Valla ben daha önce 0.01 dışında değer görmediğim için şaşkınım hatta yok yok kesin bir hata vardır birdaha baktırdığımda olumsuz olucak diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum(eşimle sevinemedik bile)anlamsız bir boşluk içinde kaldım
Kalbini ferah tut canım olumsuz düşünme aklından olumsuz düşünceleri eski deneyimlerini de sil at. Sadece değerin katlanarak artmasına odaklan ve herşey güzel olacak öyle düşün, hayırlısı olsun

Serra sana tavsiyem 5-6 gün sonra kan ver,sinirlerini bozup o tutunan bebekleri rahatsız etme
Erken yaptın çok şükür tutunduklarını anladın
Artık rahat et ve gününü bekle kan vermekçin
İçin rahat olsun diye iki günde bir idrar testi yap ve bebişlerinin iyice sana bağlandığını gör

15 yıldır betahcg değerini 0,01 dışında başka hiç bir değer görmedim şok oldum Şuan.Ama sevinmek için çok erken dimi? Birinci olarak değerler artcak mı ikinci kalp atışı dimi? Ben daha sevinmeyim dimi?

Bu mesajini okudum ve kendi halim aklima geldi cok duygulandim insallah rabbim saglikli gebelik nasip eder kötü düsünme bebegim tuttu ve hep benimle kalicak diye düşün inşallah bebislerin sımsıki tutunur sende bizde mutlunoluruz

Bu mesajini okudum ve kendi halim aklima geldi cok duygulandim insallah rabbim saglikli gebelik nasip eder kötü düsünme bebegim tuttu ve hep benimle kalicak diye düşün inşallah bebislerin sımsıki tutunur sende bizde mutlunoluruz
Valla dün kan verdim 2 saat sonra gel dediler gittim kanı kaybetmişler birdaha aldılar alatacele yaptılar o yüzden sonuca güvenemiyorum şimdi :( Neyse 15 sene bekledik milletin torunu oldu bizde hayırlısı bakalım

Guzel haberler aliyoruz insallah.devami gelir pes etmek.yok Halil bey Zerrin hanim.ve ekibi tesekkurler sabah.bir.arkadasimizda.pozitive aldi.sabah konustuk kan vericek.yarin.sizlerle.paylasicak
Burada olup emek harcamış tüm anne adaylarının hepimizin Allah isteğini kabul etsin Hakkımızda hayırlısı olsun

Back
X