Ben kendimi üzmüyor çünkü kötü fikirli ve niyetli insanlarla işim yok. Madem ben yalancıyım hamile değilim neden bukadar süz üzülüp sinirleniyorsunuz? Yalanım eninde sonunda çıkıcak size kalırsa. Anlamadığım Mucize ekiple yaşadıklarınızamı? Yoksa benim burda tedavi görüp olumlu sonuç almamamı? Burda diğer merkezlerde 2. Denemede olumlu olanlar var onlarda hala oraya gidiyoruz diyen var onlar reklam yapmıyor? Dün siz bana bir gün önceki yazılarımı okuyup saldırana kadar Firdevs demedim. Okuyup okuyup hırsınızı benden alıyorsunuz? Demekki ben şanslıymışım allah ol demiş benimki tutmuş. Evet benimle ilk konıştuğumdan beri çok ilgilendi. Bizzat dokturumdan istediği tetkikleri hep kendi istedi,Donör bilgilerini de bana o gönderdi ben seçtim? İndirimde yaptı? Transfere gidene kadar yapılan tetkik ve ilaç ayarlamalarıyla günlük bilgilendirdik birbirimizi, histeroskopi ve rahim çiZilmesinide o istedi, Transfer günüde beni merkezde tekrar kalp dokturuna muayene ettirdi tekrar, transfer sonrasında serumda taktı, 12. Güne kadar hep mesajlaştık 11. Gecesi moral verdi yarın iyi olucak inan diye benimle merakla bekledi. Bunlarımı inkar ediyim. Demekki beni çok sevdi. Belkide beni hasta gibi değil abla gibi gördü? Benim ağlamalarıma dayanamadı benim için dua etti. Semra hemşirenin dua ettiği gibi. Transfer sırasında tarkan beyle ikisi bismillahir rahmanirrahimle başladılar. Ailecek okuduğumuz meryem sureleri binlerce dua sayesinde hamile kaldım. Artık bunun altında başka şeyler aramaktan vazgeçin