aynen onyuzden marka da yazmaya cekınmıstım ama blue bubble soyleyınce yazdım. Probıyotık olusu iyi bagırsakları duzenledı. Evet negatıf aldıgımda ılk sen aradın allah razı olsun ondan saygım dedıgım gibi sonsuz. Ayrıca esımın meslektasısın hıc saygı duymamak mumkun mu?
-)ay inşallah anne olalım mevzularımız sohbetlerimiz değişsin kuzum
çok çeyiyoruz içimiz sızlıyor çok ağır bir yoldayız heleki ard arda olumsuz şeyler yaşanınca eşimizle bile göz göze gelmekten çekiniyoruz inanın haykırıp ağlamam geliyor
dil döküp allahla konuşmam geliyor
çok ama çok anne olmak istiyorum

Benim normal tüp bebekle bebegim oldu ancak yaşım sebebiyle sizi takip ediyorum
Bende de dr.um bilinenlerden ek olarak solgar d vitamini 1000 mg ve yine solgar omega 3 950 mg. Ve bemix b12 ilaclari baslatmisti.ilk kez bir dr d vitamini vermisti ben dr.umu çok bilgili buldum o andan konuşmalarimızdan itibaren.ve 2 - 3 yıldir quenzum q10 ve melatonin iciyordum.biesteron da 2 - 3 yildır iciyordum onu biraktirdi tabi.diyecegim o ki bebek bunlardan sonra geldi.oğlum 7 aylik olmak uzere :) bilgileriniz icin teşekkürler
kac yasındasınız? evet bısteron yanı dhea gervekten yumurta kalıteyı arttırıyor. coq10 (bızım yas ıcın unıquımol hayatımın bır parcası da ) cok onemlı 40 yasından sonra herkes kalp saglıgı ıcın ıcmelı zaten. Kendı yumurtanızla deneyeceksınız en az 300 mg ubiquınol veya 600 mg Coq10. Tebrik ediyorum ve sormadan edemeyecegım dr nuz kım idi?

-)ay inşallah anne olalım mevzularımız sohbetlerimiz değişsin kuzum
çok çeyiyoruz içimiz sızlıyor çok ağır bir yoldayız heleki ard arda olumsuz şeyler yaşanınca eşimizle bile göz göze gelmekten çekiniyoruz inanın haykırıp ağlamam geliyor
dil döküp allahla konuşmam geliyor
çok ama çok anne olmak istiyorum
ben de ... esıme dedım neden ocaga kadsr beklıyoruz ne olur aralıkta deneyelım ama eczane tasıyorum ev tasıyoruz ımkansız dedı ne olur dıye yalvarıyorum gercı merkez de ocak dedı ama belkı ıkna ederım. Iste sımdı transfer ertesı reglımı oldum testlerı de yaptırımca aralık reglısınde yapsam ne olur kı? hem dogum gunum ugurlu gelır belkı... Her gece ruyalarıma gırıyor bır suru bır sey... Ahlamkatan goxlerım sıstı artık.

ben de ... esıme dedım neden ocaga kadsr beklıyoruz ne olur ocakta deneyelım ama eczane tasıyorum ev tasıyoruz ımkansız dedı ne olur dıye yalvarıyorum gercı merkez de ocak dedı ama belkı ıkna ederım. Iste sımdı transfer ertesı reglımı oldum testlerı de yaptırımca aralık reglısınde yapsam ne olur kı? hem dogum gunum ugurlu gelır belkı... Her gece ruyalarıma gırıyor bır suru bır sey... Ahlamkatan goxlerım sıstı artık.
inşallah son tedavin başarılı olucak ben buna inanıyorum merkez yalnışlıklarını bu defada yapmaz inşallah

Bildigin yolda.devam et ve dondurulmus asla.kullanmaz.Halil.bey her defasinda fresh yaptilar baska.doktorlarla.karistirmayin Halil beyi
Hamileligin hayırlı olsun arkadaşım.
o merkezde hamile olman .onlarî bu kadar çok savunman anlamına gelmemeli.
Nereden bilebilirsin ki "ASLA" donmus yumurta kullanmazlar diyorsun.Bunu söyliyebilmen icin gözlerinle her yumurtaya şahit olman gerekir.

Her merkez herşeyi yapabilir.
Anne adayının merkezle kurduğu ilişki ve oradakilerinin insafına kalmış bi iş bu.

Hamileligin hayırlı olsun arkadaşım.
o merkezde hamile olman .onlarî bu kadar çok savunman anlamına gelmemeli.
Nereden bilebilirsin ki "ASLA" donmus yumurta kullanmazlar diyorsun.Bunu söyliyebilmen icin gözlerinle her yumurtaya şahit olman gerekir.

Her merkez herşeyi yapabilir.
Anne adayının merkezle kurduğu ilişki ve oradakilerinin insafına kalmış bi iş oncelikle tesekkur ederim oncelikle 50.kere yazdim.tekrar yazayim. Benim.ilk.donosyonum bu.merkezde olmadi hamileligim hitte gerceklesti ve bir cok.anneye anneligi tattridi.ekibiyle birliktee ve burda iyisiyle kotusuyle herseyi.paylasıp yaziyoruz.digerleri.gibi.gece yarisi alkollu.arayipta kismet degilmis denmedi.;)

Yine aynı savunmana devam ediyorsun.Dr berk i tanimam alkollu aradi aramadi sahit olmadim bilemem.hic bi dr u ve merkezi savunmam.
Ama ASLA donmus yumurta kullanmazlar gibi iddali biseyde yazmam.cunki gozumle görmedim
ve bence sende görmedin kime ne kullaniliyo donmus mu fresh mi.
o merkezde hamile kalan oldugu kadar dünya para verip hamile olamayan bi sürü arkadaşımızda var.
Her merkez icin yazıyorum
_ genc kadınlar ilacla 30 ve hatta 60 yumurta verebiliyor.Bunlar 3 veya 5 kisiye bölüştürülüyor.Geriye kalanlar donduruluyor
_ embriyo donasyonda yeni baştan emb. olusturfuklarina inanan varmidir ki yoksa baskalarindan kalan embriyolar mi değerlendiriliyor!
Bunu düşündüren husus, yumurta donasyon yaptıran arkadaşların kocalarının fiziksel özelliklerinin merkezler tarafından sorulup not ďüşülmesidir.Çunki geriye kalan emb. istiflenirken ona göre not düşülüyodur.
_Sprem donasyon için giden kisilerin yumurtalarinin tr deki diger denemelerine oranla hep daha az cikmasi hep mi bi raslanti.yoksa merkezlerce bu havadan gelen yumurtamı demek.
o dr a hayranlık duyuyor olabilirsin belkide son denemenden para almadigi icin minnet duygusuyla dolusun.Hepsi olabilir ama bu objektif bakış açına engel oluyorsa orada bi daha düşünmen gerekir.
Işin içinde olmayan bizler.ancak bize ne derlerse ona inanmak zorunda bırakılıyoruz.
Umarim tum arkadaslarim anne olur ve bu girdapdan ellerini kollarını kurtarırlar

Bende senin.ne yasadigini bilmem sende benimkini hamileligini.yasa bende benimkini. Ok laf polimigine.girmek.istemiyorum.kimseyle zor.bir.donem.geciriyorum parami.nasil kaptirdigimi bilirim ben ve hala.kredi odedigimi anligayabildinmi.simdi

Bende senin.ne yasadigini bilmem sende benimkini hamileligini.yasa bende benimkini. Ok laf polimigine.girmek.istemiyorum.kimseyle zor.bir.donem.geciriyorum parami.nasil kaptirdigimi bilirim ben ve hala.kredi odedigimi anligayabildinmi.simdi
herkes agır bedeller ödüyo.sağlık.maddi vs.
Asıl kazanclılar merkezler .o sebeple diyorum hic bi merkezi savunmayın.
Benimde ilk tedavi oldugum kurum suanki merkez degildi.herkes benzer şeyler yasiyo burada.
Her kimki bi merkezi ASLA YAPMAZLARLA savunuyor yine yazicam onada bu gercekleri.

kızlar çıktı sonuç...d vitamini 17..b12 vitamini 276..fsh 32..lh 7..prolaktin 17..estradiol63..progestron 0,1..evet bekliyorum tavsiyelri bi saate eczanede olucam...ne alayım..

kac yasındasınız? evet bısteron yanı dhea gervekten yumurta kalıteyı arttırıyor. coq10 (bızım yas ıcın unıquımol hayatımın bır parcası da ) cok onemlı 40 yasından sonra herkes kalp saglıgı ıcın ıcmelı zaten. Kendı yumurtanızla deneyeceksınız en az 300 mg ubiquınol veya 600 mg Coq10. Tebrik ediyorum ve sormadan edemeyecegım dr nuz kım idi?
Çok teşekkür ederim şu an 44 yaşındayım 43.5 da transferim yapıldı.havuz yöntemi genetiğe gönderme vs yapıldı.bahçeci fulyada erbil yağmuru forumlarda okuyarak buldum.gittim.uzun zaman önce bahceciden ayrilıp özel klinik açtı.zeki başarılı cidden iyi bir doktor.quenzum q10 evet günde 3 kez içiyordum.100 mg.liktı.
Bizler kadar anne olmak isteyen var mıdır gecen ki kandilde edilen dualarinızdan çok etkilendim.inş anne olun en kısa zamanda.o kadar zor değil olunca aaa oldu diyor insan :)))

Dvit cok önemli hemen başla. Dvit spreylerden ben WELlcare kullanıyorum 1000uı al 3 ay kesintisiz günde 3 fıs kullan dil üstü. İhmal etme. Dvit 3 su ucuz ecz de satılan ampullerden de alabilirsin ama spreyı de kullan muhakkak. Zaten kış aylarındayız dopingle.
Burada ki herkes muhakkak istisnasız Pre-natal vitamin kullanmalı içinde genelde 400mcg folik asitte oluyor zaten. Bu size diger B vit leri de verecek . Diger ihtiyac duydugunuz hamılelıge hazırlayacak vitamınlerı de. TR de vinalac var bildiğim butun akrabalarıma onerdıgım cunku ıcınde probıyotık de var. Kendim de kullandım 2 ay sımdı , abd den aldıgım one a day prenatal kullanıyorum. Ayrıca kıbrısa gıttıgınız de gırnede kı erol eczanesınde de harıka vitaminler var. Tr fıyatlsrımdan daha ucuz kapsul sayısına bolunce. Merkezde bır eczane tesaduf bulduk. Pregnacare hamilelik oncesınden aldım onu ıcırıyorum kuzenıme mesela. TR ye yenı gırdı Vitabıotıcs urunlerı de harıka bır eczaneye gıdın ınceleyın. Hatta hamılelık esnasında kullanacagız urunlerı de var sonrasında emzırmede de . Sonuc olarak lütfen ; Pre-natal sart!
Omega3: Efa mom ya da imom omega3 asla ihmal etmeyin! Bunlar hayatınızdan eksik etmemeniz gereken vitaminler. Madem bu yoldasınız içeçeceksiniz. Ayrıca ilerisi içinde kadın oldugumuz icin faydalı.
Kendi yumurtası ve esının spermı ıle kullanılıp problem oldugunu dusunenler de Impryl ve Astalıfe ( astaktın ve balık yagı ) kombınasyonunu kullansınlar. Pişman olmazlar. Bırer kutu bıtırın muhakkak. Bu onerılerı sizi tR de takıp eden dr unuzla da paylasın. bu onerıler hekım ve eczacı ve kısısel arastırma bılgısı netıcesınde. Ama en ıyısını sızı takıp eden dr unuz bılır. Muhakkak saglık ocagında bedava kan tahlılı yaptırın en az 6 ay da bır yanı merkez ıstıyor bılıyorum ama sız kendı saglıgınız ıcınde gıdın baktırın.
Bir de ben simdi asıl estrofemsız dogal rahım kalınmasını arastırıyorum yenı trend bu. Ben agustos da estrofem kullanmadım normal gelısımı muthıs ıdı. Impryl de kullanmıstım tek farklı olarak o ay. Cınko da var ıcınde. Unutmadan cınko da rahım kalınmasında yardımcı! Atlamayın. Hatta hıcbısı ıcmek ıstemıyorsunuz bagısıklık ıcınde ıyı ıcınde C vıt D vıt ve Cınko vsr redoxon su da cozunen eff tablet ıcın gun asırı. Simdi diyorlar ki duzenlı adet gorup hala bır ıkı farketmez yumurta atan ınsan rahmınvucut dıgal olarak rahmı hamıleleıge hazırlıyor. Ben sımdı estrofemsız her ay donasyona kadsr rahım kalınlıgımı olcturecegım ve belkı bır devrım yaratıp estrofem kullanmadan donasyona gıdecegım ama sız bunu yapmayın sımdılık ben kendımde deneyecegım :)

Sevgiler.
Arkadaşıma ne aspirin ne estrofem nede transfer sonrası progesteron vermediler. Doğal siklüsünde gelişti herşey. 40 yaşındaydı. Ayda 4 tane felan yumurtası çıkıyordu sadece 1 tanesi embriyo oluyordu. Üstelik bir tüpünde hafif yapışıklık vardı. Henüz sosis görüntüsü olacak kadar kötü olmadığı için ameliyata gerek yok dediler. İlk denemesinde düşük yaptı ikincisinde doğurdu:) transferinden önce çok fazla doktora gitti ve doktorların çoğu tüplerini bağlamamız rahimi kazımamız lazım dedi(rahimde kalp şeklinde basıklık varmış) kendi merkezinde hiçbirine gerek görmediler. Buarada Şişli memorialdan bahsediyorum. Yani bizler belkide çok gereksiz operasyonlar geçirip ve gereksiz ilaç yüklemeleri alıyoruz

Sağlıkcı arkadaşlarımdan bir ricam olacak.

Ben son iki senedir 6 ayda bir kan testi yaptırıyorum. İlk test de colosterolüm ve trigliserit yagım çok fazla çıkmıştı.
Ev doktorum kolosterol ilacı ve trigliserit yağı için omacor ilacı verdi. İlacın üzerinde yazılanı aynen yazıyorum.
Omacor 1000 mg
Omega-3-
Säurenethylester 90

Bu ilacı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve trigliserit yagımı düşürmeye yardımcı oldu.
Bu süreçte hep omega 3 tavsiye ediliyor peki bu ilaç dediginiz omega 3 mü oluyor yoksa başka ilaç yerinemi geçiyor?
Benim bildiğim vitaminler omega 3 dahil doktor tarafından reçete edilmez ve sigorta tarafından karşılanmaz. Fakat benim bu kullandığım omacor ev doktorum tarafından reçete ediliyor ve sigorta üzerinden alıyorum .
Şimdi kafam karıştı.
Ben şimdi extra omega 3 almalımıyım ?
Yoksa bu kullandığım yeterlimi Sizce ?

Sağlıkcı arkadaşlarımdan bir ricam olacak.

Ben son iki senedir 6 ayda bir kan testi yaptırıyorum. İlk test de colosterolüm ve trigliserit yagım çok fazla çıkmıştı.
Ev doktorum kolosterol ilacı ve trigliserit yağı için omacor ilacı verdi. İlacın üzerinde yazılanı aynen yazıyorum.
Omacor 1000 mg
Omega-3-
Säurenethylester 90

Bu ilacı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve trigliserit yagımı düşürmeye yardımcı oldu.
Bu süreçte hep omega 3 tavsiye ediliyor peki bu ilaç dediginiz omega 3 mü oluyor yoksa başka ilaç yerinemi geçiyor?
Benim bildiğim vitaminler omega 3 dahil doktor tarafından reçete edilmez ve sigorta tarafından karşılanmaz. Fakat benim bu kullandığım omacor ev doktorum tarafından reçete ediliyor ve sigorta üzerinden alıyorum .
Şimdi kafam karıştı.
Ben şimdi extra omega 3 almalımıyım ?
Yoksa bu kullandığım yeterlimi Sizce ?
gördüğüm kadarıyla o ilacın omega 3 kaynaklı ama e reçete edilen ve devlet tarafından ödenilen ilaçtı
ilave omega kullanmana gerek yok

Dvit cok önemli hemen başla. Dvit spreylerden ben WELlcare kullanıyorum 1000uı al 3 ay kesintisiz günde 3 fıs kullan dil üstü. İhmal etme. Dvit 3 su ucuz ecz de satılan ampullerden de alabilirsin ama spreyı de kullan muhakkak. Zaten kış aylarındayız dopingle.
Burada ki herkes muhakkak istisnasız Pre-natal vitamin kullanmalı içinde genelde 400mcg folik asitte oluyor zaten. Bu size diger B vit leri de verecek . Diger ihtiyac duydugunuz hamılelıge hazırlayacak vitamınlerı de. TR de vinalac var bildiğim butun akrabalarıma onerdıgım cunku ıcınde probıyotık de var. Kendim de kullandım 2 ay sımdı , abd den aldıgım one a day prenatal kullanıyorum. Ayrıca kıbrısa gıttıgınız de gırnede kı erol eczanesınde de harıka vitaminler var. Tr fıyatlsrımdan daha ucuz kapsul sayısına bolunce. Merkezde bır eczane tesaduf bulduk. Pregnacare hamilelik oncesınden aldım onu ıcırıyorum kuzenıme mesela. TR ye yenı gırdı Vitabıotıcs urunlerı de harıka bır eczaneye gıdın ınceleyın. Hatta hamılelık esnasında kullanacagız urunlerı de var sonrasında emzırmede de . Sonuc olarak lütfen ; Pre-natal sart!
Omega3: Efa mom ya da imom omega3 asla ihmal etmeyin! Bunlar hayatınızdan eksik etmemeniz gereken vitaminler. Madem bu yoldasınız içeçeceksiniz. Ayrıca ilerisi içinde kadın oldugumuz icin faydalı.
Kendi yumurtası ve esının spermı ıle kullanılıp problem oldugunu dusunenler de Impryl ve Astalıfe ( astaktın ve balık yagı ) kombınasyonunu kullansınlar. Pişman olmazlar. Bırer kutu bıtırın muhakkak. Bu onerılerı sizi tR de takıp eden dr unuzla da paylasın. bu onerıler hekım ve eczacı ve kısısel arastırma bılgısı netıcesınde. Ama en ıyısını sızı takıp eden dr unuz bılır. Muhakkak saglık ocagında bedava kan tahlılı yaptırın en az 6 ay da bır yanı merkez ıstıyor bılıyorum ama sız kendı saglıgınız ıcınde gıdın baktırın.
Bir de ben simdi asıl estrofemsız dogal rahım kalınmasını arastırıyorum yenı trend bu. Ben agustos da estrofem kullanmadım normal gelısımı muthıs ıdı. Impryl de kullanmıstım tek farklı olarak o ay. Cınko da var ıcınde. Unutmadan cınko da rahım kalınmasında yardımcı! Atlamayın. Hatta hıcbısı ıcmek ıstemıyorsunuz bagısıklık ıcınde ıyı ıcınde C vıt D vıt ve Cınko vsr redoxon su da cozunen eff tablet ıcın gun asırı. Simdi diyorlar ki duzenlı adet gorup hala bır ıkı farketmez yumurta atan ınsan rahmınvucut dıgal olarak rahmı hamıleleıge hazırlıyor. Ben sımdı estrofemsız her ay donasyona kadsr rahım kalınlıgımı olcturecegım ve belkı bır devrım yaratıp estrofem kullanmadan donasyona gıdecegım ama sız bunu yapmayın sımdılık ben kendımde deneyecegım :)

Sevgiler.
Soya sutu dogal ostrojen iceriyormus canim burada bir arkadasim kullandi masallah 14 mm di kalinlik

gördüğüm kadarıyla o ilacın omega 3 kaynaklı ama e reçete edilen ve devlet tarafından ödenilen ilaçtı
ilave omega kullanmana gerek yok
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim zazacım. Sarı şeffaf oval balık yağı görünümünde, günde 2 kere sabah akşam alıyorum. Daha önce kadın doğum dr.ma sorduğumda kullanabilirsin demişti ama bu işlem için hiç sormamıştım ,sormamda fayda var galiba.

Hazanım benim değerli arkadaşım ben şimdi sana bir protokol uygularım
D vitaminin çok düşük mutlaka ilk d3 ampulla başla-1 ampul d3(300 000 unit) kır ekmek üstüne damlat ve ye ,ardındanda günlük doz olarak well care markasının d3 intense
Her gün 3-5 damla dil altı devam et
Bu senin d vitaminini depolanmasını sağlıyacak
Geçelim b12 düşük deyil ama takviye ala bilirsin
B12 tek başına uzun süre kullanınca b1,b6 ve b9(folik asit)emilimleri zayıflar mutlaka bunları bilin uzun süre b12 kullanana b kompleks yanında takviye eklenmeli
Geçelim b12 vitamininin en iyisi hangisine
B12 vicuda syanocobalamin olarak girer metilcobalamin olarak emilir
Eczanelerde b12 alınca hazır olarak metilcobalamin olan b12 olan şekilde ne varsa ala bilirsin
Mesela (new life,solgar)
Egerki 1 aydan fazla kullanılırsa b12 yanında mutlaka b kompleks vitamin takviyeside alın
B grup vitaminleri suda emilim sağladıklarığı için ve milimleri günün ilk yarısı olduğu için kahvaltı veya öylen yemeyinden sonra alın
Akşama burakmayın
Uzun oldu-) ama her şey siziçin

Biz bu ilaçları eczaneden kendi paramızla alabiliyormuyuz.
Doktora yazdırmadan.
Teşekkürler canım benim

Sevgiler.

Teşekkürler canım.
Şimdi çinko rahim kalınlaşmasına iyi geliyor.
Benim kalınlaşma sıkıntıda var.

Back
X