Benim de kimyasal gebelik olmuştu net birşey demiyorlar benim okuduğum % 70 embriyodaki kromozal bozukluk ama tabi bunu kabul etmiyorlar diğer bir olasılıkta rahim kabul etmeyebiliyormuş, ilk başta çok üzülmüştüm çok takılmıştım kendimde suç aramıştım dinlenmedim yatmadım diye ama herşeyin hayırlısı demekten başka çaremiz Yok malesef

Benim de kimyasal gebelik olmuştu net birşey demiyorlar benim okuduğum % 70 embriyodaki kromozal bozukluk ama tabi bunu kabul etmiyorlar diğer bir olasılıkta rahim kabul etmeyebiliyormuş, ilk başta çok üzülmüştüm çok takılmıştım kendimde suç aramıştım dinlenmedim yatmadım diye ama herşeyin hayırlısı demekten başka çaremiz Yok malesef
Malesef sizin tedavi tekrarlanacak mı ne durumdasınız

Evet canım tekrar deneme aşamasındayız, benim yaklaşık 5 ay oluyor kimyasal gebelik, Cuma günü rahim kalınlığına bakılacak yeterli bulunursa sanırım bir haftaya transfer için gideriz Kıbrıs’a

Kizlar gittiginiz merkezler PGD,PGT testlerinin yapilmasini oneriyor mu? Cinsiyet belirleme icin sormuyorum. Genetik hastalik arastirmasi icin soruyorum. Kimyasal gebelik genetik anomali yuzundense pgt,pgd bunu da olcmez mi ? Bazi doktorlar embriyo uzerinde yapilan test oldugu icin önermiyor pgt,pgd yi. Siz ne diyorsunuz? Bir de karyomapping diye birsey duydunuz mu ?

Kizlar gittiginiz merkezler PGD,PGT testlerinin yapilmasini oneriyor mu? Cinsiyet belirleme icin sormuyorum. Genetik hastalik arastirmasi icin soruyorum. Kimyasal gebelik genetik anomali yuzundense pgt,pgd bunu da olcmez mi ? Bazi doktorlar embriyo uzerinde yapilan test oldugu icin önermiyor pgt,pgd yi. Siz ne diyorsunuz? Bir de karyomapping diye birsey duydunuz mu ?
Benim pgt de yapıldı hem bu üçüncü transfer ama pgt yapılırken de bozulmuş olabilir

İkiz olupta biri sonlandığında böyle düşüş oluyor mu bilginiz var mı
Hiç bir bilgim yok canım :( ne tüp bebek nede donasyon tecrübem yok malesef, bende daha ilk deneme için hazırlık yapıyorum ama eminim bilgisi olan arkadaşlar cevaplıyacaktır :( üzme kendini herşeyin hayırlısı, belki dediğin gibi bir durum olabilir.

Hiç bir bilgim yok canım :KK43: ne tüp bebek nede donasyon tecrübem yok malesef, bende daha ilk deneme için hazırlık yapıyorum ama eminim bilgisi olan arkadaşlar cevaplıyacaktır :KK43: üzme kendini herşeyin hayırlısı, belki dediğin gibi bir durum olabilir.
Çok sağol senin güzel haberlerini bekliyoruz

Back
X