Arkadaşlar aranızda transfer öncesi adet düzenlemek yada menopozda olanlar için adet görmek için cylo prognova kullanan oldumu?
Netten kullanma şekline baktım bir kutu bittimi 7 gün ara 8.gün ikinci tablete başlamak diye okudum.
Fakat bazı yorumlarda kimi 7 gün ara kimide 5 gün ara diye yazmış. Doğrusu ne ?
Neye göre değişiyor? Hormon testlerine göremi? Kişinin adet görüp görmemesine göremi?
Ben adet görmüyorum nasıl kullanacam sizce ? Kaçıncı gün ikinci tablete başlıyacagım ?
Ben ilaci bitiriyorum 3. Gun adet oluyorum. Tekrar adetin 5. Gunu basliyorum

Böyle olup gebeliği devam eden var mı?
Ben varim. Sakin stres yapma. 5. Gun den sonra 7. Gun 3 kati olmus. Demekki ikiz tutmus. 10. Gun katlamamasinin sebebi birinin gelisimi durmus ve birisi devam ediyor. Sakin ilaci birakma ve stres yapma bana kimyasal dedikleri halde benim kese de oldu bebekte ama kese bozulunca ilaci biraktim. Dustu gittik dr. Bi kese daha var dedi. oluyor boyle seyler

Merhaba Arkadaşlar
Havalar soğudu dışarıdaki hayvanlar aç olunca soğuğa dayanmaları çok zor oluyor : (
evinizde kemik yada tavuk suyuna ekmek doğrayıp onları besliyebilirsiniz yada vaktiniz yoksa açık satılan kedi köpek mamalarının kg 6 tl. onlardan alıp verebilirsiniz.
Eğer hayvanlardan korkuyorsanız illa başını okşamanızada gerek yok sadece ölmemeleri için yemek vermeniz yeterli.
Ben şuna inanıyorum ;
Bizler Rabbimin yarattığı , kendimizden aciz canlılara merhamet gösterip onlar için bişeyler yapmazsak .
Nasıl olurda Allaha el açıp dualar edip O'ndan talepde bulunuruz.
Biz acizleri görmemezlikten gelmeyelim ki , Rabbimde aynı şekilde bize merhamet etsin dualarımızı kabul etsin.
Bu sayfadaki her kim sokakdaki kedi köpeğin karnını doyurursa inşallahh Rabbimde o kisinin annelik adına verdigi bu mücadeleyi görsün , yerine getirsin.
Sadece hayvanlara kötü davranmayarak vijdanlar temiz tutulamaz .
Onların karnını doyurmamakda ölmelerine izin vermektir.

Ablalar merhaba benim yarin ofis hosteroskopim var. Bugun batumdaki dogan hoca ile konustum ve bana dediklerini aynen aktarmak istiyorum cok kararsiz kaldim. Simdi bana dedi ki onceligimiz historkopin. Eger histeroskopide bir islem yapilmaz ise yada yapilan isleme gore gore adetin 21. Gunu lukrin ignesine baslayacagiz. Benim hatirlarsaniz 1 hafta kadar once 3 boyutlu ultrasyonda cok az perde cikmisti. Ultasyona alan doktorum bu gebelige engel degil dedi. Ama ben hep 7-8-9 haftalarda sorunlar yasadim. Sizce doktoruma guvenip o perdeyi aldirmamali miyim yoksa aklimda suphe kalmamasi icin aldirmali miyim. Yardimci olur musunuz. Ya da ben bu perdeyi aldirirsam rahim icine cizik atilmis gibi olup yine transfer olabilir miyim ocakta :110::110::110:

Merhaba Arkadaşlar
Havalar soğudu dışarıdaki hayvanlar aç olunca soğuğa dayanmaları çok zor oluyor : (
evinizde kemik yada tavuk suyuna ekmek doğrayıp onları besliyebilirsiniz yada vaktiniz yoksa açık satılan kedi köpek mamalarının kg 6 tl. onlardan alıp verebilirsiniz.
Eğer hayvanlardan korkuyorsanız illa başını okşamanızada gerek yok sadece ölmemeleri için yemek vermeniz yeterli.
Ben şuna inanıyorum ;
Bizler Rabbimin yarattığı , kendimizden aciz canlılara merhamet gösterip onlar için bişeyler yapmazsak .
Nasıl olurda Allaha el açıp dualar edip O'ndan talepde bulunuruz.
Biz acizleri görmemezlikten gelmeyelim ki , Rabbimde aynı şekilde bize merhamet etsin dualarımızı kabul etsin.
Bu sayfadaki her kim sokakdaki kedi köpeğin karnını doyurursa inşallahh Rabbimde o kisinin annelik adına verdigi bu mücadeleyi görsün , yerine getirsin.
Sadece hayvanlara kötü davranmayarak vijdanlar temiz tutulamaz .
Onların karnını doyurmamakda ölmelerine izin vermektir.
Evet hatta boş kolileriniz varsa evinizin apartmanınızın köşesine koyun üzerine atmayın havalar çok soğuk onlarda üşümesin diye not yazın onlarında soğuklarda sığınacak yeri olsun :(

Arkadaslar merhaba ben kan pitilasmasi varmi diye test yaptirdim.sonuclar soyle
Faktor V G2021OA mutasyon yok
Faktor V G1691A mutasyon yok
Faktor V 1299 mutasyon var
MTHFR C677T mutasyon yok
MTHFR A1298C mutasyon var
PAI-1 4G/5G mutasyon var
Faktor XIII V34L mutasyon yok
Faktor V combridge mutasyon yok.
G6pDH amplikasyon gerceklesti

Simdi ben ne anlamliyim burdan acayip morelim bozuluyo artik.bilgisi olan varmi acaba

Ablalar merhaba benim yarin ofis hosteroskopim var. Bugun batumdaki dogan hoca ile konustum ve bana dediklerini aynen aktarmak istiyorum cok kararsiz kaldim. Simdi bana dedi ki onceligimiz historkopin. Eger histeroskopide bir islem yapilmaz ise yada yapilan isleme gore gore adetin 21. Gunu lukrin ignesine baslayacagiz. Benim hatirlarsaniz 1 hafta kadar once 3 boyutlu ultrasyonda cok az perde cikmisti. Ultasyona alan doktorum bu gebelige engel degil dedi. Ama ben hep 7-8-9 haftalarda sorunlar yasadim. Sizce doktoruma guvenip o perdeyi aldirmamali miyim yoksa aklimda suphe kalmamasi icin aldirmali miyim. Yardimci olur musunuz. Ya da ben bu perdeyi aldirirsam rahim icine cizik atilmis gibi olup yine transfer olabilir miyim ocakta :110::110::110:
Canım bana da histereskopi yapıldığında perde vardı alınmıştı sonrasında da doktorum perde senin hamile kalmanı engeller demişti. Histereskopi de perde varsa bana sorarsan alınsın enazından kafanda soru işareti kalmaz.

Ofishisteroskopidn ciktim. Bel alti uyusturdular. Ayaklarim kotu hissetmiyorum. Perde alindi ayni zaman cizikte atildi. Hicbir sorun yok denildi. Gebelige hazir cok guzel denildi de bu uyusukluk ne zaman gececek. 10 saat ac kalacakmisim. Ve hastanede yatiriyorlar

Merhaba hanimlar bu aralar pek fazla giremiyorum ama nacizhane bir tavsiyede bulunucam ben suan vucudumu kendimi tedavi icin hazirliyorum saglikli beslenme yürüyüş vs birde bu ayın 24 ünde rahimime sülük koydurucam internetten araştirirsaniz cok faydali oldugunu okudum ve cevremde bircok insaninda faydası oldugunu gördüm tabiki eger düsünürseniz işini bilen egitimini almis insanlara yaptirin transferden önce yaptirmanin faydasi olucagini düsünüyorum tek sorunum şu sigarayi birakamiyorum çok denedim ya bunun bir çözümü yada yöntemi varmidir bulan kafaysa bitmiyo benim kafamda başka yol bilen varmidir rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah hayirli geceler

Merhaba hanimlar bu aralar pek fazla giremiyorum ama nacizhane bir tavsiyede bulunucam ben suan vucudumu kendimi tedavi icin hazirliyorum saglikli beslenme yürüyüş vs birde bu ayın 24 ünde rahimime sülük koydurucam internetten araştirirsaniz cok faydali oldugunu okudum ve cevremde bircok insaninda faydası oldugunu gördüm tabiki eger düsünürseniz işini bilen egitimini almis insanlara yaptirin transferden önce yaptirmanin faydasi olucagini düsünüyorum tek sorunum şu sigarayi birakamiyorum çok denedim ya bunun bir çözümü yada yöntemi varmidir bulan kafaysa bitmiyo benim kafamda başka yol bilen varmidir rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah hayirli geceler
canım bol şans ben de yeni transfer için hazırlanıyorum ama sülük koyduramam imkansız aşırı korkarım bakmaya bile...sigaraya gelince 10 sene önce bir kitap okuyup bırajtım şükürler olsun ki..17 yıl içmiş bi insan olarak haytım değişti..kitabın adı sigarayı bırakmanın kolay yolu..yazarı allan carr bi okusan..belki senin de değiştirr hayatını:)

kızlar çok sessiz kalmış burası...ben sperm fish sonucu bekliyordum ya olmadı..yetersiz miktarda sperm vermişiz..sil baştan oldu..dün yine örnek verdi eşim..cinsel perhize uyarak vealkol almayarak..transfr ertelnedi ne yazık ki..sonucu bekliyeceğiz..vardır bunda da bi hayır..

Back
X