Zazamm canım Rabbim sesimizi duysun inan bebeklerimin mezarına gidiyorum sanki mis gibi kokuları burnuma geliyor onlarla hem konuşuyorum hem de hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bilmiyorum rabbime isyanmı ediyorum ama şunu hiç aklımdan çıkarmıyorum Rabbim ne eylerse güzel eyler
kurban olurum o cennet meleklerine

Selmacım öyle yazıları okurken inan içim cızzz ediyor övkemi yenemiyorum
donasyon sayısını bile kab ettim
belkide sağlığım gitti
belkide bu ilaçlarla kendimi ölüme sürüklüyorum
ama yinede annelik isteyini içimde yenemiyorum
ahh allahım yardım et diyorum başka bir şey demiyorum
ahh allalım adaletini göster diyorum başka BİR ŞEY DEMİYORUM
Canım zazam kuzum allah sesini duysun sana merhamet etsin..Yazını okuyunca içim yandı en kısa zamanda anne olman için dua ediyorum..
Donasyon... ile anne olmak nasıl bir his demiş bir arkadaş.. Onlar gulunce icim sevgiden parcalanacak derece mutlu oluyorum Sevgilerinden ağlıyorum...uyuduğum zaman ki en fazla 3 saat uyuyorum belki onları hiç bir şeyi ozlemedigim kadar özlüyorum...Agladiklarinda bende ağlıyor hiç uzukmedigim kadar üzülüyorum...Buyuk bir aşk la seviyorum...
Donasyonmus degilmis hiç ama hiç önemi yok bebeklerinme duyduğum sevgi öyle gerçekki tarifi yok...
Hit in bir yazısını okumuştum.. Okadar işlem yaptım sadece bir kere bir annenin reddettiğini gördüm demişti.. yani Hic takılmayın arkadaşlar.. Yavruların sevgisi coook büyük.. Insallah allah herkeze nasip etsin..
Zazacim sana hele tez zamanda ikız ucuz versin canım arkadasim....

Canım zazam kuzum allah sesini duysun sana merhamet etsin..Yazını okuyunca içim yandı en kısa zamanda anne olman için dua ediyorum..
Donasyon... ile anne olmak nasıl bir his demiş bir arkadaş.. Onlar gulunce icim sevgiden parcalanacak derece mutlu oluyorum Sevgilerinden ağlıyorum...uyuduğum zaman ki en fazla 3 saat uyuyorum belki onları hiç bir şeyi ozlemedigim kadar özlüyorum...Agladiklarinda bende ağlıyor hiç uzukmedigim kadar üzülüyorum...Buyuk bir aşk la seviyorum...
Donasyonmus degilmis hiç ama hiç önemi yok bebeklerinme duyduğum sevgi öyle gerçekki tarifi yok...
Hit in bir yazısını okumuştum.. Okadar işlem yaptım sadece bir kere bir annenin reddettiğini gördüm demişti.. yani Hic takılmayın arkadaşlar.. Yavruların sevgisi coook büyük.. Insallah allah herkeze nasip etsin..
Zazacim sana hele tez zamanda ikız ucuz versin canım arkadasim....
Canım mavim allah yavrularına uzun,sağlıklı ömür versin
sanada sağlıklı uzun ömür versin
inşallah torunlarının büyütesin
seni ve kızoşlarını çooook öpüyorum

Kizlar spermiyogram da kruger morfoloji kac olunca normal diyorlar. Morfoloji normal cik.ayan var mı aranızda? Anlaşılan bizim morfoloji pek de iyi değilmiş. Bundan önce kıbrıs daki neredeyse tüm merkezlere göstermiştim sonuçları bir tanesi bile iyi degil dememisti. O haliyle deneyecektik. Simdi Cek'deki merkez sonucu görünce bu şekilde olmaz mutlaka PGT-a yapmak lazim dedi. Bu kibristaki merkezler nasıl buna göz yumdular peki ??? Hiç anlayamiyorum.:KK62:

Keşke anne ola bilseydim
Keşke bana anne diye seslenen yavrum olsaydı
Allahım kadın olarak yaratın anneliğide lütf et
Dua edin kızlar
Bir ağızdan amin deyin kardeşlerim
Canım benim Dualarım seninle Allahım tez vakitte karnını bebişlerle doldursun, sırayla inşallah uğraşan arkadaşlarımın hepsinin pozitif sonuçlarını alırız hepiniz dualamdasınız

Kan pıhtılaşma testi üniversite hastanelerinde mi yapılıyor ücretsiz yapılan bi yer var mi acaba bir bilginiz varmi

Kizlar spermiyogram da kruger morfoloji kac olunca normal diyorlar. Morfoloji normal cik.ayan var mı aranızda? Anlaşılan bizim morfoloji pek de iyi değilmiş. Bundan önce kıbrıs daki neredeyse tüm merkezlere göstermiştim sonuçları bir tanesi bile iyi degil dememisti. O haliyle deneyecektik. Simdi Cek'deki merkez sonucu görünce bu şekilde olmaz mutlaka PGT-a yapmak lazim dedi. Bu kibristaki merkezler nasıl buna göz yumdular peki ??? Hiç anlayamiyorum.:KK62:
Bizim de sorun morfoloji bozukluğuydu.ama değeri hatırlamıyorum.türkiyedeki doktorunuza sorsanız.Sperm ayırma yöntemiyle ayrılıyor.Belki operasyona bile gerek duyulmaz.Benim fikrim öyle olsaydı Kıbrıs taki merkezler bunu döylerdi

Son düzenleme:
Bizim de sorun morfoloji bozukluğuydu.ama değeri hatırlamıyorum.türkiyedeki doktorunuza sorsanız.Sperm ayırma yöntemiyle ayrılıyor.Belki operasyona bile gerek duyulmaz.Benim fikrim öyle olsaydı Kıbrıs taki merkezler bunu döylerdi
Yok öyle operasyonluk falan bir sonuc değil zaten. Fakat anladığım donasyon kalitesini düşürecek bir sonuç . Bugüne kadar ne turkiyedeki ne de kibristaki merkezler üzerinde durdu bu sonucun. O yüzden merak ettim. Bir taraf onemsemezken öbür taraf niye bu kadar üzerinde duruyor diye. Tek tek doktorlarimla tekrar görüşeceğim .Bakalim ne diyecekler.

Kesinlikle once kendine iyi bir kadin dogumcu bul sonra 3 boyutlu bir ultrasyon yapilmasini iste ve durumunu anlat ben histeroskopi istiyorum de
Arkadaşlar size bir sorum olacak benim ilk transferim olumsuz ikinciyi olucam ama ilki için hiç bir şey demediler ben tuplerimde sivimi var rahimde yapışıklık mi diye kendi kendime yiyorum doktor onermeden histeroskopi yaptirsammi acaba bilemedim yada ikinci denemeden sonra olmazsa mi yaptirayim ?

Zazamm canım Rabbim sesimizi duysun inan bebeklerimin mezarına gidiyorum sanki mis gibi kokuları burnuma geliyor onlarla hem konuşuyorum hem de hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bilmiyorum rabbime isyanmı ediyorum ama şunu hiç aklımdan çıkarmıyorum Rabbim ne eylerse güzel eyler
Allahim senden aldigi meleklerin yerini bir an once doldurur insallah canim

Kızlar kafam takıldı embriyo 5. Güne gitti 4aa veya 1. Kalite diyelim .(bizimki böyleydi )kalite iyi ise spermde sorun yoktur değilmi döllenme oldu sonuçta morfoloji %2 idi 11 yumurta 8 döllendi kötü sperm ve yumurta olsa yinede dölleniyomu yada kalite iyi demek üstünkörümü benim 45 günde sonlandı gebeliğim tiroid 2.00 normalde duruyor. rahim filmi temiz ne tahlili yaptırayım sizce daha donmuşlardan önce tedbir istiyorum

Doğurduğu çocuğa ısınamamak ne anlamadım.Benim 2.hamileliğim ve anneliği tekmelerinin yoğunluğundan ve zor geçen hamileliğimden dolayı daha çok hissediyorum.Anlamıyorum.Benim köpeğim ölünce içimden bir parça öldü.O benim çocuğumdu.Annelik kendi yumurtanla doğurmayı bırakın doğurmaktan da ibaret değil.annelik bir duygu bırakın böyle seyleri.İçinizde bu duygu sevgi yoksa donasyonu denemeyin bile
ne kadar haklisiniz. ne kadar.ince dusuncelisiniz. sonuna kadar her iyiligi hakediyosunuz. insanlar insana deger vemeyip sokaga atiyor.kopegi icin aglayan bi kadin helal olsn. yolunuz isikli olsn

Keşke anne ola bilseydim
Keşke bana anne diye seslenen yavrum olsaydı
Allahım kadın olarak yaratın anneliğide lütf et
Dua edin kızlar
Bir ağızdan amin deyin kardeşlerim

Tedaviniz hangi aşamada? Donmuşlarınızla yeni deneme yapacak mısınız?

Kızlar kafam takıldı embriyo 5. Güne gitti 4aa veya 1. Kalite diyelim .(bizimki böyleydi )kalite iyi ise spermde sorun yoktur değilmi döllenme oldu sonuçta morfoloji %2 idi 11 yumurta 8 döllendi kötü sperm ve yumurta olsa yinede dölleniyomu yada kalite iyi demek üstünkörümü benim 45 günde sonlandı gebeliğim tiroid 2.00 normalde duruyor. rahim filmi temiz ne tahlili yaptırayım sizce daha donmuşlardan önce tedbir istiyorum
Yumurta döllendiyse ve embriyo 5 güne geldiyse bu onun kromozom yapısının ideal olmasını göstermiyor
Eğer emin olmak istiyorsan embriyoların genetik yapılarından ozaman ncs testi yaptır
Ama dondurulmuş embriyolardan değil
Çünkü dondurulmuş embriyodan örnek almak için önce bızluktan cözüyorlar(birinçi şok)
Hücre alıyorlar(ikinci şok)
Buda sağlam olanıda öldürür
Freş tedaviden beşinci güne gelen embriyolardan hücre alıyorlar ncs testi için
Sonra embriyoları donduruyorlar
Ve 3-4 haftaya bu embriyoların kromozom durumunun cevabını alıyorsun
Her embriyo başına 400-500 euro vermen gerekiyor genetik teste cevap için
Büyük bir masraf

Yumurta döllendiyse ve embriyo 5 güne geldiyse bu onun kromozom yapısının ideal olmasını göstermiyor
Eğer emin olmak istiyorsan embriyoların genetik yapılarından ozaman ncs testi yaptır
Ama dondurulmuş embriyolardan değil
Çünkü dondurulmuş embriyodan örnek almak için önce bızluktan cözüyorlar(birinçi şok)
Hücre alıyorlar(ikinci şok)
Buda sağlam olanıda öldürür
Freş tedaviden beşinci güne gelen embriyolardan hücre alıyorlar ncs testi için
Sonra embriyoları donduruyorlar
Ve 3-4 haftaya bu embriyoların kromozom durumunun cevabını alıyorsun
Her embriyo başına 400-500 euro vermen gerekiyor genetik teste cevap için
Büyük bir masraf
Çok sağol canım bilgin için karışık duygular üzüntü karamsarlık içindeyim allah senin ve hepimizin tedavisine kolaylık versin

Back
X