Oh ne güzel haber çok şükür canım..katlanaral artsın bence hemen baktır kana:) hayırlı uğurlu gelsin umarım ikizdir:)
Canım benim çok teşekkür ediyorum hayırlısı inşallah rabbim hiçbirimizin kucağını hayallerini boş bırakmasın herkesin yapacakları ilk transferde sonuçları pozitif olsun, Kan testi de yarın biraz rahatladığım için yarını bekliycem

Canım benim çok teşekkür ediyorum hayırlısı inşallah rabbim hiçbirimizin kucağını hayallerini boş bırakmasın herkesin yapacakları ilk transferde sonuçları pozitif olsun, Kan testi de yarın biraz rahatladığım için yarını bekliycem
Yazarsın sonucu...allah sağ salim kucağına versin..sen de az üzülmedin...çok şükür...darısı başımıza...:)kendine dikkat et..

Çooooook teşekkür ediyorum hepinize ama geçen seferden büyük bir hayal kırıklığı yaşadığım için hala doya doya sevinemiyorum hayırlısıyla kan sonuçlarını da alayım özellikle Perşembe günü değer katlanarak artarsa anca ozaman sevinebileceğim. Ama inanın öğrendiğimden beri hepinize kalpten dua ediyorum İnanırsak ve birazda rahat olursak bu iş olacak inşallah

çok geçmiş olsun
ilk denemenmiydi
kaç embriyo konuldu hangi kalitede
Yok canım ikinci, ilk kimyasal gebelik oldu. 4 konuldu kalitesini hiç sormadım sadece 8 Hücreli olduğunu biliyorum. Embriyolog burdaki doktorumla daha önceden çalışmış doktorum ona güvendiği için ben de çok güvendim ve birazda bunun nasip işi olduğuna inandığım için hiç sorgulamadım

Çooooook teşekkür ediyorum hepinize ama geçen seferden büyük bir hayal kırıklığı yaşadığım için hala doya doya sevinemiyorum hayırlısıyla kan sonuçlarını da alayım özellikle Perşembe günü değer katlanarak artarsa anca ozaman sevinebileceğim. Ama inanın öğrendiğimden beri hepinize kalpten dua ediyorum İnanırsak ve birazda rahat olursak bu iş olacak inşallah
cok sukur bunu sımdı gordum olumlu bır sonuc masallah

teşekkür ederim : )
ben 0.35 amh la ikizlerime hamileyim bu başka arkadaşlarımızada umut olabilir diye düşünüyorum.
Nasıl ki ben buradaki arkadaşlarımdan destek gördüm,bilgilerini paylaştılar bende aynısını yeni gelen arkadaşlarımıza yapıyorum,
Erken menapoz yazmışsın tamamen girdin mi yoksa tandem mi dusunuyosun (kendi yum +donor yum )
Ukranyayı bende arastirmistim hatta kievde bi merkezle bi süre yazışmıştım.Ama onların yasaları gereği sadece ukranya vatandaşlarını donör olarak kullanıyolardı.Benim hayalim istandinav bi donordü .
Laboratuvar konusunda birebir gormedim ama o dönem şöyle dusunmustum.Ekonomik olarak iyi durumda olmayan bi ülke son sistem cihaz kullanabilirmi diye. Artı olarak garanti pakette bebegi dogurma garantisi yok.Hamile kalıp belli bi ayda bebek düşerse (3 .ay sanirim )garanti iptal oluyo. Sevgili zaza ile arastirmistik bu garanti paketin iptaline dair yazdigimi net hatirlamiyorsam.Zaza beni düzelt lütfen.
Sayfamıza hoşgeldin Arya'cım.
ya benım 1.05 cıktı amh ım dıger degerımde ıyı ama hıc dogru duzgun blastım olmadı hep yasstan dedıler morkanatlar sen kac yasındasın? Kullandıgın tum urunlerı ben altı ay kullandım mesela

Zaza zaten orda transfer günü çok gerildim bu yüzden ilk önce bize bir kağıt imzalattılar o beni allak bullak etti bilmiyorum herkese yapıyorlar mı çözülme aşamasında bozulabilir kaybolabilir diye doktorum istediğim doktor değildi murat beyi istemiştim eylem hanım yaptı o da gerilmeme sebep oldu transferden sonra doktor çok iyi konuşmadı inşallah olur falan dedi kalitesi hakkında bilgi istedim cm yazıyordu kağıtta cm ne diyorum orta kalite dediler embriyologla görüşmek istedim yanıma bile gelmedi böyle işte ben embriyo kalitesinden şüphe ediyorum bilmiyorum çık gelgitlerdeyim ve çok üzgünüm

ya benım 1.05 cıktı amh ım dıger degerımde ıyı ama hıc dogru duzgun blastım olmadı hep yasstan dedıler morkanatlar sen kac yasındasın? Kullandıgın tum urunlerı ben altı ay kullandım mesela
layd'cim ben 39 yaşındayım.Doktorum bir yıl sonra tedaviye başlamış olsan kendi yumurtalarını kullanman konusunda ısrarcı olmazdım demisti.Son kalite düşüsü icin 39 yaş deniyo.Bu yaşda da şansım sadece %10 du.
elimizden gelen herşeyi yaptıkdan sonra gerisi kader be arkadaşım.

Back
X