- 26 Ekim 2009
- 608
- 1.413
- 313
Aynen şans artık bizede gülsünAmiiin kardeşim amiiiin
Seni içten anlıyorum
Acabalar bitmiyor olumsuz tedavilerde
Ama inan en önemlisi bu işte şanstı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen şans artık bizede gülsünAmiiin kardeşim amiiiin
Seni içten anlıyorum
Acabalar bitmiyor olumsuz tedavilerde
Ama inan en önemlisi bu işte şanstı
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim benim gibi düşündüğünüze göre rabbim yolunuzu açık tutsun sevgilerne kadar haklisiniz. ne kadar.ince dusuncelisiniz. sonuna kadar her iyiligi hakediyosunuz. insanlar insana deger vemeyip sokaga atiyor.kopegi icin aglayan bi kadin helal olsn. yolunuz isikli olsn
Bazı merkezler maalesef bizleri para makinası gibi görüp herseyi yaptırtıyor.İyice araştırın derim Aynı sorun bende de vardı 30 haftalık hamileyim.İnsallah sizde bugünlere geleceksiniz.Morfoloji bozukluğu yumurtası kalitesizliği kadar kötü bir durum değil.Yok öyle operasyonluk falan bir sonuc değil zaten. Fakat anladığım donasyon kalitesini düşürecek bir sonuç . Bugüne kadar ne turkiyedeki ne de kibristaki merkezler üzerinde durdu bu sonucun. O yüzden merak ettim. Bir taraf onemsemezken öbür taraf niye bu kadar üzerinde duruyor diye. Tek tek doktorlarimla tekrar görüşeceğim .Bakalim ne diyecekler.
Sabır diliyorum inan hamile kalmak için hepimiz ne mücadeler veriyoruz sonrasındaki hamilelik sürecinde de farklı mücadeler başlıyo.Canimsin zaten crinone jel kullaniyorum. Bugun atesim cikmadi sanirim bunyem alisti artik ama sadece elim usuyor onuda isitiyorum bir sekilde. Nasilsin iyimisin annesi bebekler tekmeliyor mu seni
morcum seni çok severim biliyorsunBizim topiğimiz yumurta ve sprem donasyonu Araştıran _Donasyonda Tedaviye başlayan _ Donasyonla Hamile kalan _ Donasyonla Doğum yapan tüm kişileri kapsıyor.
Bazı arkadaşlarımız yumurta donasyon ile hamile kaldığında onun için bunun başkasının geni olduğu önem teşkil etmeyebilir.
Yada tam tersi yumurtayı kabullenmesi zor olabilir.
Bence iki farklı düşünceye sahip kişilerde topiğimize rahatça yazabilmeli.Sonuçda yumurta almayı düşünen diğer kişilerin tekrar ve tekrar düşünmesini sağlar.
Örneğin Meral isimli arkadaşımız benim donasyon fikrimde çok önemli bi rol oynamıştı.
Sevdiğim bi insandır .Oğlunu sevmediğini söylemiyor ki sadece keşke kendi yumurtam ile yapabilseydim diyor.
Ama ne üzücü ki bir çok kişi arkadaşımıza yüklenmiş.
Herkesin sevgiyi yaşayış biçimi farklıdır.
Olayları algılayış biçimi farklıdır.
Yani herkes donasyonu kabullenebilecek diye bişey yok.
oyuzden bu karar defalarca düşünülmesi gereken bi karar.
Banada dr ların önerdiği şey embriyo donasyondu Canım arkadaşım Zaza ile çok uzun zaman konuştuk. Zaza'm dedim duygularımdan emin degilim ya yüreğimde bi şey olursa.yani elimde olmadan az seversem.O da benim kadar çok hayvan seven bi insanın dogurdugu bebegine yakın hissetmemesi mumkun olmaz dedi.
Ama ben duygularima güvenemedim ne embriyo donasyon yada Tandem i yapamadım.
Bunları yapamamış olmak beni kötü bi insan mı yapacak.Beni yakından tanıyanlar bilir merhamet ve vijdanı çok yüksek bi insanım. Ama hiç tatmadığım bi duygu üzerinde ne hissederime karar veremedim.
Yumurta donasyon yapıp yüreğinde hic bi burukluk olmayan kişilere hayranım.Ne kadar çok anneligi hakediyorlar.Rabbimm inşallahhh en kısa zamanda anneliği yaşatsın.
Burada canım arkadaşlarım hamile kalmaya uğraşıyo.bazılari hamile.bazilari mavisufi ve artemiss gibi doğurdu.
Tüm bunları yazma sebebim naçizane düşüncem.Donasyon yapıp duyguları diğer kişilerden farklı olan arkadaşlarımızı dışlamayalım.Bizim topiğimiz için onlarda çok değerli.
bende seni çok severim.morcum seni çok severim biliyorsun
ve anne olmak yolunda nakadar çabaladığımıda biliyorsun
bence insan ilk önce kabul etmeli başkasının yumurta veya spernini ve sonra bu yola girmeli
ama girdiysede doğurup sonra bebesini sevemediğini ben neyinki anne hiç hayvan gibide göremiyorum
çünkü hayvan bile içinden çıkardığını seviyor,koruyor
ben çok uğraşıyorum anneliği yakalamak için
anneliği yakalayıp bebişine kavuşup ve ısınamıyana çok övkeleniyorum
elimde değil
ozaman allahım keşke ona değil bana verseydin diyorum
ona ömrümü vermeye bile hazırım
maşallahh kızına.yerim onun tombikliğini : )Canlarım kader arkadaşlarım doktor kontrolümüz çok iyi.benim kız biraz tombul çıktı o kadar mutlu olduk ki.Rabbim size de nasip etsin insallah bu duyguyu.karı koca uçarak evimize geldik.Hepinizin duacısıyım.
Tam yemelik yaaaa.Bugün net gördük.Doktor bakarken gülüyormuş annesi görüyormusun gülüyor dedi.Darısı başına canım tombul sağlıklı bebeklerimiz sağlıcakla gelir insallah.maşallahh kızına.yerim onun tombikliğini : )
Rabbim onun yüzünü bir yaşam boyu güldürsün.Tam yemelik yaaaa.Bugün net gördük.Doktor bakarken gülüyormuş annesi görüyormusun gülüyor dedi.Darısı başına canım tombul sağlıklı bebeklerimiz sağlıcakla gelir insallah.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağ salim hayırlısıyla inşallahCanlarım kader arkadaşlarım doktor kontrolümüz çok iyi.benim kız biraz tombul çıktı o kadar mutlu olduk ki.Rabbim size de nasip etsin insallah bu duyguyu.karı koca uçarak evimize geldik.Hepinizin duacısıyım.
Cansın sen Rabbim senin yüzünüde güldürsün yavrularınla bir ömür hep mutlu ol inşallahRabbim onun yüzünü bir yaşam boyu güldürsün.
Mutlu bebek demek ne güzel : )
Amin inşallahh canım.
Canım neo 'cumCansın sen Rabbim senin yüzünüde güldürsün yavrularınla bir ömür hep mutlu ol inşallah
Dua edin NEOLUR korkularımı yenip bir gidebilsemCanım neo 'cum
çok teşekkür ederim Amin.
Sende gidip o bekliyen kuzuları bi alsan hayırlısıyla.
Güzel sonuçlarını okuyalım inşallahh
Yeşil'cim hiç bildiğim bi konu değil.Leoucostim uygulanacakmış bana iki kez gideceğz yani kıbrısa transferden beş gün önce eşim sperm verirken..bi baktım şöyle hem devlet ödemiyor,pahalı hem de kanser hastaları için kullnılan bi ilaç..bilen uygulatan var mı kızlkar algılayamadım bu sefer işlevini..
amaç söyleseler keşke..sanırım bağışılık sistemini baskılıyacak..bakınıyorum ben de şimdi..kortizona destek olmak için sanırım..Yeşil'cim hiç bildiğim bi konu değil.
Internetde bakındım biraz ama konuya çok hakim olamadım.
Ne amaçla uygulanacak dendi ..?