Benimde tanıdıgım biri gitmişti.
Yum. don. yaptırdı.
Antepli bi karı kocaydı.ikiside esmer. Doğan kızları sarışın mavi gözlü : )
Tabiki evlattırda bari ten.saç olarak bu kadar farklı donor kullanılmasaydı.
Demek ki dikkat etmiyor
Yeter ki çocuk olsun derdin olabilir. Sıkıntı ya bide zenci bi cocuk olursa :( Ne zor işler

Demek ki dikkat etmiyor
Yeter ki çocuk olsun derdin olabilir. Sıkıntı ya bide zenci bi cocuk olursa :KK43: Ne zor işler
Turkiyeden her yollayan doktor .bu yönlendirmeden para kazanıyo zaten.
Bu sadece mehmet emin icin geçerli degil.Tüm kıbrıs merkezleri icin gecerli bu.
Ülkemizdeki dr lar .kıbrısdaki bi merkezle anlaşiyo.her hasta pasladığında ortalama 500 euro kazanıyo.
O sebeple doktor yönlendirmesinden ziyade kendi araştırıp karar vermeniz daha önemli.

Turkiyeden her yollayan doktor .bu yönlendirmeden para kazanıyo zaten.
Bu sadece mehmet emin icin geçerli degil.Tüm kıbrıs merkezleri icin gecerli bu.
Ülkemizdeki dr lar .kıbrısdaki bi merkezle anlaşiyo.her hasta pasladığında ortalama 500 euro kazanıyo.
O sebeple doktor yönlendirmesinden ziyade kendi araştırıp karar vermeniz daha önemli.
Sadece burayı okuyorum başka bilgi alcagim biryer yok. Bide kafam iyice karıştı. Burayı okuyunca sayfa ortaları bahceci hakkında olumsuz yazarken son sayfalar iyi yazilmış. Hitte öyle.

Sadece burayı okuyorum başka bilgi alcagim biryer yok. Bide kafam iyice karıştı. Burayı okuyunca sayfa ortaları bahceci hakkında olumsuz yazarken son sayfalar iyi yazilmış. Hitte öyle.
Her merkezin olumlu olumsuzu var.
merkezleri tek tek ara.
embriyologların adını öğren.
sonra o ismi google da arastir.
Tecrubelerine bak.
En onemli olan sey embriyologdur.

Tecrübeli arkadaşlarıma soruyorum sizce regl tarihinden sonra ne zaman transfer olması daha doğrudur..yani kaçıncı gün?

ben hala çok kararsızım :( dünya ıvf berk bey hakkında kimse birşey yazmıyor? oraya kimse yaptırmıyor mu neden böyle :( iyi yada kötü yorum yapacak kimse var mı dünya ıvf hakkında? lütfen yardımcı olun...

ben hala çok kararsızım :KK43: dünya ıvf berk bey hakkında kimse birşey yazmıyor? oraya kimse yaptırmıyor mu neden böyle :KK43: iyi yada kötü yorum yapacak kimse var mı dünya ıvf hakkında? lütfen yardımcı olun...
Sana tavsiyem sayfayı sabırla incele ve tabiikide iç sesinide dinle ve kararını ver

Arkadaşlar adetin kaçıncı günü transfer için ilaç kullanmaya başlanılıyor ve kaç gün ilaç alınıyor acaba ? Ona göre geriye doğru bir hesaplama yapacamda cylo prognova için .sizlerden ricam yardımcı olurmusunuz bana

Arkadaşlar adetin kaçıncı günü transfer için ilaç kullanmaya başlanılıyor ve kaç gün ilaç alınıyor acaba ? Ona göre geriye doğru bir hesaplama yapacamda cylo prognova için .sizlerden ricam yardımcı olurmusunuz bana
Ben de cylo prognova kullanıyorum..adetin ikinci güm başlanıyor transfer için estrofeme..ilaç 21 gün kullanılıyor..ilaç 21. Gün bitince ortalama 3-5 gün arası regl oluyorsun

ben hala çok kararsızım :KK43: dünya ıvf berk bey hakkında kimse birşey yazmıyor? oraya kimse yaptırmıyor mu neden böyle :KK43: iyi yada kötü yorum yapacak kimse var mı dünya ıvf hakkında? lütfen yardımcı olun...
Bu zerrin hoca varmis embriyolog hangi merkez bilmiyorum ama cok methettiler. Bi arastir istersen

Back
X