Merhaba arkadaşım dondurulmuş yumurta kullanacaklarını kendilerimi söylediler.Benim e2 normal çıktıktan sonra sinem hemşire aradı bizim fiziksel özelliklerimi sordu ve nasıl özelliklede hangi milletten donor isteğimizi öğrendikten sonra ertesi günü yaşını mesleğini hobilerini daha önce doğum geçmişi olup olmadığını açıklyan 3 doner bilgisi gönderdi.Rahim kalınlığımı yaşadığım yerde dr 6 ölçmüştü Selda hanıma sonucu yolladığımda rahim biraz inçe dr bey kendisi görmek istiyor geldiğinizde dedi geldiğimiz gün eşimin spermi alınırken ölçtü ve 8.7 olduğunu çok iyi olduğunu söyledi.Ben dr yada klinik karşılaştırması yapmaya çalışmıyorum kesinlikle yanlış anlamayın çünkü yapacak tecrübeye sahip değilim ve başka dr la görüşmediğimden başka dolar Hakkında bir izlenime de sahip değilim, ama dondurulmuş kullandıklarında bunu söylüyorlar mı gerçekten çok merak ettim şimdi...

Bana söylemediler.
Spermi verdik.
2 gün sonra donörünüz hazır istediğiniz zaman gelin dediler.
Seninle eşzamanlı hazırlayacağız demediler.
Düşünsenize.
Sperm donduruldu.
Belki yumurtada donduruluktu.
Embriyo donduruldu.
Şaka gibiydi.
Sneden parayı aldıkları gün hepsi değişiyor bence.
Negatif aldığımda.
Ne aradılar ne sordular.
Düşünsenize ilk donasyonum.
%100 olacaktı ama olmadı.
Neyse Allah inşallah hepimize yardım etsin canım.

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim zazacım. Sarı şeffaf oval balık yağı görünümünde, günde 2 kere sabah akşam alıyorum. Daha önce kadın doğum dr.ma sorduğumda kullanabilirsin demişti ama bu işlem için hiç sormamıştım ,sormamda fayda var galiba.
Omega 3 bu işlemdede faydası var rahat raha iç sen ilacını

Bilmem ama yedigimiz hangi beesinde gdo yok ki ben ona takilmiyorum artik
Gdo'lu ürün üretimi yada yetiştirilmesi tr'de yasak ama yurtdışından ithal edilmesi yasak değil.(gerçi üretim yasak olsada trdeki denetlemelerin düzgün yapıldığını hiç zannetmiyorum) belki organik marketlerdeki soya sütleri temiz olabilir.

Reklam yapiyormusum 3-4 mesajim varmis baku reklami yapiyormusum bilmem ne arkadaslar siz yazinca iyi ben yazinca mi reklam oluyor. Bugunde baku yazmiyorum dr zehra onar sekerciyi arastiriyorum bakuye gidecegim belki ama kibrisda bi tek zehra hanim hakkinda cok pozitif seyler duydum etraftan belkide oraya giderim. Simdi de zehra hanimin mi reklamini yapiyorum ne dersiniz. Ya insana kafayi yedirir burasi

Hayall_et canım, senin test günün ne zamandı? Sebida ayın 26 sına kaldı, seninki ne zaman canım. İnşallah ikiniz de hayırlı haberler verirsiniz canlarım benim inşallah.

Ben dün sabah Dr gittim, yalvara yakara Kan almasini istedim ve sonuç malesef negatif cikti arkadaslar...

Ben dün sabah Dr gittim, yalvara yakara Kan almasini istedim ve sonuç malesef negatif cikti arkadaslar...
:( üzüldüm canım , Rabbim hayırlısını nasip etsin gülüm , üzme kendini herşeyde vardır bir hayır. Merkeze bildirdinmi? Onlar ne diyorlar sebep neki?

Reklam yapiyormusum 3-4 mesajim varmis baku reklami yapiyormusum bilmem ne arkadaslar siz yazinca iyi ben yazinca mi reklam oluyor. Bugunde baku yazmiyorum dr zehra onar sekerciyi arastiriyorum bakuye gidecegim belki ama kibrisda bi tek zehra hanim hakkinda cok pozitif seyler duydum etraftan belkide oraya giderim. Simdi de zehra hanimin mi reklamini yapiyorum ne dersiniz. Ya insana kafayi yedirir burasi
ZEhra hm eskiden bahçecinin doktoruydu bir zaman bende onu düşünmüştüm bir arkadaşım burdan numarasını vermişti istesen veririm sana konuş
britiş kolon hastanesinde

üzülme sebidacım işte şansızlar sırasında sende oldun malesefki
inşallah bu son negativin olsun
dondurulmuş embriyon kaldımı
Zazacim cok üzülmemeye gayret gösteriyorum, dedigin gibi sans isi olmadi ama icimde hala bir umut, bir daha ki sefere o sansli insanlardan biri bende olcam buna inaniyorum.... 6 embriyo donmuslarim var allahima sükür

Zazacim cok üzülmemeye gayret gösteriyorum, dedigin gibi sans isi olmadi ama icimde hala bir umut, bir daha ki sefere o sansli insanlardan biri bende olcam buna inaniyorum.... 6 embriyo donmuslarim var allahima sükür
Canım benim dediğin gibi şükürler olsun donmuşların var bi dahakime inşalhah..Burda yazanlara,okuduklarıma göre ilk seferde olma ihtimali yüzde otuz filan...merkezlerin verdikleri oran yüzde seksenler yetmişler tüm denemeler sonucu elde edilen başarılı gebelik olabilir bir ihtimal...yazanları okuyup farklı düşünen var mı bilmiyorum ama ne yazılı gerçek bu..

Olucak kuzum o embriyoların içinde altın emriyoları yakalıyacaksın

Back
X