Tebrikler cnmm :))Kızlar kan sonucunu aldım 628 çok yüksek değil mi ? Geçen transferde 76 dıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler cnmm :))Kızlar kan sonucunu aldım 628 çok yüksek değil mi ? Geçen transferde 76 dıydı
gözün Aydın canım şahane sonuç ikiz bence :)Canım benim çok teşekkür ediyorum inşallah hayırlısı artık, sağlıklı olsun da başka birşey istemiyorum. Sevinmek için Yine de ben Perşembe gününü bekliyorum o sonucu alınca asıl rahatlamayacağım :)
Evet dönüşecek diye birşey yok zaten gözükmeside 15 yılı buluyor ama şunu bilin tuvaletten felan kapılmıyor ortak iç çamaşırı kullanımında bile risk çok düşük. O yuvalar yıkılmasın diye uydurulan bir şehir efsanesi :) toplum sağlığına komşu çalışıyorum bütün hemşireleri arkadaşım. Hastalara cinsel yolla bulaştığını söylediğimizde kocaları gelip üzerimize yürüyor söyleyemiyoruz diyorlar. Ben steril edilmemiş olma ihtimali olan aletlerden korkuyorum. Probun üzerindeki kılıfın değiştirilmesinin unutulduğunu felan düşünmek istemiyorumHer 10 kisiden birinde hpv pozitifmis. Tuvaletten bile kapabiliyorsunuz. Hpv 16-18 rahimagzi kanserine donusebilen türü. Ama illaha cinsel yolla bulasacak diye birsey yok. Hpv den korkmayin. Benim onlarca arkadasimda hov pozitif cikti. Hicbiri kansere dönüşmedi. Donusecek diye birsey yok.![]()
yok deneyemedik yani takipli denemedik ovulasyon vsNatural siklüste denedinmi 1.05 güzel fena değil
hekiminize sorun valla bana devam ettirdiler hala iciyorum... Defalarca sormustum hepsi devam dendi zaten mantikli daİki farklı görüş?
İkilemde kaldım![]()
Masallah masallah cok sevindirici bir haber bu ustelik umut dolu . Rabbim saglıkla devamını göstersin insA .Çok teşekkür ediyorum canım benim bundan sonra peş peşe gelsin inşallah pozitif haberlerimiz
Canım şöyle birşey okumuştum. Normalde gebelikte vitaminlerin tabiki bir zararı olmaz ama özellikle ilk 3 ay organ oluşumunda kullandığımız vitaminlerin içindeki koruyucu maddelerin etkilerini bilemeyiz bunun için risk almamakta fayda vardır gibi birşeydi. Gerçi yazan Prof dr Ahmet Rasim Küçükusta'ydı. Kendisi normalde doğaldan yana aşı karşıtı felan bir dr olduğu için biraz abartıyormudur bilemem.hekiminize sorun valla bana devam ettirdiler hala iciyorum... Defalarca sormustum hepsi devam dendi zaten mantikli da
hekiminize sorun valla bana devam ettirdiler hala iciyorum... Defalarca sormustum hepsi devam dendi zaten mantikli da
Ahmet Rasim bey tv lerde eczaneye doktora gitmeyin paxara gidin demıstı. Halk dınleyıp seker hastasınpsıkıyatrık hastada gitti... Her bir birey siz ben hepimiz kendimizden sorumluyuz kendımız karsr verecegız. Ozellıkle ılk 3 ay mısal folık asıt de ıceren hamılelık esnasında ıcecegımız prenatal ve omega 3 den cocugumuz ıcın cok ıyı sonuc alırız. Yeterki dogru guvenılır urunu bularım. Vitabıotıcs diye bir fırma TR pazarına girdi misal hamılelık oncesı hamılelık sırasında ve hamılelık sonrasında emzırmede dıye 3 farklı grup urunu var. Daha neler var arastıralım.Canım şöyle birşey okumuştum. Normalde gebelikte vitaminlerin tabiki bir zararı olmaz ama özellikle ilk 3 ay organ oluşumunda kullandığımız vitaminlerin içindeki koruyucu maddelerin etkilerini bilemeyiz bunun için risk almamakta fayda vardır gibi birşeydi. Gerçi yazan Prof dr Ahmet Rasim Küçükusta'ydı. Kendisi normalde doğaldan yana aşı karşıtı felan bir dr olduğu için biraz abartıyormudur bilemem.
Arkadaşlar burada önerilen besin destek takviyeleri zaten mevcut yiyeceklerden aldığımız ama aldığımız besinlerin eksik kaldığı iöin takviye alınan ğrünler. İnsan hayatı uzaması sebebi de yüzde 40 bunlardan. Çünkü vücudu bir motor gibi düşünün ve motorun garantisi var nasılsa benzin aldıkca calısır deriz ama bazen o benzine tıkamayacak va gibi ekler atarız. Besin gıda takviyeleri de öyle. Örneğin Magnezyum sormus arkadasımız o bir ilac değildir aslında. Yani tabii ki kimyasaldır lakin vücumuzda olan bir elemente takviye ediliyor gibi düşünün. Badem de avakoda da misal magnezyum cok var ama bu bizi bagırsaklarımız ve en onemlısı kramplardan korumaya yetmıyor. Tam da dun bır egıtımden cıktık bu konu ıle ılgılı magmezyum. Mesela onda da bır formunda taş yapma riski olabilir. Mesela ben solgar ın magnezyuö kapsul onerıyorum. Su da cozunenlerım toz seklınde olanların oxellıkle tas yapma rıskı yuksek oldugu ıcın.
Dogal yolla hersey olsa idi misal folik asit de berıyorlar bize.
O yuzden ben kendı kullandıklarımı yazıyorum ama muhakkak doktorunuza danısın muhakkak eczacınızdan detaylı bılgı ogrenın. Netıce de her kişi kendi bedenini daha iyi tanır.
Dhea yani biosteron ornek yumurta sayı ve kalıtesını arttırıyor ama en az 3 ay kullanmanız lazım duzenlı en az 75 mg. AMH ı arttırmaz sadece 3 ay sonra ki vucutta olusacak yumurta kalıtesıne etkı eder.
Coq10 uniquinol normalde kalp hastaları ve veya 45 yadından sonra sureklı ıcılmesı gereken bır antioksidandır. Icın korkmayın cunku klinik arastırmalar faydasını ıspatlamıs durumda gibi. Coq10 +dhea +prenatal vıt + omega3 + vit d ve arada alpha lipoic asit icerek ben yumurta sayımı ve kalıtesını arttırdım kendı yumurtam 3-4 cıkarken 6 ya kadar cıktım blasta giden embryomda oldu. Hatta en son gittigim doktor taktık hatası olmus bu kdr yumurta ıle blast dıye tutturmamaları lazımdı 3.cu gun sonu transfer edılmelı ıdı dedı... Sperm etkısı 3.cu gun sonundan sonra etkıledıgı ıcın herhalde... Olan oldu zaten donasyonda olmadı...
Ama alın bu ılacları mesela ımpryl ıctıgım aylarda hep rahmım 3 katman dedıklerı sekılde oldu. Estrofem de ıcmıyordum o zmn. Demek ki hele ki duzenlı saglıklı akdenız dıyetı va beslenemıyprsak bunları ıcmemız farz. Cunku bızler sak sak hamıle kalabılen grupta degılız gordugunuz gıbı... Ama ınsA hepımız kalırızzzzz gercekten gerkese dua edıyorum.
Ben geçen hafta ev Dr. gittim tekrar Kan tahlil yapti vücudumda her hangi bir eksiklik var mi diye, tek demir eksikligi cikti, ve bunun içinde bana TARDYFERON depot - demir (ll) - sulfat 80mg hap Verdi hergun almam gerekiyormus .. Bunun embriyo tutunmasinda büyük bir rolu varmi dir?Arkadaşlar burada önerilen besin destek takviyeleri zaten mevcut yiyeceklerden aldığımız ama aldığımız besinlerin eksik kaldığı iöin takviye alınan ğrünler. İnsan hayatı uzaması sebebi de yüzde 40 bunlardan. Çünkü vücudu bir motor gibi düşünün ve motorun garantisi var nasılsa benzin aldıkca calısır deriz ama bazen o benzine tıkamayacak va gibi ekler atarız. Besin gıda takviyeleri de öyle. Örneğin Magnezyum sormus arkadasımız o bir ilac değildir aslında. Yani tabii ki kimyasaldır lakin vücumuzda olan bir elemente takviye ediliyor gibi düşünün. Badem de avakoda da misal magnezyum cok var ama bu bizi bagırsaklarımız ve en onemlısı kramplardan korumaya yetmıyor. Tam da dun bır egıtımden cıktık bu konu ıle ılgılı magmezyum. Mesela onda da bır formunda taş yapma riski olabilir. Mesela ben solgar ın magnezyuö kapsul onerıyorum. Su da cozunenlerım toz seklınde olanların oxellıkle tas yapma rıskı yuksek oldugu ıcın.
Dogal yolla hersey olsa idi misal folik asit de berıyorlar bize.
O yuzden ben kendı kullandıklarımı yazıyorum ama muhakkak doktorunuza danısın muhakkak eczacınızdan detaylı bılgı ogrenın. Netıce de her kişi kendi bedenini daha iyi tanır.
Dhea yani biosteron ornek yumurta sayı ve kalıtesını arttırıyor ama en az 3 ay kullanmanız lazım duzenlı en az 75 mg. AMH ı arttırmaz sadece 3 ay sonra ki vucutta olusacak yumurta kalıtesıne etkı eder.
Coq10 uniquinol normalde kalp hastaları ve veya 45 yadından sonra sureklı ıcılmesı gereken bır antioksidandır. Icın korkmayın cunku klinik arastırmalar faydasını ıspatlamıs durumda gibi. Coq10 +dhea +prenatal vıt + omega3 + vit d ve arada alpha lipoic asit icerek ben yumurta sayımı ve kalıtesını arttırdım kendı yumurtam 3-4 cıkarken 6 ya kadar cıktım blasta giden embryomda oldu. Hatta en son gittigim doktor taktık hatası olmus bu kdr yumurta ıle blast dıye tutturmamaları lazımdı 3.cu gun sonu transfer edılmelı ıdı dedı... Sperm etkısı 3.cu gun sonundan sonra etkıledıgı ıcın herhalde... Olan oldu zaten donasyonda olmadı...
Ama alın bu ılacları mesela ımpryl ıctıgım aylarda hep rahmım 3 katman dedıklerı sekılde oldu. Estrofem de ıcmıyordum o zmn. Demek ki hele ki duzenlı saglıklı akdenız dıyetı va beslenemıyprsak bunları ıcmemız farz. Cunku bızler sak sak hamıle kalabılen grupta degılız gordugunuz gıbı... Ama ınsA hepımız kalırızzzzz gercekten gerkese dua edıyorum.
Demir eksikliği sonuçta kırmızı kan hücrelerinin azalmasına yol açıyor kırmızı kan hücreleride bütün organlara oksijen taşıyan hücreler. Dolayısıyla eksikliklerinde aslında organlarda oksijenlenememe problemi başlıyor bu uzun vadede ve yüksek miktarlarda mutlaka problem yaratır ama az miktardaki düşüklükler embriyo tutunmasında etkilimidir bilemem açıkçası çokta etkili olmamalıki dünyada yetersiz beslenen yüzbinlerce insan çocuk doğuruyorBen geçen hafta ev Dr. gittim tekrar Kan tahlil yapti vücudumda her hangi bir eksiklik var mi diye, tek demir eksikligi cikti, ve bunun içinde bana TARDYFERON depot - demir (ll) - sulfat 80mg hap Verdi hergun almam gerekiyormus .. Bunun embriyo tutunmasinda büyük bir rolu varmi dir?
Evet canım Whatsaapp ama normal de var istersen verebilirim. Yok yok için rahat olsun ben gittim gözlerimle gördüm herşeyi Allah’ıma çok şükür gebeyim sanada inşallah hayırlısıyla verir. konyalımısın canım yoksa sen?Allah razi olsun kaç gundur bekliyordum valla Çok iyi fiyat kibrisda da boyle bisey yapan varmi acaba ? Kibris yakin bana ama bu fiyatta cok uygun canim bu numara sadece whatsapptan mi ulasiliyor normal baku numarasi varmi yani bi sahtekarlik olmaz dimi ? Hakli olarak korkuyoruz sonucta yurtdisi
Çok güzel fiyat umarım birileri gider pozitif sonuç alır da bizlere de ilham olur. Bu paralar kolay kazanılmıyor 3 bin 5 bin dolarlar bizim kaç yıllık çalışmamızın birikimi. Ancak siz gebesiniz yanlış anlamayın şahsınıza bir şey söylemek istemem ama hiç gebelikle ilgili yorum yapmıyorsunuz. Ben gebe olsam Şu şu tarihli anneler grubundan çıkmam da o yüzden yazıyorum yanlış anlamayın.Evet canım Whatsaapp ama normal de var istersen verebilirim. Yok yok için rahat olsun ben gittim gözlerimle gördüm herşeyi Allah’ıma çok şükür gebeyim sanada inşallah hayırlısıyla verir. konyalımısın canım yoksa sen?
Yok kuzum bunun implantasyonla başarısızlığıyla hiç alakası yok ama ilerde gebelikte sıkıntı çeke bilirsin özelikle bebeğin kalp damar sisteminin oluşmasıylaBen geçen hafta ev Dr. gittim tekrar Kan tahlil yapti vücudumda her hangi bir eksiklik var mi diye, tek demir eksikligi cikti, ve bunun içinde bana TARDYFERON depot - demir (ll) - sulfat 80mg hap Verdi hergun almam gerekiyormus .. Bunun embriyo tutunmasinda büyük bir rolu varmi dir?
sen gebede kaldın ama bu işin peşini burakmadın
ya kalbin kocaman bizleri düşünüyorsun yada acayip o merkeze bağlısın ve onlara burdan müşteri toplamak istiyorsun
yada o merkeze çalışan birisin