Herkese tekrardan merhaba belki beni hatırlayanlarınız vardır eşim donasyonu kabul etmiyordu Sonunda eşimi ikna edebildim çok şükür ama sadece bi kez deneyeceğiz tutmazsa bi daha olmaz kabullen diyo bu süreçte sizlerden yardımlarınızı bekliyorum mutluluğumu bi tek sizlerle paylaşabiliyorum çünkü kimse bilmiyor. Inşallah ilk deneme de bunu başarabilirim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Herkese tekrardan merhaba belki beni hatırlayanlarınız vardır eşim donasyonu kabul etmiyordu Sonunda eşimi ikna edebildim çok şükür ama sadece bi kez deneyeceğiz tutmazsa bi daha olmaz kabullen diyo bu süreçte sizlerden yardımlarınızı bekliyorum mutluluğumu bi tek sizlerle paylaşabiliyorum çünkü kimse bilmiyor. Inşallah ilk deneme de bunu başarabilirim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah şans yüzüne güler ilk denemende
yaşın kaç
sende sorun yoksa şansın yüksek

15 yıldır betahcg değerini 0,01 dışında başka hiç bir değer görmedim şok oldum Şuan.Ama sevinmek için çok erken dimi? Birinci olarak değerler artcak mı ikinci kalp atışı dimi? Ben daha sevinmeyim dimi?
caaan canım arkadaşım sevin içini ferah tut her şey güzel gidicek budefa
unutma budefa embriyolog zerrin hocanın eli deydi o embriyolara
allah ondan razı olsun çok kişiyi mutlu etti

caaan canım arkadaşım sevin içini ferah tut her şey güzel gidicek budefa
unutma budefa embriyolog zerrin hocanın eli deydi o embriyolara
allah ondan razı olsun çok kişiyi mutlu etti
Aynen yaBir ara konuştuk çok pozitif bir enerji verdi inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur Allah hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıysa

Hayirli olsun canim 5. Gune ragmen degerin muthis bence
Valla ben daha önce 0.01 dışında değer görmediğim için şaşkınım hatta yok yok kesin bir hata vardır birdaha baktırdığımda olumsuz olucak diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum(eşimle sevinemedik bile)anlamsız bir boşluk içinde kaldım

Valla ben daha önce 0.01 dışında değer görmediğim için şaşkınım hatta yok yok kesin bir hata vardır birdaha baktırdığımda olumsuz olucak diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum(eşimle sevinemedik bile)anlamsız bir boşluk içinde kaldım
Hayirli olsun canum kacinci gundu

Back
X