- 11 Şubat 2017
- 299
- 772
- 53
Ne güzel bütün bilgileri vermişler. Boyu kısa gelmiş size ama takılmayın bodur tavuk her dem piliç :) hem Türk ırkına göre çok kısa bir boy değil bence. Ben adayımın en çok yüzünü merak ederdim nasıl güzelmi sizinki :)Ablalarim simdi biz tedaviye basliyoruz. Donoru begenmesekte sectik. Bu arada batumda Batumi hastanesinde yaptiracagiz. Benimle birlikte 3 kisi gidiyoruz merkeze.
Simdi sormak istediklerim var bilir kisilerden yardim bekliyorum.
1. Merkez bize dedi ki biz once donoru hazirliyoruz. Embriyolari dolleriz sayiya bakar dondururuz. Bir sonraki ay sizi hazirlariz. Cunki embriyolarda sorun olursa biz yeni donorle calisma yapmamiz lazim size bosuna ilac vermis oluruz dediler.
2. Ise bizim sectigimiz donor daha once de donor olmus ve 3. Gun embriyosu 12 tane olusmus. Sagligi yerinde boyu bize gore kisa boy 160. Sanirim bize de 3. Gun embriyosu koyacaklar. 3. Gun embriyosunun ikiz olma veya ucuz olma ihtimali yuksekmis dogru mu? Yani 3. Gun embriyosunu kabul etmelimiyim 3. Gun embriyosuna gore 12 sayisi nasil?
Embriyolara gelince 5.gün embriyosu herzaman daha iyidir sperme bağlı problemler 4.gün ortaya çıkar. Sperm kaynaklı bozuk embriyoları elemek adına ya 4 ya 5.gün embriyosu iyidir. Ayrıca hücre sayısıda mor kanatların dediği gibi önemli. İkiz yada üçüz ihtimali çok mantıklı gelmedi bana ama belki istatistiksel olarak 3.gün embriyosu tutunmadan önce bölünmeye devam ederken tek yumurta ikizi olacak şekilde bölünüyordur bilemedim