Merhaba arkadaşım çok teşekkür ederim inşallah Allah ım sanada nasip etsin.Halil bey Kıbrıs Tüp bebek merkezinde ama Cumartesi günleri İstanbul’da oluyor ön görüşmeyi bazı testler isteyip orda yapıyor. ben yumurta donasyonu yaptırdım.
Ben şuan araştırma aşamasındayım pek bilgiye sahip değilim malesef tel nosu yada mail adresi varsa bana özelden yazma şansın var mı

P pablo40 ve diger arkadaslarimin bilgisine, burdaki kadin ve dogum uzmani Doktorum benim histeroskopi yapmamdan hic Yana degil, dün randevum vardi Red ediyor, zaten bu islem hastanede yapilmiyormus anca tüp bebek merkezlerinde oraya da gitme sansin yok dedi ,anca hastanede laparoskopi oluyor, full Narkos ile gobek altindan delik acilarak Karin önceden gas ile sisiriliyor ve aletle girip bakiliyor ve bu uygulama da bende üc sene önce yapildigi için Buna gerek görmüyor Rahimde hic bir sorun olmadigina okadar emin ki negatif alman bununla ilgisi degil diyor, embryolarin cok iyi kalitesi sana yüzde yüz bir hamilelik getirecek diye birsey olamaz bunun yüzde 60 basari sansi varsa yüzde 40 olamama gibi bir durum var dedi, ve benim hemen Merkez ile görüsüp bunu iza etmemi istedi... Simdi kibris Dan doktorumdan haber bekliyorum bu duruma ne diyecek merakla bekliyorum

P pablo40 ve diger arkadaslarimin bilgisine, burdaki kadin ve dogum uzmani Doktorum benim histeroskopi yapmamdan hic Yana degil, dün randevum vardi Red ediyor, zaten bu islem hastanede yapilmiyormus anca tüp bebek merkezlerinde oraya da gitme sansin yok dedi ,anca hastanede laparoskopi oluyor, full Narkos ile gobek altindan delik acilarak Karin önceden gas ile sisiriliyor ve aletle girip bakiliyor ve bu uygulama da bende üc sene önce yapildigi için Buna gerek görmüyor Rahimde hic bir sorun olmadigina okadar emin ki negatif alman bununla ilgisi degil diyor, embryolarin cok iyi kalitesi sana yüzde yüz bir hamilelik getirecek diye birsey olamaz bunun yüzde 60 basari sansi varsa yüzde 40 olamama gibi bir durum var dedi, ve benim hemen Merkez ile görüsüp bunu iza etmemi istedi... Simdi kibris Dan doktorumdan haber bekliyorum bu duruma ne diyecek merakla bekliyorum
sebidam...doktorumuz aynı..ben sana söylyeyim diyeceğni..yaptırmalısınız biz sorunun rahimde olduğunu düşünüyoruz diyecek..aynısını yaşadım..laprokopi oldum iki tüp de bağlantısı kesildi biliyorsun..sonra yine negatif..donmuşlarla denedi negatifetn sonra şimdi de h,isteroskopi ..onu da yaptırdım tetemiz rahim..ve asla rahimde sorun yok şimdi ibre eşime döndü...seninle ilgili yüzde yüz emin olana kadar tetkik isteyecek...ben merak ediyorum eşimin sperm fish de temiz olunca artık negatife ne açıklama yapılacak...ben tamamen kendi fikrimi söylüyorum burdaki doktorlarım kesinlike karşıydı histeroskopi yaptırmama buldum doktıru yaptırdıum..evet boşuna param ve zamanım gitti ama artık rahimle ilgili konu kapandı..lütfen cevabını yaz doktorun bize de ama gçrceksimn inatla yaptılsıun diyecek

T
Tatlım bende olmak istemiyordum ama Kıbrıs ta histereskopi yaptırdım tertemiz dediler ondan sonra tuttu (15 yıldır tutmuyordu)

sebidam...doktorumuz aynı..ben sana söylyeyim diyeceğni..yaptırmalısınız biz sorunun rahimde olduğunu düşünüyoruz diyecek..aynısını yaşadım..laprokopi oldum iki tüp de bağlantısı kesildi biliyorsun..sonra yine negatif..donmuşlarla denedi negatifetn sonra şimdi de h,isteroskopi ..onu da yaptırdım tetemiz rahim..ve asla rahimde sorun yok şimdi ibre eşime döndü...seninle ilgili yüzde yüz emin olana kadar tetkik isteyecek...ben merak ediyorum eşimin sperm fish de temiz olunca artık negatife ne açıklama yapılacak...ben tamamen kendi fikrimi söylüyorum burdaki doktorlarım kesinlike karşıydı histeroskopi yaptırmama buldum doktıru yaptırdıum..evet boşuna param ve zamanım gitti ama artık rahimle ilgili konu kapandı..lütfen cevabını yaz doktorun bize de ama gçrceksimn inatla yaptılsıun diyecek
Yesilcim okadar zor bir durumdayim ki sana anlatamam... Beni 15 senedir muane eden doktoruma mi güveneyim yoksa daha içimi disimi bilmeyen bir sefer transfer yapan Doktora mi? En büyük sorun da, Yurt disinda bu Tür ameliyatlari Doktorun onay vermeden seni hastanenin kapisindan iceri almiyorlar cok zor durumdayim bunu merkeze bildirdigimde muhakkak bir care yol göstermeleri gerekiyor ve soyle bir durum da var, Dr. Murat bana telefonda sunu demisti : size transfer edilen embriyolarla rahimde hic bir sorunu olmayan her kadin YÜZDE YÜZ hamile kalmasi gerekirdi... burdaki doktorum bunu cok yalnis görüyor

Yesilcim okadar zor bir durumdayim ki sana anlatamam... Beni 15 senedir muane eden doktoruma mi güveneyim yoksa daha içimi disimi bilmeyen bir sefer transfer yapan Doktora mi? En büyük sorun da, Yurt disinda bu Tür ameliyatlari Doktorun onay vermeden seni hastanenin kapisindan iceri almiyorlar cok zor durumdayim bunu merkeze bildirdigimde muhakkak bir care yol göstermeleri gerekiyor ve soyle bir durum da var, Dr. Murat bana telefonda sunu demisti : size transfer edilen embriyolarla rahimde hic bir sorunu olmayan her kadin YÜZDE YÜZ hamile kalmasi gerekirdi... burdaki doktorum bunu cok yalnis görüyor
böyle bir cümle kurmamalı..yüzde yüz nasıl der bilemiyorum...:( senin koşulların farklı..çok daha zor emini,m buraklarda olsan benim gibi bi yarımsaatini bin tl paranı ayırır yaptırırdın..o zamna doktora ısrar edeceksin..iyice anlat bize kafayı yedirecekelr sonunda:(((ne sıkıntılı durumlar bunlar sebidam...

bir de inan bana da nerdeyse aynısını dedi..rahimde sorun olmasaydı tutardı embriyolar pırık pırıkdı dedi..e çıkmadı rahimde sorun..nolcak şimdi deyince asistana ever sorun yokmuş eşinizde olabilir dedi...sen koşullarını ve yurt dışındaki işleyişi yaz merkeze kuzum..

Canım değerin çok yüksekti üçünün de kalbi atacak inşallah :) gözün Aydın sağ Salim al çocuklarını kucağına.. bize de dua et canım
Canım benim çok teşekkür ediyorum, yemin ederim kendime her dua ettiğimde sizlere de dua ediyorum Allah hiçbirimizi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın

Cam gibi temiz embriyolardada genetik problem oluyor

Bu durumda önermek çok zor..ben gynolifedayım..iki negatifim var..ama başka arkadaşım ilkinde kaldı..ispanyayı da çok öneriyorlar ama ciddi para olduğu için elemiştim ben..tek tavsiyem ilkinde olma olasılığı yüzde otuz yüzde kırk civarında...o yüzden ikinci şansını da seni zorlamadan yapabileceğin merkez seçmaya çalış canım...ama inan bir yıldır bu konuyla ilgiliyim..deli gibi okuyorum öğrendiğim tek bir şey var bu iş en çok şans işi..altın yumurta kime giderse o gebe kalıyor..bol şans dilerim..
Bu durumda önermek çok zor..ben gynolifedayım..iki negatifim var..ama başka arkadaşım ilkinde kaldı..ispanyayı da çok öneriyorlar ama ciddi para olduğu için elemiştim ben..tek tavsiyem ilkinde olma olasılığı yüzde otuz yüzde kırk civarında...o yüzden ikinci şansını da seni zorlamadan yapabileceğin merkez seçmaya çalış canım...ama inan bir yıldır bu konuyla ilgiliyim..deli gibi okuyorum öğrendiğim tek bir şey var bu iş en çok şans işi..altın yumurta kime giderse o gebe kalıyor..bol şans dilerim..
cok tesekkur ederim hakikaten bol sansa ihtiyacim var

Canım böyle sorunla karşılaşacaginı tahmin etmiştim. Öncelikle laporaskopi ve histeroskopi birbirinden farklı operasyonlardir. 3 yıl önce hangi nedenden yapıldı bilmiyorum ama laporaskopi karından kamera yöntemiyle yumurtalık rahim fall tüp ve yan tüm komşu organları görmektir. Herhangi kist fallop tüpüyle ilgili sorunlar endometriozis çikolata kisti ve endometriozis den kaynaklı yapışıklıklar ameliyat ediliyor. Histeroskopi ise direk rahim içine kamera ile girip rahimdeki problemler Polip, yapışıklık , ve endometrium temizliği gibi problemler hallediliyor. Ben her ikisinide hastanede oldum. Hastanede olabilmen için ya problemin olması gerekiyor yada problemlem yaratılması gerekiyor.

Biliyorsun benim kanser gecmişim var , ve 5 yıl tamoksifen ilacı kullandım. Tamoxıfen ilacının yan etkilerinden biri de rahim duvarını kalınlaştırmaktır. Bide rahimimde hafif sıvı birikintisi oluşmuş ve benim 6 yıllık doktorum bunu bildiği halde müdahale etmedi ve bu şekilde kıbrısa boşu boşuna gitmeme sebep oldu. Kıbrıs'ta ön muayenede murat bey rahim ve endometrium temizlenmeden olmaz dedi.
Tabi benim doktor biraz koplekse kapıldı ama yinede hastaneye sevk etti. Sebep vardı.

Laporaskopi için ise, Murat Bey sıvı tüplerden geliyor olabilir HSG cekilmeli eğer tüplerdense alınmalı demişti. Tabi bunu benim doktora söyledigimde kadın kafayı yedi :) kendini hangi duvara çarpacağını şaşırdı murat murat diye söylendi :) işte bu kez sebep yarattı. Hsg gerek yok direk laporoskopi yapalım her ihtimale karşı tüpleri aldiracaz dedi .işi kökünden halledeyim ki bir daha başıma bela olmasınlar der gibi :) hidrosalpenks ve karın ağrısı ile hastaneye sevk etti. Özellikle karın ağrısı devreye girince durum degişti. Demem oki hastane için ya sebep olacak yada sebep yaratılacak.

Ofis histeroskopi için önce tam karşılığı almancasını öğrenmek lazım ve googleden bulunduğun şehirde kimler privat yapar diye bakmak lazım. İllaki vardır ama biraz pahalıdır tabi.

Biraz uzattığım için hepinizden Özür kızlar

Back
X