Kızlar kan sonucunu aldım 628 çok yüksek değil mi ? Geçen transferde 76 dıydı
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.
tebrik etmek icin kan sonucunu bekliyordum.
Ikiz olma olasılığı var.
sonuçta sana 4 tane 3. gün emb
transfer edildi bunların iki tanesi sana sıkıca yapışmış olabilir : )
bu değerle tek hamilelik yaşayanda var.Ama ben 400 lerdeydi 12. gün ve ikiz oldu.
Bu değerler cok net bi sonuç vermiyo adet i için.
bence kese görmekde asıl sonucu vermiyo asıl kalplerini 7. haftada duyucaksın o zaman kaç tane oldukları belli olucak.
Kolay bi hamilelik diliyorum

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.
tebrik etmek icin kan sonucunu bekliyordum.
Ikiz olma olasılığı var.
sonuçta sana 4 tane 3. gün emb
transfer edildi bunların iki tanesi sana sıkıca yapışmış olabilir : )
bu değerle tek hamilelik yaşayanda var.Ama ben 400 lerdeydi 12. gün ve ikiz oldu.
Bu değerler cok net bi sonuç vermiyo adet i için.
bence kese görmekde asıl sonucu vermiyo asıl kalplerini 7. haftada duyucaksın o zaman kaç tane oldukları belli olucak.
Kolay bi hamilelik diliyorum
Canım benim çok teşekkür ediyorum inşallah hayırlısı artık, sağlıklı olsun da başka birşey istemiyorum. Sevinmek için Yine de ben Perşembe gününü bekliyorum o sonucu alınca asıl rahatlamayacağım :)

Yaaa nasıl duygulandım, hiç tanımadığım ama sanki bir okadar da candan tanıdığım sizler nasıl da içten mutluluğumu paylaşıyorsunuz Allah hepinizden razı olsun Allahım hiç birimizin kucağını boş bırakmasın hepinizin ilk transferleri pozitif pozitif olsun mutluluğumuz katlanarak artssın inşallah

Sagol canim, insallah ikinci transferim basarili olcak... Embriyolar blast 5.gün dü iki tane 4aa koyulmustu.Benim embriyolardan bir süpem yok, sonradan herseyi tek tek düsünüyorum da biraz da benim dikkatsizligimden mi oldu acaba.O gün transfer oldu gecesi Yola ciktim, yurt disinda yasiyorum iki ucaga bindim uykusuzluk stres, bir de ucak yetmiyormus gibi arabayla tek basima 200 km yaptim evime geldim, 4.gun ise basladim hataydi! Aptal kafa bas raporu iki hafta Otur asaga sanki gidiyorum diye isimi aksatmiyorum diye kafama tac takacaklar... Artik olan oldu bundan sonra Herseye daha cok dikkat edecegim
Aslında evet tutmadığı zaman hep kendimizi suçlarız ama canım suçlama kendini nasipde olsaydı inanki ne yaparsan yap bikere tuttumu hiç bişey olmazdı canım nasipte yoksa ne yaparsan yap olmaz bnm ikizdi bn hep ev işi yaptım valla birinin kalbi yavaş atıyodu zaten 8,9 haftalıkken birinin kalbi durdu biri çok şükür yaşıyo kendimi yormadan ev işide yapıyorum yemeğimide yapıyorum çok şükür Rabbim nasip ettiyse hiç bişey olmaz bnm ilk başlarda kanamam oluyodu hafif sanıyodumki iş yaptığım için halbuki yerleşme kanamasıymış bnde hep kendimi suçlardım bidaki denemende inşallah tutar canım

Detaylı bilgi için çok teşekkür ederim, umarım pozitif sonucunuzu da alırız ve bu merkezi de değerlendiririz Kıbrıs kaliteli ama artık negatiflerden korkmaya başladım alternatifleri değerlendirmek lazım. Fiyatı uygun ilaç, pgt dahil ama sanrım yol, konaklama dahil değil. Keşke yumurta paylaşmasalar, embriyo belki daha fazla olurdu ama bu da işin ticari kısmı.
Aynen canim paylasilmamasi icin extra ucret aliyorlar zaten.
Azerbaycan 4500 euro yol haris hersey dahil.
Batum ise 3500 dolar sadece yumurta don.

Kızlar slm,
Uzun süredir sayfaya girmiyordum.40 sayfa geride kalmışım onları okuyorum simdi :) Bu zaten bastan sona stresli bir süreç o yüzden mümkün olduğu kadar kafamı dagitmata çalışıyorum. Sayfaya da bu sebeple sık girmemeye başladım.
Daha merkez seçiminde bu kadar stresli olursak yandik yahu.
Size bir sirum olacak.Devam edecegim merkezi haftalarca merkez karsilastirlasindan sonra karar verdim. Tam karar verdim gozume eggdonationfriends.com daki merkezle ilgili bir ozellik takıldı ve simdi beni huzursuz ediyor. Merkez iyi bir merkez avrupanın ve cek in en iyi merkezleri listelerindeler. Iletisimde bulundugum ivf kordinatoru kiz çok ilgili.Aninda sabirla her soruma cevap veriyor. Ki didik didik bir sürü soru sordum. Süreçler konusunda bizim istegimiz dogrultusunda biraz esneme de yaptılar. Doktorlari iyi bir doktor. Gelelim beni huzursuz eden duruma. Eggdonationfriends de merkez her merkezin ozellikleri verdikleri hizmetler sıralanıyor. Bu merkez hiv pozitif,hcv pozitif kadinlara da hizmet veriyoruz demis. Yani hiv pozitif biri yumurta donasyonu yaptirabiliyor bu merkezde. Aslında ne var ki bunda diyeceksiniz de ben bir hastalik kapma konusunda obssesifim. Benim bir hastane gecmisim var. Uzun süre hastanede yatip tedavi görmem gerekmisti. Zaten ailece temizlik hastalik vb takintiliyizdir bir de 1 sene hastanede yasamak zorunda kalinca bulaşıcı hastaliklar konusunda iyice takıntılı oldum. Bu arada aslinda bir cok merkez hiv,hcv li hasta kabul ediyormus.kibristaki bazi merkezlerde dahil olmak üzere . Burada saglikci arkadaslar da var. Yorumunuz ne olur. Saçmalıyorum biliyorum ama sizin de görüşünüzü merak ettim.
Canim pozitif olmasi o hastaligi tasidigi anlamina gelmiyor ki. Yani ben oyle biliyorum. Arkadasimin esinde de pozitif yaziyordu ve arkadasimi aldattigini dusunduk megerse oyle degilmis

Kızlar slm,
Uzun süredir sayfaya girmiyordum.40 sayfa geride kalmışım onları okuyorum simdi :) Bu zaten bastan sona stresli bir süreç o yüzden mümkün olduğu kadar kafamı dagitmata çalışıyorum. Sayfaya da bu sebeple sık girmemeye başladım.
Daha merkez seçiminde bu kadar stresli olursak yandik yahu.
Size bir sirum olacak.Devam edecegim merkezi haftalarca merkez karsilastirlasindan sonra karar verdim. Tam karar verdim gozume eggdonationfriends.com daki merkezle ilgili bir ozellik takıldı ve simdi beni huzursuz ediyor. Merkez iyi bir merkez avrupanın ve cek in en iyi merkezleri listelerindeler. Iletisimde bulundugum ivf kordinatoru kiz çok ilgili.Aninda sabirla her soruma cevap veriyor. Ki didik didik bir sürü soru sordum. Süreçler konusunda bizim istegimiz dogrultusunda biraz esneme de yaptılar. Doktorlari iyi bir doktor. Gelelim beni huzursuz eden duruma. Eggdonationfriends de merkez her merkezin ozellikleri verdikleri hizmetler sıralanıyor. Bu merkez hiv pozitif,hcv pozitif kadinlara da hizmet veriyoruz demis. Yani hiv pozitif biri yumurta donasyonu yaptirabiliyor bu merkezde. Aslında ne var ki bunda diyeceksiniz de ben bir hastalik kapma konusunda obssesifim. Benim bir hastane gecmisim var. Uzun süre hastanede yatip tedavi görmem gerekmisti. Zaten ailece temizlik hastalik vb takintiliyizdir bir de 1 sene hastanede yasamak zorunda kalinca bulaşıcı hastaliklar konusunda iyice takıntılı oldum. Bu arada aslinda bir cok merkez hiv,hcv li hasta kabul ediyormus.kibristaki bazi merkezlerde dahil olmak üzere . Burada saglikci arkadaslar da var. Yorumunuz ne olur. Saçmalıyorum biliyorum ama sizin de görüşünüzü merak ettim.
Hepatitlerden yada hivden çekinmiyorum onların tahlilini yapıyorlar ama ben hpv den cekiniyorum. Hpvnin bulaşma yolları hakkında çok kesin bilgiler yok ve kimseden hpv istemiyorlar. Hpvnin 16 ve 18 numaralı türlerini taşıyanların uzun dönemde kanser teşhisi alma ihtimali çok yüksek.

Canim pozitif olmasi o hastaligi tasidigi anlamina gelmiyor ki. Yani ben oyle biliyorum. Arkadasimin esinde de pozitif yaziyordu ve arkadasimi aldattigini dusunduk megerse oyle degilmis
Bütün pozitifler o hastalığı taşıdığı anlamına gelir ama kan yoluylada(hpv hariç) bulaşabilir illaki cinsel yol olması gerekmez. Arkadaşınızda olan muhtemelen hpv dir. Eşlerin aldattığı düşünülen o oluyor çünkü cinsel yolla bulaşıyor ama onunda kuluçka dönemi okadar uzunki adam bekarlığunda bile kapıp evlenince eşine bulaştırmış olabilir. Yıllarca hastalık oluşturmadan taşıyıcı olabiliyorsunuz. Yada arkadaşınızın evlenmeden önce aktif cinsel hayatı varsa önceden virüsü almış olabilir.

Bütün pozitifler o hastalığı taşıdığı anlamına gelir ama kan yoluylada(hpv hariç) bulaşabilir illaki cinsel yol olması gerekmez. Arkadaşınızda olan muhtemelen hpv dir. Eşlerin aldattığı düşünülen o oluyor çünkü cinsel yolla bulaşıyor ama onunda kuluçka dönemi okadar uzunki adam bekarlığunda bile kapıp evlenince eşine bulaştırmış olabilir. Yıllarca hastalık oluşturmadan taşıyıcı olabiliyorsunuz. Yada arkadaşınızın evlenmeden önce aktif cinsel hayatı varsa önceden virüsü almış olabilir.
Her 10 kisiden birinde hpv pozitifmis. Tuvaletten bile kapabiliyorsunuz. Hpv 16-18 rahimagzi kanserine donusebilen türü. Ama illaha cinsel yolla bulasacak diye birsey yok. Hpv den korkmayin. Benim onlarca arkadasimda hov pozitif cikti. Hicbiri kansere dönüşmedi. Donusecek diye birsey yok. ;)

Kızlar kan sonucunu aldım 628 çok yüksek değil mi ? Geçen transferde 76 dıydı
Oy oy oy maşallah maşallah gözün aydın gülüm. Kuzucuklar annelerine sıkıca tutunmuşlar maşallah :) onca üzücü negatif haberlerden sonra ilaç gibi geldin bize canım :)

Back
X