Herkese merhaba dün bi merkezle görüştüm sperm donasyonu için donasyon 3750 tldir sadece tedavi masrafiniz bu sekilde oluyor. Oncesinde ve sonrasinda yapilan butun tetkikler, ulasim, konaklama ve ilac masraflariniz size ait olmakta dediler ben 30bin e yakın bekliyordum sperm donasyonu yaptıran arkadaşlara soruyorum çok uygun değil mi ?? Hala araştırma aşamasındayım ve ben 3750 € yazdım onlar tl dedi
hangi merkez? kıbrısta mı

Slm kızlar moralim çok bozuk bugün üçlü test sonucu aldım Dr down sendromu var dedi yaşımdan dolayıymış yaşım 42 çok üzüldüm zazacım sen bilirsin burda yumurta donasyonuyla gebe kaldım test sonucuna inanmalımıyım yanlış çıkabilirmiki sence Dr ammiyon sıvısı alınıp incelenmesi gerekir dedi düşük tehlikesi olduğu için kabul etmedim yumurta donasyonuyla hamile kalıbda bnm gibi test sonucu böyle çıkıpda normal bebek doğuran varmı acaba varsa neolur yazın moralim sıfır

Slm kızlar moralim çok bozuk bugün üçlü test sonucu aldım Dr down sendromu var dedi yaşımdan dolayıymış yaşım 42 çok üzüldüm zazacım sen bilirsin burda yumurta donasyonuyla gebe kaldım test sonucuna inanmalımıyım yanlış çıkabilirmiki sence Dr ammiyon sıvısı alınıp incelenmesi gerekir dedi düşük tehlikesi olduğu için kabul etmedim yumurta donasyonuyla hamile kalıbda bnm gibi test sonucu böyle çıkıpda normal bebek doğuran varmı acaba varsa neolur yazın moralim sıfır
Canım arkadaşım hiç canını sıkma zaten yumurta don.da ikili üçlü testlerde donör yaşı vermek gerekiyor yani yaşından dolayı doğru sonucu vermez içini ferah tut bebişi de kendini de strese sokma lütfen

hangi merkez? kıbrısta mı
Evet kıbrısta hit in nosunu bu sayfadan bi arkadaş yazmıştı bana aradım görüştüm ama ücret bana çok az geldi belki sperm donasyonu daha ucuzdur diye düşünüyordum ama yumurta donasyonu yaptıranlar 30bin e yakın para harcadık dediler acaba kıbrısta konaklama uçak biletleri vs çok mu pahalı yada yumurta donasyonu mu pahalı. Sende mi sperm donasyonu yaptırdın yada yaptıracaksın

Canim ben de yumurta donasyonu yaptirdim. Ikili üçlü yaptirmadim. Çünkü hormonlar cok fazla ve dogru sonuc vermiyor dedi doktorlar. Hatta kactim hep o haftalarda doktordan.Anne yasi da onemli zira. Sonra burnuna ensesine ve bacak boyuna baktilar normal dediler. Ayrintili da normal çıktı. Tabi Allah bilir dogunca göreceğiz. Sehir disinda bir yere durumu aciklayarak tekrarla testi ya da bir test daha var pahali morkanatlarim morkanatlarim yaptirmisti o testi. Yurt disina gidiyor test. Bir araştır istersen

Canım arkadaşım hiç canını sıkma zaten yumurta don.da ikili üçlü testlerde donör yaşı vermek gerekiyor yani yaşından dolayı doğru sonucu vermez içini ferah tut bebişi de kendini de strese sokma lütfen
Donasyonda böyle bir şey mi var? Emin misiniz?

Canim ben de yumurta donasyonu yaptirdim. Ikili üçlü yaptirmadim. Çünkü hormonlar cok fazla ve dogru sonuc vermiyor dedi doktorlar. Hatta kactim hep o haftalarda doktordan.Anne yasi da onemli zira. Sonra burnuna ensesine ve bacak boyuna baktilar normal dediler. Ayrintili da normal çıktı. Tabi Allah bilir dogunca göreceğiz. Sehir disinda bir yere durumu aciklayarak tekrarla testi ya da bir test daha var pahali morkanatlarim morkanatlarim yaptirmisti o testi. Yurt disina gidiyor test. Bir araştır istersen
Cevabın için çok saol arkadaşım normal ultrason da Dr ense kalınlığı burnu falan iyi demişti 14 haftalıkken şimdi 17 haftaya girdik ayrıntılı derken dörtlü testmi yaptırdın 3 lü testi devlet hastanesinde yaptırdım perinotoloji ye 4 lüye gerek yok aynı çıkar dedi

Detaylı ultrason diye.geciyo renkli T tuannakb doktoruna.sor digerlerine.gerek yok.zaten.burdan.bir.arkadasim.5li test.yaptirdi kandan.alindi yurt disina gitti.kan ornegi onda.bile net cikmadi.2800 tl

Detaylı ultrason diye.geciyo renkli T tuannakb doktoruna.sor digerlerine.gerek yok.zaten.burdan.bir.arkadasim.5li test.yaptirdi kandan.alindi yurt disina gitti.kan ornegi onda.bile net cikmadi.2800 tl
Teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bilgiler için ve bana cvp yazan duyarlı arkadaşlarımda hepinizden allah razı olsun moralim okadar bozuktuki bana morel verdiniz

Canım benim hiç moralini bozma bu testleri çoğu kişi yaptırmıyor bile ultrasonda burun,ense,bacak,parmaklar bakıyorlar genelde. Sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah ım, içini ferah tut.

Tuannacım ne diyorsun Allah korusun
Dr donasyon olduğunu bilmiyormu?
Ben down sendrom olduğuna inanmıyorum
Üçlü taramada son zaman iki kadından birine bu diagnozu koyuyor doktorlar
Amneon sıvıda şimdi hiç kimse baktırmıyor
Kanla baktır için rahat etsin diye
Ben senin bebeğinin sağlıklı olduğuna inanıyorum
Tüm kalbimlede bunu allahtan diliyorum
Güzel haberlerinide bekliyorum

İstanbulda çok saol canım aynen dediğin gibi
Tuanna allah aşkına annemiz bizi ne üçlü ne beşli taramada gördü çok şükür sağlıklı bir insan olarak çıktık
Bu teknolojı ilerledikce yalnış şeylerde çok oluyor
Doktorun yaşından dolayı seni korkutmuş
Bilseki genç kuz yumurtasından gebe kaldığını başka tehşiz koyardı

Arkadaslar otel fiyatları cok yukselmis tavsiyeniz varmi lefkosada uygun bir otel
canım ben 7.ayda kıbrısta yumurta donasyonu oldum kendimiz ayarladık kalacak yerimizi ulaşımımızı ekonomik olması açısından Girne Ögretmen evini tercih ettik Öyle ahım şahım lüks değil ama gayet normal standartlarda, 3-5 gün için idare ediliyor üstelik yemeklerde güzel . İnternet üzerinden sitesine girip yer ayırabilirsin girne lefkoşe zatn çok fazla uzak değil üstelik öğretmen evinin önünden dolmuşlarda geçiyor

Tuannacım ne diyorsun Allah korusun
Dr donasyon olduğunu bilmiyormu?
Ben down sendrom olduğuna inanmıyorum
Üçlü taramada son zaman iki kadından birine bu diagnozu koyuyor doktorlar
Amneon sıvıda şimdi hiç kimse baktırmıyor
Kanla baktır için rahat etsin diye
Ben senin bebeğinin sağlıklı olduğuna inanıyorum
Tüm kalbimlede bunu allahtan diliyorum
Güzel haberlerinide bekliyorum
Çok Saol zazacım inşallah dediğin gibi olur Rabbim inşallah sanada ikiz nasip etsin kandan hangi tahlil yapılıyor burda arkadaşlar ayrıntılı ultrason dan bahsettiler acaba kaça yapılıyor ayrıntılı herbirşeyi görünüyormuş netten baktım gerek varmıdırki ayrıntılı ultrasona

Back
X