Transferin yapıldığı güne mi bir diycez.6. Gun kanda cikiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferin yapıldığı güne mi bir diycez.6. Gun kanda cikiyor
İnşallah güzel olucak her şeyDonmuşları transfer ettiler canım bakalım hayırlısı
pazartesi transfer olduİnşallah güzel olucak her şey
serra transfer gününü sayma
transfer ne zaman oldu
Hamilesin canim Allah yuzune gulsun degerin artsinKızlar Pazartesi transferim oldu bu gün kanda betahcg 7.8 çıktı beynim gitti ne bu şimdi
Serracim, hamilesin ve insallah degerin daha da yukselir15 yıldır betahcg değerini 0,01 dışında başka hiç bir değer görmedim şok oldum Şuan.Ama sevinmek için çok erken dimi? Birinci olarak değerler artcak mı ikinci kalp atışı dimi? Ben daha sevinmeyim dimi?
bugün senin transfer sonrası 5 gününP
pazartesi transfer oldu
İnşallah şans yüzüne güler ilk denemendeHerkese tekrardan merhaba belki beni hatırlayanlarınız vardır eşim donasyonu kabul etmiyordu Sonunda eşimi ikna edebildim çok şükür ama sadece bi kez deneyeceğiz tutmazsa bi daha olmaz kabullen diyo bu süreçte sizlerden yardımlarınızı bekliyorum mutluluğumu bi tek sizlerle paylaşabiliyorum çünkü kimse bilmiyor. Inşallah ilk deneme de bunu başarabilirim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
çok şükür kuzum bebekler tutunduKızlar Pazartesi transferim oldu bu gün kanda betahcg 7.8 çıktı beynim gitti ne bu şimdi
caaan canım arkadaşım sevin içini ferah tut her şey güzel gidicek budefa15 yıldır betahcg değerini 0,01 dışında başka hiç bir değer görmedim şok oldum Şuan.Ama sevinmek için çok erken dimi? Birinci olarak değerler artcak mı ikinci kalp atışı dimi? Ben daha sevinmeyim dimi?
Aynen yaBir ara konuştuk çok pozitif bir enerji verdi inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur Allah hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıysacaaan canım arkadaşım sevin içini ferah tut her şey güzel gidicek budefa
unutma budefa embriyolog zerrin hocanın eli deydi o embriyolara
allah ondan razı olsun çok kişiyi mutlu etti
Herşey gönlünüzce olsun inşallahKızlar Pazartesi transferim oldu bu gün kanda betahcg 7.8 çıktı beynim gitti ne bu şimdi
Yok bir gun sonrasiTransferin yapıldığı güne mi bir diycez.
Hayirli olsun canim 5. Gune ragmen degerin muthis benceKızlar Pazartesi transferim oldu bu gün kanda betahcg 7.8 çıktı beynim gitti ne bu şimdi
Valla ben daha önce 0.01 dışında değer görmediğim için şaşkınım hatta yok yok kesin bir hata vardır birdaha baktırdığımda olumsuz olucak diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum(eşimle sevinemedik bile)anlamsız bir boşluk içinde kaldımHayirli olsun canim 5. Gune ragmen degerin muthis bence
Çok sağolunHerşey gönlünüzce olsun inşallah
Hayirli olsun canum kacinci gunduValla ben daha önce 0.01 dışında değer görmediğim için şaşkınım hatta yok yok kesin bir hata vardır birdaha baktırdığımda olumsuz olucak diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum(eşimle sevinemedik bile)anlamsız bir boşluk içinde kaldım