Aaa benim de kız :))))Slm kızlar bugün Dr gittim kızım olduğunu öğrendim inşallah burdaki tüm arkadaşlarımda bebişlerine kavuşsunlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa benim de kız :))))Slm kızlar bugün Dr gittim kızım olduğunu öğrendim inşallah burdaki tüm arkadaşlarımda bebişlerine kavuşsunlar
Canim bu ay da kampanya yapacaklar dedi burdan arkadasin birisi hangi merkez anlamadim :-( mesaj yazdim daha cevap vermedi arkadas da. Hasan bey mi dedi onun numarasini öğrenemedim ona sormak gerek dedi numarasini da yazmadi sordum bekliyorum gelir gelmez haber edecegim herkeseOrasi 4500 uero 3000 degil ki
Detaylı bilgi için çok teşekkür ederim, umarım pozitif sonucunuzu da alırız ve bu merkezi de değerlendiririz Kıbrıs kaliteli ama artık negatiflerden korkmaya başladım alternatifleri değerlendirmek lazım. Fiyatı uygun ilaç, pgt dahil ama sanrım yol, konaklama dahil değil. Keşke yumurta paylaşmasalar, embriyo belki daha fazla olurdu ama bu da işin ticari kısmı.O zaman soyle yazayim. Evet donorun yumurtalarini merkez paylaylastiriyormus. Bunu ben ogrendim kesin bilgi. Benim dr. Bana bunu acik ve net soyledi. Azerbaycan arada bir kampanya yapiyor. 4500 euro olmasi lazim suanda. Yumurta donasyonu. Bunun icinde ilac pgt konaklama vardi sanirim bana msj attilar ama unuttum. Ben de batumda basladim. Dr. Doganbey Birben baya yasli ve deneyimli dr. Merkez cok buyuk degil. Ama cok kalabalik. Kesinlikle ve kesinlikle taze yumurta kullaniyorlar. Ben daha gitmedim buradan bir arkadasim gitti ve yumurta vermeye gelen donorleri canli kanli gordu. Ondan sonra embriyolog 22 yillik bir deneyime sahip zaten beni cezbeden 1. Embriyologun gecmisi. 2. Ise acik ve net olarak dr. Herseyi paylasti. Maddiyata onem veren bir yer degil. Pozitif sonucu daha on planda tutuyorlar. Biz suan donoru sectik onun adetini bekliyoruz. Mesela dr. Bana ofis histeroskopi oneriririm dedi. Bende donasyon parasini bile daha toparlayamadim deyince devlette tanidiklarim var randevu aliriz sana dedi. Cok mutlu oldum. Donorun yumurtasini 2 kisiye verdiklerini soyledi uzuldum once hatta mutsuz oldum ama bana durust yaklasimlari icin sevindim. Buradan bir arkadasim yumurtasi toplandi daha yakin zamanda dr. Yumurtanin kalitesiz oldugunu acik ve net soyledi yani isteseydi o parayi alir ve olmadi derdi bunu da yapmadi. Bunlar guzel seyler. Bana gore. Fiyata gelince 3500 dolar yumurta donasyonu icin. Ama sahsa ozel indirim uygulanabiliyor. Bu arada doktoru trabzon ve rize de tanimayan yok ayrica dr. Beyin hemen hemen her ilde tanidigi bir dr. Var yani hazirlik surecinde o dr. Takip ediyor. bilgim bunlar arti yonleri de eksi yonleri de yazdim daha sakin bir zamanda genis ve ayrintili yazacagim. Acikcasi biraz da tedirginim ve korkuyorum. Once ben bi pozitifi goreyim ona gore tam anlamiyla ne yasadigimi anlatacagim. Eksi yonlerinden birisi de donorun biraz gec bulunmasi gec dedigim de 2 hafta felan yada 3. Bu da merkezin cok kalabalik olmasi
Çok teşekkürler bilgiler için, mutlaka yapacağım tüp bebek doktorum dahi önermedi bunları, halden anlamak ve deneyim böyle bir şey.. Vikingleri ben de çok severim Kıbrıs'ta iskandinav donör bulmak kolay olmasa gerek :) Evet hayatın önümüze neler çıkaracağını bilemiyoruz. Süreçte sizleri rahatsız ederim fikirleriniz çok önemli.Fsh ın yumurtaya olan etkisi malesef fazla : (
Bencede saglikli gönlunden geçtigi gibi bi donorle işlem yaptır.
Bu vitamin takviyelerini kullanmana gerek yok.
öncelikle bi dahiliye dr git ve şeker.troit.magnezyum vs tüm kan sayımına ve idrara baktir.neler eksik ise o depoları doldur
Arısütü ve eczacıbaşının woolka (omega+q10) sını ve resvaratrol u ( üzüm cekirdeginden üretilen ve hücre yenilemesine destek harika bi vitamin ) kullanabilirsin
Ve akdeniz diyeti seklinde beslen.vucudunu saglikli kılmalısın ki gelen embriyo burası ne kadar güzel diyip yapışsın sana.
Bagisiklik sistemini kuvvetli tutmak hedef
insallah yolun acik olut.bi sorun olursa burdayım.
Sprem donörüm iskandinav ırkından
3 kuşak anne babası iskandinav.crosbank bayag detayli bilgi sunuyo.
Biz çocukken wikingler adinda bi cizgifilm vardi.Çok severdim onu.Bende wiking olucam derdim : )
iskandinavların atası wikingler zaten.Büyüyüncede bigun bebegim olursa wiking kanı taşımalı diye hayal kurardım.
Ve hayat beni tamda bu noktaya getirdi
Düşündüklerimiz mi hayatımı gelicegimizi şekillendiriyo yoksa gelicege dair görüler mi doğuyo içimize bilmiyorum.
Herkes hayaline kavuşsun inşallah
Sen kendi yumurtanlamı denedinKalite cm yazıyor hiç böyle adlandırılmış embriyo kalitesi duymadım sen bilgilisin bu konuda.tek embriyom vardı zaten 23 yumurtadan tek embriyo kaldı.ilk denemem evet hiç embriyom kalmadı
gözün aydın tuaNNACIMSlm kızlar bugün Dr gittim kızım olduğunu öğrendim inşallah burdaki tüm arkadaşlarımda bebişlerine kavuşsunlar
Çok güzel çok güzel allah kucağına almıyıda nasip etsin allaha emanet olÇok teşekkür ediyorum inşallah açılışı yapmışımdır bundan sonra alacağımız bütün haberler pozitif olur
Fsh ın yumurtaya olan etkisi malesef fazla : (
Bencede saglikli gönlunden geçtigi gibi bi donorle işlem yaptır.
Bu vitamin takviyelerini kullanmana gerek yok.
öncelikle bi dahiliye dr git ve şeker.troit.magnezyum vs tüm kan sayımına ve idrara baktir.neler eksik ise o depoları doldur
Arısütü ve eczacıbaşının woolka (omega+q10) sını ve resvaratrol u ( üzüm cekirdeginden üretilen ve hücre yenilemesine destek harika bi vitamin ) kullanabilirsin
Ve akdeniz diyeti seklinde beslen.vucudunu saglikli kılmalısın ki gelen embriyo burası ne kadar güzel diyip yapışsın sana.
Bagisiklik sistemini kuvvetli tutmak hedef
insallah yolun acik olut.bi sorun olursa burdayım.
Sprem donörüm iskandinav ırkından
3 kuşak anne babası iskandinav.crosbank bayag detayli bilgi sunuyo.
Biz çocukken wikingler adinda bi cizgifilm vardi.Çok severdim onu.Bende wiking olucam derdim : )
iskandinavların atası wikingler zaten.Büyüyüncede bigun bebegim olursa wiking kanı taşımalı diye hayal kurardım.
Ve hayat beni tamda bu noktaya getirdi
Düşündüklerimiz mi hayatımı gelicegimizi şekillendiriyo yoksa gelicege dair görüler mi doğuyo içimize bilmiyorum.
Herkes hayaline kavuşsun inşallah
Zaza bu haberi 4 gozle bekliyirdum. Ben de Cek Cumhuriyetinde yaptiricam ya. Tabi merkez secme aşamasında kafayi yemezsemKızlar benim çehoslovakyada deneyen arkadaşım çok şükür bugün pozitiv sonucunu aldı
İnşalkah güzel,rahat devam eder ve kucağına alır
Darısı bizler
Yok canım sadece hazırlıkda kullanılıyo.Morum bu yazdığın vitaminler ve arkadaşlarımızın yazdığı vitaminler
Omega 3
Ubiquinol q10
Resvaratrol
Vit d3
Ve diğer tüm vitaminler, bunlar sadece ön hazırlık dönemindemi kullanılacak?
Yoksa transfer sonrası da devammı?
Bu vitaminlerin hepsi embriyo ya zararı yokmu?
Benım doktorum rwhım hazırlanırken de burada kendı yumurtamla yaparken de hepsıne devam ettırdı.Morum bu yazdığın vitaminler ve arkadaşlarımızın yazdığı vitaminler
Omega 3
Ubiquinol q10
Resvaratrol
Vit d3
Ve diğer tüm vitaminler, bunlar sadece ön hazırlık dönemindemi kullanılacak?
Yoksa transfer sonrası da devammı?
Bu vitaminlerin hepsi embriyo ya zararı yokmu?
o hıv posıtıf lere de donasyon yaparız demek ıstemıstır. Sana yuzde yuz bu testlerı negatıf cıkmıs kısılerden yumurta vermek zorundalar dıye bılıyorum. Merkeze karsr verırsen bıze de haber et ben de kate dıye bır kadınla gorustum ama durustce usendım valla bır de basıma cek cıkartmayayım dıye :)Kızlar slm,
Uzun süredir sayfaya girmiyordum.40 sayfa geride kalmışım onları okuyorum simdi :) Bu zaten bastan sona stresli bir süreç o yüzden mümkün olduğu kadar kafamı dagitmata çalışıyorum. Sayfaya da bu sebeple sık girmemeye başladım.
Daha merkez seçiminde bu kadar stresli olursak yandik yahu.
Size bir sirum olacak.Devam edecegim merkezi haftalarca merkez karsilastirlasindan sonra karar verdim. Tam karar verdim gozume eggdonationfriends.com daki merkezle ilgili bir ozellik takıldı ve simdi beni huzursuz ediyor. Merkez iyi bir merkez avrupanın ve cek in en iyi merkezleri listelerindeler. Iletisimde bulundugum ivf kordinatoru kiz çok ilgili.Aninda sabirla her soruma cevap veriyor. Ki didik didik bir sürü soru sordum. Süreçler konusunda bizim istegimiz dogrultusunda biraz esneme de yaptılar. Doktorlari iyi bir doktor. Gelelim beni huzursuz eden duruma. Eggdonationfriends de merkez her merkezin ozellikleri verdikleri hizmetler sıralanıyor. Bu merkez hiv pozitif,hcv pozitif kadinlara da hizmet veriyoruz demis. Yani hiv pozitif biri yumurta donasyonu yaptirabiliyor bu merkezde. Aslında ne var ki bunda diyeceksiniz de ben bir hastalik kapma konusunda obssesifim. Benim bir hastane gecmisim var. Uzun süre hastanede yatip tedavi görmem gerekmisti. Zaten ailece temizlik hastalik vb takintiliyizdir bir de 1 sene hastanede yasamak zorunda kalinca bulaşıcı hastaliklar konusunda iyice takıntılı oldum. Bu arada aslinda bir cok merkez hiv,hcv li hasta kabul ediyormus.kibristaki bazi merkezlerde dahil olmak üzere . Burada saglikci arkadaslar da var. Yorumunuz ne olur. Saçmalıyorum biliyorum ama sizin de görüşünüzü merak ettim.
Yok canım sadece hazırlıkda kullanılıyo.
rahim hazırlama yada yumurta hazırlama tedavisi başladığı an hepsini bırakıyoruz.
Benım doktorum rwhım hazırlanırken de burada kendı yumurtamla yaparken de hepsıne devam ettırdı.
Evet öyle diyorlar zaten.ben yazarken aktaramamis olabilirim. Hiv ve hcv pozitifli kisilere de donasyon yapıyorlar. Donorlerin saglik kontrolleri cok sıkı zaten. Tabi ki hivli ,hcv li donör kabul etmiyorlar :)) Ama ben takintiliyim ya o konuda hiv ,hcv pozitifi duyunca hemen komplo teorileri ile bulasma senaryoları oluşturdum. Saçma bir yaklaşım benim ki biliyorum .o hıv posıtıf lere de donasyon yaparız demek ıstemıstır. Sana yuzde yuz bu testlerı negatıf cıkmıs kısılerden yumurta vermek zorundalar dıye bılıyorum. Merkeze karsr verırsen bıze de haber et ben de kate dıye bır kadınla gorustum ama durustce usendım valla bır de basıma cek cıkartmayayım dıye :)
Kızlar kan sonucunu aldım 628 çok yüksek değil mi ? Geçen transferde 76 dıydı
Çok yüksek değil normal değer. Maşallah. Benimde öyleydi.Kızlar kan sonucunu aldım 628 çok yüksek değil mi ? Geçen transferde 76 dıydı
Cok iyi insallah daha da katlanacakKızlar kan sonucunu aldım 628 çok yüksek değil mi ? Geçen transferde 76 dıydı