Merhabalar kaderdaşlarım. Uzun süredir takip ediyorum bu siteyi bir türlü cesareti mi toplayıp yazamadım. Benimde bir hikayem var küçüklükten bu yana gelip mücadele ettiğim. İnan’ın hepimizin yaşadıkları o kadar zor ki bunu ancak başına gelen kişiler birbirini anlayabiliyor. Benim hikayem ise erken menepoz. Ben ilk adetimi ilaç ile gördüm. Cylco-Prognova kullanmazsam adet olamıyorum . Sol yumurtalık tembel sağda ise 1 tane filan yumurta var sanırsam oda 13 mm boyutunda. Fsh desen 90 larda amh ise 0.02.. bu değerlerim adetsiz iken ki değerler. 25 yaşındayım ama vücudum 50 yaşında gibi. Zayıftım evlenince ilacı bıraktım dehşet kilo aldım 7 aydır Adet göremiyorum sanırsam ondan. Sizde de oluyor mu bu durum? Evlendiğimizin ilk gününden beri doktorlara gidiyoruz artık doktorlar bile kabul etmiyor tüm kapıları kapattılar en acısı da bu.
Tüp bebek merkezleri de dahil olmak üzere. Bu değerlerle yapılmaz dediler

Tüm doktorlar ancak donasyon ile anne olabilirsiniz dediler. Biraz araştırıyorum ama İnan’ın kafam çok karışık. Çok zor bir durum hepimiz için rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Aklıma hangi merkezi seçmem gerek hangi doktor kafam karışıyor eğer önerileriniz var ise mesajla yada buradan bilgilendirseniz çok sevinirim. Birde şu duruma bir türlü netlik getiremedim. Düşünmemiz halinde şuan düşünme aşamasındayız. Bu sorumu da arkadaşım için soruyorum Türkiye’de memur olan bir kişi Kıbrıs’ta donasyon yaptırır ise memurluğunu etkiler mi arkadaşımın da son bu aklına takıldı bilgilendirir iseniz sevinirim. Umut dolu günlerimiz olsun