- 20 Aralık 2018
- 46
- 26
- 3
- 51
Atarlanma arkadaş iki buçuk senedir bu sayfadayım ve sana olan ilgi kadar mucize ekibin ilgisini görmedim ve ona bağlı fikirlerimi söyledim
Eğer sürekli takip etiysen bu sayfayı 1-2 ay önce burda bakü merkezinden süper embriyoyla ikizlere gebe kalıpta burda reklam yapıb sonunda o merkeze çalışan iki niki olanıda okudun
Benim ciğerim çok yandı
Allah hiç kimseyi bizim çektiyimizi çektirmesin
Bizim gibi çare arayanlarla reklam amaçlı para kazananlarında cezasını versin
Haklısınız diyorum yine diyorum canı yanan sizsiniz. Bu paralar kolay kazanılmıyor. Hele umut... stress . Karnım mosmor iğne vurmaktan halada devam ediyorum iğneye 12 haftaya kadar devam. Aldığımız ilaçlardan sinir sistemi düzelmiyor doğru. Ama benim suçum değilki! Ben inanıyorum ki benim gibi sessiz sedasız onlarca kişi okuyor yazmıyor aylarca. Yine diycem burda bana kızdınız dr telefona çıkmaz kimseyle konuşmaz diye bende ona şaşırdım benimle bu kadar ilgilenilirken neden başkalarına böyle davrandı ne ben onun akrabası tanıdığıyım nede siz . Kötü davranması için sebep bulamadım. Bu olay 2. Evlilklere benzedi boşanan birinci eş bela okurken yeni evlenen eş mutlu mesut. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Sahip olamıycapımız şeylerin hayalini kurdurmasın. Maddi manevi dayanma gücü versin. Ne olur bunca yaşanılan arasında birde burdaki olaylardan tatsızlık çıkmasın. Belki birgün benide seversiniz? Benim mutluluğumuda paylaşırsınız neden olmasınki.