- 19 Ekim 2018
- 42
- 71
- 3
27 yaşındayım çok şükür bi sorun yok ama ilk denemede bu oran nedense düşük diyorlarİnşallah şans yüzüne güler ilk denemende
yaşın kaç
sende sorun yoksa şansın yüksek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27 yaşındayım çok şükür bi sorun yok ama ilk denemede bu oran nedense düşük diyorlarİnşallah şans yüzüne güler ilk denemende
yaşın kaç
sende sorun yoksa şansın yüksek
Sen hiç kafanı öyle şeylerle yorma bak önemli olan eşinden onay aldın şimdi iyice kendini hazırla anne adayı27 yaşındayım çok şükür bi sorun yok ama ilk denemede bu oran nedense düşük diyorlar
Amin .Hepimiz için inşallahUmarım herşey çok güzel olur sizin için.
Kaç yaşındasınız?Valla dün kan verdim 2 saat sonra gel dediler gittim kanı kaybetmişler birdaha aldılar alatacele yaptılar o yüzden sonuca güvenemiyorum şimdiNeyse 15 sene bekledik milletin torunu oldu bizde hayırlısı bakalım
Bir ay sonra 45 yaşında olucam.Siz?Kaç yaşındasınız?
Bir ay sonra 45 yaşında olucam.Siz?
Inşallah tek seferde olur çok zor ikna ettim hala burnumdan getiriyor. Kıbrısta bi kaç merkez araştırdım ama malum ülkemizde yasak burdaki tahlilleri falan nasıl yaptıracağım bu süreç tam olarak nasıl pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirimSen hiç kafanı öyle şeylerle yorma bak önemli olan eşinden onay aldın şimdi iyice kendini hazırla anne adayı
Arı sütü,folik asit,omepa Q,ve s...
Kan değerlerine baktır eksik kalan vitaminlerini tamamla
D vitamini unutma
Sende anne olucaksın inşallah
Sayfamızda bu başarıyı morkanatlı arkadaşımız kazandı
Ablanın yazılarını iyice oku inşallah sende onun gibi ikizlere hamile kalırsın
Ülkemizde yasak olsada özel bir merkezde güvendiyin bir tüp bebek uzmanıyla yola çık derim vede stresten uzak olInşallah tek seferde olur çok zor ikna ettim hala burnumdan getiriyor. Kıbrısta bi kaç merkez araştırdım ama malum ülkemizde yasak burdaki tahlilleri falan nasıl yaptıracağım bu süreç tam olarak nasıl pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
Amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahYaşdaşım ::))
Allah tamamına erdirsin canım.
Çok sevindim.
Umut oldun bize.
Darası başımıza ::))
Ahhhh nasıl da umut oldunuz bana. Ben de 45'im. Allahım yardımcınız olsun, inşallah her şey çok güzel olsun.Bir ay sonra 45 yaşında olucam.Siz?
İnşallah canım .Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallahAhhhh nasıl da umut oldunuz bana. Ben de 45'im. Allahım yardımcınız olsun, inşallah her şey çok güzel olsun.
Aminn inşallah hepimizin yüzü güler. Sevgiler.İnşallah canım .Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
Merhaba oncelikle guzel baslangiclar dilerim. Lutfen tek sansin varsa iyi degerlendir. Meerrkeze gore degil. Embriyologa gore secim yap. Embriyologu arastir kisaca. Birde ne donasyonu sizin ki. Genelde merkezlerin her ilde dr. Tanidiklari varInşallah tek seferde olur çok zor ikna ettim hala burnumdan getiriyor. Kıbrısta bi kaç merkez araştırdım ama malum ülkemizde yasak burdaki tahlilleri falan nasıl yaptıracağım bu süreç tam olarak nasıl pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba iyi dilekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim sperm donasyonu olacakMerhaba oncelikle guzel baslangiclar dilerim. Lutfen tek sansin varsa iyi degerlendir. Meerrkeze gore degil. Embriyologa gore secim yap. Embriyologu arastir kisaca. Birde ne donasyonu sizin ki. Genelde merkezlerin her ilde dr. Tanidiklari var
teşekkür ederim yardımlarınız için stresten uzak olmak maalesef mümkün değil çünkü tek şansım var bu bile beni geriyor ya olmazsa ne yapacağım eşim evlatlık işinide karşı istemiyor yanlızlık korkusu sarmaya başladı beniÜlkemizde yasak olsada özel bir merkezde güvendiyin bir tüp bebek uzmanıyla yola çık derim vede stresten uzak ol
Yada kıbrısta merkez seçince mutlaka seni güvendikleri yaşadığın yerde doktora yönlendirsinler
umarım ilk seferde olur..umarım hiç üzülmeden alırsın kucağına bebeğini..bol şans diliyorum..dualarımız seninle..teşekkür ederim yardımlarınız için stresten uzak olmak maalesef mümkün değil çünkü tek şansım var bu bile beni geriyor ya olmazsa ne yapacağım eşim evlatlık işinide karşı istemiyor yanlızlık korkusu sarmaya başladı beni
Lütfen kendini bu kadar sıkma bu işin tutmasında İnan çok büyük paya sahip şu stres , bütün vücudun dengesini bozuyor rahat ol ve İnan, “ olmazsa” seçeneğini aklından çıkar. Bol şans inşallah sonuç senin için çok güzel olucakteşekkür ederim yardımlarınız için stresten uzak olmak maalesef mümkün değil çünkü tek şansım var bu bile beni geriyor ya olmazsa ne yapacağım eşim evlatlık işinide karşı istemiyor yanlızlık korkusu sarmaya başladı beni
Canım ben hiç duymadım bu testi ama inşallah sonucun güzel çıkar hemen tedaviye başlarsın ve bebişine (bebişlerine) tez vakitte kavuşursun, dualarım seninlekızlar merhaba..sper fish testinin sonucunu bekliyorum..bugün yarın çıkacak...bu konuyla ilgili bilgisi olanlara soruyorum..nasıl bir değer beklemeliyim..haploid ve diploid hjücre bakılıyor onu anladım ama yüzde kaç haploid hücre olması lazım sorun yok demek için..???