş ağrısı yapıyo resmen iş yerinde kafamı masaya vurasm gelio sadece bana mı böyle etkisi oldu acaba

teşekkür ederim canım.
sprem donasyon yaptırdım seninde bildiğin gibi düşük amh lıyım oyüzden mucize gibi oldu ikizlerim.
Darısı başına olsun.
Ayyy amin canım dua et bizler içinde sperm donasyon olduğunu biliyorum bana da umut oldun valla kendi yumurtan la mi denedin

Haberler nasıl sebidacım embiriyolarn gelişimi nasılmş aradılar mı.. bu arada estrofem bende resmen migren ağrısı gibi baş ağrısı yapıyo resmen iş yerinde kafamı masaya vurasm gelio sadece bana mı böyle etkisi oldu acaba
Canim benim transfer yine olmuyor Rahim kalinligi sorunum oldu yukselmiyor bu yüzden ertelendi... Embryolardan da bugün tekrar haber gelcekti gelmedi bekliyorum :(

Biliyorum kuzum..ama bizim yumurtalarla sağlıklı ve birinci kalite embriyo oldu o yüzden transfer oldu zaten ama bilinmeyen bişeyler de olabilir sonuçta pgt filan yapılmadı...Umarum yeni donörün çok daha iyi yumurtaları olur..şans inan bana şans..

Probıyotık nasıl bişey hiç duymadım canım
Canim ben sonuna kadar ittim çubuğu. Benim fazlalık akti hep. Sanirim akmayanlarda şişme oluyo bende olmadı. 12. haftada biraktim ben. Kabızlık beni çok zorluyor. Kendi kendime gaz bile cikaramiyorum. Illa duphalac. O da sadece gaz...Diğer işe zaten yaramiyor. Nefes alamayacak kadar şisim. Doktorum prebiyotik icmemi soyledi. Bu çarşamba diyetisyene gidecegim. Belki o çare bulur. Bulmazsa prebiyotik alacagim. Ilerde daha sıkıntı oluyor. 19. Haftadayim daha vakit var ve ben sadece 5 kilo alnama ragmen 8 aylik gibiyim çok sistim.

Canim benim transfer yine olmuyor Rahim kalinligi sorunum oldu yukselmiyor bu yüzden ertelendi... Embryolardan da bugün tekrar haber gelcekti gelmedi bekliyorum :KK43:
Biz bu transfere gidemiycez sanırım benimde kistten dolayı iptal olma durumu var ne diyelim geç olsun ama sonu güzel olsun..inşallah embriyoların durumu iydir dondurulur bi daha ki aya sadece rahme odaklanılır taze nar al canım suyunu sık iç rahmi kalımlaştırıyo diye duydum ilaçlara ek olarak bunuda deneyebilrsn herşeyde bi hayır vardır

Back
X