olsun. Çok şükür sonuç güzel. Maşallah.Kalitelerini transfer günü embriyolog geldi odada anlattı ama ben o kadar stresliydim ki hatırlamıyorum. Ama hepsi aynı kalitede değildi farklı harfler sayılar vardı sanki. Süper embriyo demedi yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun. Çok şükür sonuç güzel. Maşallah.Kalitelerini transfer günü embriyolog geldi odada anlattı ama ben o kadar stresliydim ki hatırlamıyorum. Ama hepsi aynı kalitede değildi farklı harfler sayılar vardı sanki. Süper embriyo demedi yani![]()
Amin ablacimCanım üçüz bekleyen benim yazdıkların için teşekkür ederim bir terslik olmadığı sürece redüksiyon ben de düşünmüyorum Allahım hepsine sağlık versin bana da güç versin sağ salim kucağıma alayım
Çok şükür sevindim her şey yolunda gittiyinrkızlar merhaba bir süredir yokum ama okudum şimdi geriye dönüp...güzel haberim var benşm..sperm fish sonucu iyi çıktı bspermogramda morfoloji 1 ama diğer değerler idare eder dna hasarı yüzde 3..iyi yani özetle..biz yeniden yeni donörle tedaviye başlıyoruz..tahmini ocak sonu transfer...allah hepimişzin yardımcısı olsun..
Zaten kalırım dediğim gibi öncesinde beş günlük bir fizyoterapi olacağı İçin zaten bir haftayı orada geçireceğiz sanırım. Ama önceliğimiz e2 değerini düşürebilmek kendimi havuca ve soğana vurdum sayelerindeeeSadece transfer ücreti odicez inşallah ikincide yüzumuze güler rabbim size tavsiyem kafanızı rahatlatın ve transferden bir gün önce bir gün sonra kalın mümkünse biz kalmadık ve çok yorulduk yiprandik
İnşallah aylinimInsallah can zazam bal zazam tez zamanda sana da nasip olsun beraberce buyutelim inşallah
Ben Hİt in cok iyi oldugunu duyuyorum. Kendım gıtmedım ama inanın. Neresı olursa olsun guvenın. Allah hayırlısını versın insA .Zaten kalırım dediğim gibi öncesinde beş günlük bir fizyoterapi olacağı İçin zaten bir haftayı orada geçireceğiz sanırım. Ama önceliğimiz e2 değerini düşürebilmek kendimi havuca ve soğana vurdum sayelerindeee
45 yas altı boyle bır ızın gerekmıyorduSıkı takibe alınmis derken neyi takibe almislar canım.Bi de 45 yaş için niye 2 aylık süre var 45 yaş altı için de var mı?
Yani şimdi var mı?Ne izni bu anlamadım neden izin alındığıni45 yas altı boyle bır ızın gerekmıyordu
Benim buradaki doktorum tavsiye etti açıkçası. Birkaç merkez daha söyledim ancak Halil beyi tavsiye ettiği için tercihim bu yönde şimdilik ama daha sonrası İçin hiç bir şey diyemem. Ama neresi olursa olsun güvenemiyorum.. Doktorumla konuştuğumda çok kaliteli görünen fakat merdiven altı bu işlemleri yapan merkezler var Kıbrıs’ta demişti o zaman İçin çok korktum ama bu gün kıbrıstaytım. şimdilik içim rahat dediğim gibi sonrasına bakacağız.. Bir yola çıktık bakalım artıkk yevrulama zamanııııBen Hİt in cok iyi oldugunu duyuyorum. Kendım gıtmedım ama inanın. Neresı olursa olsun guvenın. Allah hayırlısını versın insA .
Haklısın canım her ay kıymetli ,bu yolda hem maddi hem manevi çok yıpranıyor insan inşallah hepimizin sonu hayırlı olsun.P pablo40 cum , ben de bır ay sonra gırecegım 45 e ama bana bu konuda cok cıddı olduklarını soyledıler. Benım raporlarım var ekg eko vs de var ama benı uzen izin almaya basvurduktan sonra ki surecek 2 ay ... O da en az... Zaten bekle bekle yas gitti 43 den beri bogusuyorum ve her ay kıymetlı her deneme kumar ve cok yuksek bır bedel oduyoruz sadece maddi de değil üstelik. Sanırım bir sene de bir isteniyormus... Her seferınde degıl.
Ablalar merhaba bugün rüyamda deve yavrusu gördüm anlamı da.. yıllardır hasretiyle yanıp tutuşulan ve sonunda sahip olunan bebeğe delalet eder. Aynı zamanda, rüyayı gören kişinin, uzun zamandır beklediği bir işten olumlu haber gelmesine ve.... Direk kopyaladım bi rüya anlamı bile içimi kıpır kıpır etti. ben şuan 2 merkez ile görüştüm arada kaldım karar veremiyorum yardımlarınıza çok ihtiyacım var 3800lü mesajlardayım okuyorum hala.merkez seçerken en çok neye dikkat etmeliyim özelden mesajlarınızı bekliyorum rabbim inşallah hepimizin kucağını doldurur amin..
Tek tavsiyem wmbriyologun deneyimi kac yildir yapiyor. Hangi merkezlerde calismis. Makalesi arastirmasi var mi bosver isterse dr. Ilgilenmesin ama embriyolog isini iyi yapsin hakkinizda hayirlisi olsun insallah yumurta donasyonu muAblalar merhaba bugün rüyamda deve yavrusu gördüm anlamı da.. yıllardır hasretiyle yanıp tutuşulan ve sonunda sahip olunan bebeğe delalet eder. Aynı zamanda, rüyayı gören kişinin, uzun zamandır beklediği bir işten olumlu haber gelmesine ve.... Direk kopyaladım bi rüya anlamı bile içimi kıpır kıpır etti. ben şuan 2 merkez ile görüştüm arada kaldım karar veremiyorum yardımlarınıza çok ihtiyacım var 3800lü mesajlardayım okuyorum hala.merkez seçerken en çok neye dikkat etmeliyim özelden mesajlarınızı bekliyorum rabbim inşallah hepimizin kucağını doldurur amin..
Amin..Hayır sperm donasyonu olacak teşekkür ederim yorumunuz için bilgi eksikliğim çok eşimi daha yeni ikna ettim aceleye getirmekte istemiyorum başka tavsiyeniz varsa dinliyorumTek tavsiyem wmbriyologun deneyimi kac yildir yapiyor. Hangi merkezlerde calismis. Makalesi arastirmasi var mi bosver isterse dr. Ilgilenmesin ama embriyolog isini iyi yapsin hakkinizda hayirlisi olsun insallah yumurta donasyonu mu
Yakın arkadaşım ikizlerine mehmet beğde kavuşduBen 2500 sayfa okudum ama Mehmet Emin Kaptan için sadece 2 kişi yorum yapmış. Gidenler duyanlar bide burayı yazsın.
Benimde tanıdıgım biri gitmişti.Yakın arkadaşım ikizlerine mehmet beğde kavuşdu
Banada devletten bi doktor dedi. Acaba dedim prim falan mı aliyor bi kuşku oluştu.Yakın arkadaşım ikizlerine mehmet beğde kavuşdu