36 yaşındayım inşallah sizden de duyarsız pozitifi. Birde bende burdan okuduğum kadarıyla illaki en kaliteli tutmuyor bazen 2. Yada 3. Kalitede tutuyor hatta 5. Gün embriyosu tutmayıp 3 . Gün embriyosu tutuyor
Mesela benim 5. Gün embriyosu tutmamıştı 3. Gün embriyosu tuttu. Kumsalcım ben de kalp atışlarını duymayı bekliyorum hayırlısıyla bir duysam daha rahatlayacam

Mesela benim 5. Gün embriyosu tutmamıştı 3. Gün embriyosu tuttu. Kumsalcım ben de kalp atışlarını duymayı bekliyorum hayırlısıyla bir duysam daha rahatlayacam
İnşallah ikisinin de kalp atışlarını da duyarız günler geçmek bilmiyor ne zaman senin randevun benim cuma günü

Kızlar merhaba.Uzun süredir sessiz takipteyim.Bu süreçte histeroskopi yapıldı ve rahimi genişletmek için stent takıldı incelik sorunum da vardı duvarında. Stent takılmış olan var mı aranızda
Sende uzun süredi burdasın ve çok çabalar harcadın
İnşallah budefa anne ol ve unut bu acıları

Merhaba kızlar geçen gece çok fazla kanamam oldu hastaneye gittik çok şükür düşük kanaması değilmiş rahim içinde biriken kan pıhtalarıymış. Ama hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum sanki koyun boğazlamışlar gibi bir kanamaydı. Keselerden de birinin içi boş ikisinin dolu çok şükür onlarda iyi.
Hayal çok şükür her şey yolunda
Her halde boş olan keseyi attın

Meyracım nasıl oldun sancının sebebi neydi öyrendinmi doktordan
Normal dedi abla bekledigimiz sey hem yaktik hem kestik dedi. Iyiyim ara ara gelip gidiyor sanci. Ama o gun nefesimi kesecek kadar coktu. Ama dikkatimi su cekiyor. Tek tarafli bogazim agriyor. Hemde antibiyotik kullanmama ragmen. Guatir mi oluyrum acaba

teşekkür ederim : )
ben 0.35 amh la ikizlerime hamileyim bu başka arkadaşlarımızada umut olabilir diye düşünüyorum.
Nasıl ki ben buradaki arkadaşlarımdan destek gördüm,bilgilerini paylaştılar bende aynısını yeni gelen arkadaşlarımıza yapıyorum,
Erken menapoz yazmışsın tamamen girdin mi yoksa tandem mi dusunuyosun (kendi yum +donor yum )
Ukranyayı bende arastirmistim hatta kievde bi merkezle bi süre yazışmıştım.Ama onların yasaları gereği sadece ukranya vatandaşlarını donör olarak kullanıyolardı.Benim hayalim istandinav bi donordü .
Laboratuvar konusunda birebir gormedim ama o dönem şöyle dusunmustum.Ekonomik olarak iyi durumda olmayan bi ülke son sistem cihaz kullanabilirmi diye. Artı olarak garanti pakette bebegi dogurma garantisi yok.Hamile kalıp belli bi ayda bebek düşerse (3 .ay sanirim )garanti iptal oluyo. Sevgili zaza ile arastirmistik bu garanti paketin iptaline dair yazdigimi net hatirlamiyorsam.Zaza beni düzelt lütfen.
Sayfamıza hoşgeldin Arya'cım.
merhabalar, ben bir türlü ukranyadaki merkez hakkında düzgün bilgi alamıyorum ve ulaşamıyorum. nerden bilgi alabilirim acaba? bilen varsa yazabilirmi? ordaki donörlerin fotoğraflarını görme işi cazip geldi

bahçecide bunun benzeri bir olay yaşayan varmı? ne demek 23 yumurtadan tek embriyo? korkunç bir durum ya.. geçmiş olsun arkadaşım

Herkese merhaba dün bi merkezle görüştüm sperm donasyonu için donasyon 3750 tldir sadece tedavi masrafiniz bu sekilde oluyor. Oncesinde ve sonrasinda yapilan butun tetkikler, ulasim, konaklama ve ilac masraflariniz size ait olmakta dediler ben 30bin e yakın bekliyordum sperm donasyonu yaptıran arkadaşlara soruyorum çok uygun değil mi ?? Hala araştırma aşamasındayım ve ben 3750 € yazdım onlar tl dedi

Back
X