- 7 Mayıs 2017
- 677
- 1.287
- 63
benımkı 18.cı gun yapılmıs oldu???Blastkist transferi adetin 19-23 arası yapılmalı
Ve progesteron başlatıldıysa 5 gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımkı 18.cı gun yapılmıs oldu???Blastkist transferi adetin 19-23 arası yapılmalı
Ve progesteron başlatıldıysa 5 gün
Cok uzuldum ya...Arkadaslar benim gebeligimde kimyasal oldu pardon sen nerde yaptirmistin
Nerde yaptırdın canımbenımkı 18.cı gun yapılmıs oldu???
doğuşNerde yaptırdın canım
Çok üzüldümKimse devam et demedi
Murat bey nededi kimyasal neden olurmusNerde yaptırdın canım
Bilmiyorum ki bu üçüncü gerçekten gücüm kalmadıdoğuş
ya size de cok uzuldum ama tekrar yukselmez mi acaba
Cevap bile vermediMurat bey nededi kimyasal neden olurmus
Malesef sizin tedavi tekrarlanacak mı ne durumdasınızBenim de kimyasal gebelik olmuştu net birşey demiyorlar benim okuduğum % 70 embriyodaki kromozal bozukluk ama tabi bunu kabul etmiyorlar diğer bir olasılıkta rahim kabul etmeyebiliyormuş, ilk başta çok üzülmüştüm çok takılmıştım kendimde suç aramıştım dinlenmedim yatmadım diye ama herşeyin hayırlısı demekten başka çaremiz Yok malesef
Hayırlı olsun bu sefer olur inşallahEvet canım tekrar deneme aşamasındayız, benim yaklaşık 5 ay oluyor kimyasal gebelik, Cuma günü rahim kalınlığına bakılacak yeterli bulunursa sanırım bir haftaya transfer için gideriz Kıbrıs’a
Off hadi yaa. Uzuldum kizlarOff ya bu iyi değil
Kimyasal gebelik
Benim pgt de yapıldı hem bu üçüncü transfer ama pgt yapılırken de bozulmuş olabilirKizlar gittiginiz merkezler PGD,PGT testlerinin yapilmasini oneriyor mu? Cinsiyet belirleme icin sormuyorum. Genetik hastalik arastirmasi icin soruyorum. Kimyasal gebelik genetik anomali yuzundense pgt,pgd bunu da olcmez mi ? Bazi doktorlar embriyo uzerinde yapilan test oldugu icin önermiyor pgt,pgd yi. Siz ne diyorsunuz? Bir de karyomapping diye birsey duydunuz mu ?
Üzüldüm canım umarım arkadaşların dediği gibi kimyasal değildirZazacım cuma 98 bugün 48 bhcg ne yapmalıyım
İkiz olupta biri sonlandığında böyle düşüş oluyor mu bilginiz var mıÜzüldüm canım umarım arkadaşların dediği gibi kimyasal değildiryinede emin olmadan ilaçlarını bırakma dicem
.
Hiç bir bilgim yok canımİkiz olupta biri sonlandığında böyle düşüş oluyor mu bilginiz var mı
Çok sağol senin güzel haberlerini bekliyoruzHiç bir bilgim yok canımne tüp bebek nede donasyon tecrübem yok malesef, bende daha ilk deneme için hazırlık yapıyorum ama eminim bilgisi olan arkadaşlar cevaplıyacaktır
üzme kendini herşeyin hayırlısı, belki dediğin gibi bir durum olabilir.