Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz bahçecide mi tedaviye başladınız? banada cycloprognova verdiler ama daha ilk kutudayım.Arkadaşlar aranızda transfer öncesi adet düzenlemek yada menopozda olanlar için adet görmek için cylo prognova kullanan oldumu?
Netten kullanma şekline baktım bir kutu bittimi 7 gün ara 8.gün ikinci tablete başlamak diye okudum.
Fakat bazı yorumlarda kimi 7 gün ara kimide 5 gün ara diye yazmış. Doğrusu ne ?
Neye göre değişiyor? Hormon testlerine göremi? Kişinin adet görüp görmemesine göremi?
Ben adet görmüyorum nasıl kullanacam sizce ? Kaçıncı gün ikinci tablete başlıyacagım ?
Keşke genel anestezi yaptırsaydınTesekkur ederim Zaza. Bende oyle zannettim. Cok hazirliksiz gittim o yuzden kanaman felan olmusmuydu benim hala devam ediyor. Ve epiduralmidir nedir. Bel agrisi yapiyor bende ve ates yapiyor bazen
Canım iyiki varsın rabbim işini gücünü rast getirsin kazadan beladan korusun seni ve tüm sevdikleriniRabbim tez bir zaman evezini versin
Alasıyla versin
Zaza bugun cok fena sancim var benimSanada geçmiş olsun
Neden bukadar ağır oldu ameliyat
Ben histeroskopiye girip ameliyat olup 1 saat sonra iş başında oluyorum
Birde genel anestezi alıyorum
Hiç epidural istemem
Benim düştüMerhabalar hanımlar bende donasyon ile çocuk sahibi olan biriyim ara ara buraya tekrardan bakıyorum. Ne var ne yok diye. Birde yeni duyduğum bişeyden bahsetmek ve fikirlerinizi almak istiyorum . Fsh’ım yüksek benim bir tavsiye üzerine bir macun karışımı kullanmaya başladım. 57’lerden 24’e düştü bu tarz düşüş yaşayıp hamile kalınabilir mi sizce yada böyle birşey yaşayan var mı aranızda ?
21 tane yumurta toplandı.11 tanesi blastolsit oldu benimKıbrıs'ta yumurta donasyonu yapan arkadaşlar , donörden kaç yumurta toplandı ve kaçı blastokist oldu ( 5. günü gördü) ?
Çok şükür arkadaşım.sağlıcakla kucağına al iki kuzunuzda.tranferden kaç gün sonra oldu bu kanamaMerhaba kızlar geçen gece çok fazla kanamam oldu hastaneye gittik çok şükür düşük kanaması değilmiş rahim içinde biriken kan pıhtalarıymış. Ama hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum sanki koyun boğazlamışlar gibi bir kanamaydı. Keselerden de birinin içi boş ikisinin dolu çok şükür onlarda iyi.
Amin canım teşekkür ederim, Transfer 16 Kasım’da olmuştu kanama Çarşamba gecesi olduÇok şükür arkadaşım.sağlıcakla kucağına al iki kuzunuzda.tranferden kaç gün sonra oldu bu kanama
Siz hamilesiniz şu an değil mi? 21 yumurta ve 11 blastokist oldukça iyi. Genelde bu kadar çıkıyor mu? Blastokistlerin kalitesi farklı mı oluyor? Yani 5. günü görmesi demek hepsi çok kaliteli anlamına gelmiyor değil mi?21 tane yumurta toplandı.11 tanesi blastolsit oldu benim
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah. Geçmiş olsun.Merhaba kızlar geçen gece çok fazla kanamam oldu hastaneye gittik çok şükür düşük kanaması değilmiş rahim içinde biriken kan pıhtalarıymış. Ama hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum sanki koyun boğazlamışlar gibi bir kanamaydı. Keselerden de birinin içi boş ikisinin dolu çok şükür onlarda iyi.
Evet arkadasım çok şükür ki hamileyim 2 kese var bakalım kalp atışlarını da duyarsam inşallah sağ salim.Bilmiyorum herkeste bu kadar oluyor mu?kalitelerini detaylı sormamıştım çok detaylı bilmek istemedim ama embriyolog Zerrin hanım hepsinin iyi kalite olduğunu söylemiştiSiz hamilesiniz şu an değil mi? 21 yumurta ve 11 blastokist oldukça iyi. Genelde bu kadar çıkıyor mu? Blastokistlerin kalitesi farklı mı oluyor? Yani 5. günü görmesi demek hepsi çok kaliteli anlamına gelmiyor değil mi?
Aaaa çok yeni daha. Maaşallah. Sağlıkla , kucağınıza alın kuzuları inşallah. Yaşınız kaç acaba? Benim 45. Pozitif sonuçlarla cesaretimi toplamaya çalışıyorum.Evet arkadasım çok şükür ki hamileyim 2 kese var bakalım kalp atışlarını da duyarsam inşallah sağ salim.Bilmiyorum herkeste bu kadar oluyor mu?kalitelerini detaylı sormamıştım çok detaylı bilmek istemedim ama embriyolog Zerrin hanım hepsinin iyi kalite olduğunu söylemişti
Evet arkadasım çok şükür ki hamileyim 2 kese var bakalım kalp atışlarını da duyarsam inşallah sağ salim.Bilmiyorum herkeste bu kadar oluyor mu?kalitelerini detaylı sormamıştım çok detaylı bilmek istemedim ama embriyolog Zerrin hanım hepsinin iyi kalite olduğunu söylemişti
Siz hamilesiniz şu an değil mi? 21 yumurta ve 11 blastokist oldukça iyi. Genelde bu kadar çıkıyor mu? Blastokistlerin kalitesi farklı mı oluyor? Yani 5. günü görmesi demek hepsi çok kaliteli anlamına gelmiyor değil mi?
36 yaşındayım inşallah sizden de duyarsız pozitifi. Birde bende burdan okuduğum kadarıyla illaki en kaliteli tutmuyor bazen 2. Yada 3. Kalitede tutuyor hatta 5. Gün embriyosu tutmayıp 3 . Gün embriyosu tutuyorAaaa çok yeni daha. Maaşallah. Sağlıkla , kucağınıza alın kuzuları inşallah. Yaşınız kaç acaba? Benim 45. Pozitif sonuçlarla cesaretimi toplamaya çalışıyorum.
Hayırlısıysa bana da nasip olsun. Sizin de iyi haberlerinizi takip edeceğim. Sevgiler.36 yaşındayım inşallah sizden de duyarsız pozitifi. Birde bende burdan okuduğum kadarıyla illaki en kaliteli tutmuyor bazen 2. Yada 3. Kalitede tutuyor hatta 5. Gün embriyosu tutmayıp 3 . Gün embriyosu tutuyor