Zaza benim herseyimi.bilen detayli.bilen tek insandir ve yuzyuzede birbirimizi.gorduk her.animda yanimdadir.arkadaslar benim iki.tane 22 ve 18 yasinda oglum var ve 18.sene sonra bosandik ve kismet ikinci.evliligimi yaptim inanin.ilk.zamanlar.acaba nasil olucak.demedigim gun.olmadi.cunku.iki evladimi 16 ve18 yasinda dunyaya getirdim suan inanin ikisi. Birden tekme.attiginda benim onlar deyip elim hep.karnimda. kanimizla.canimizla besleniyoo Allah.herkese yasatsin
18 ve 22 yasinda ki oglunuz donasyonla mi dunyaya geldi

Canlarım kader arkadaşlarım doktor kontrolümüz çok iyi.benim kız biraz tombul çıktı o kadar mutlu olduk ki.Rabbim size de nasip etsin insallah bu duyguyu.karı koca uçarak evimize geldik.Hepinizin duacısıyım.
Masallah canim zaman ne de cabuk geciyor

amaç söyleseler keşke..sanırım bağışılık sistemini baskılıyacak..bakınıyorum ben de şimdi..kortizona destek olmak için sanırım..
Yesilcim senin icin biraz arastirdim. Kategogori olarak
Antineoplastik ve İmmünomodülatör Ajanlar - İmmünostimülanlar - İmmünostimülan İlaçlar - Koloni Stimulan Faktörleri - Filgrastim
Bunlara sahip. Desigin gibi bagisiklik sistemini guclendirmeye calisiyorlar. Birde bu ilaci adetin 2. Gunu baslayip her ampulu 2 gun vurduran dr. Olmus boylelikle yumurta sayisini arttirmayi dusunmusler galiba oyle okudum. Senin yumurta donasyonuydu degil mi

Yesilcim senin icin biraz arastirdim. Kategogori olarak
Antineoplastik ve İmmünomodülatör Ajanlar - İmmünostimülanlar - İmmünostimülan İlaçlar - Koloni Stimulan Faktörleri - Filgrastim
Bunlara sahip. Desigin gibi bagisiklik sistemini guclendirmeye calisiyorlar. Birde bu ilaci adetin 2. Gunu baslayip her ampulu 2 gun vurduran dr. Olmus boylelikle yumurta sayisini arttirmayi dusunmusler galiba oyle okudum. Senin yumurta donasyonuydu degil mi
evet canım yarın dönecekler hem doz için hem ayrıntılar için..çok teşekkür ederim ilgin için bilemedim neye bakacağımı ne okuyacağımı..

evet canım yarın dönecekler hem doz için hem ayrıntılar için..çok teşekkür ederim ilgin için bilemedim neye bakacağımı ne okuyacağımı..
Ne demek canisi insallah bu sefer pozitifi gorursun. Bu arada ben transfer oldum bile burdaki kavgalardan yazmak istemedim.

Ne demek canisi insallah bu sefer pozitifi gorursun. Bu arada ben transfer oldum bile burdaki kavgalardan yazmak istemedim.
Hayırlara vesile olsun inşallahhh
ikizlerin sana sıkıca yapışsın.
O bekleme süreci ne zordu ben dayanamayıp 8.gün test yapmıştım
(3.gün emb. )
Güzel sonucunu bekliyoruz

Leoucostim uygulanacakmış bana iki kez gideceğz yani kıbrısa transferden beş gün önce eşim sperm verirken..bi baktım şöyle hem devlet ödemiyor,pahalı hem de kanser hastaları için kullnılan bi ilaç..bilen uygulatan var mı kızlkar algılayamadım bu sefer işlevini..
Yesilim bende burdan arastirdim Fakat hic bir yazi i bulamiyorum :( Merkez den detayli bilgi geldiginde haber ver kafama takildi Merak ediyorum

Allah’ım ya hadi hayırlısı lütfen açıklana yaz ama :) nasıl oldu kaç tane kondu en önemlisi nasılsın şu an..tüm kalbimle pozitifi diliyor bekliyorum :)

Yesilim bende burdan arastirdim Fakat hic bir yazi i bulamiyorum :KK43: Merkez den detayli bilgi geldiginde haber ver kafama takildi Merak ediyorum
Canım benim ben okudum biraz..amaç bağışıklık sistemini baskılamak ki bebeği yabancı madde sanıp atmasın çok kabaca bu mantığı..direk rahim içine ve tek doz yapılacak transferden beş gün önce..eşimin spermi alınırken bana da uygulanacak..iki kez gidip gelicem mecburen ama olsun bu uygulama ile ilgili güzel şeyler okudum..riski minimuma düşürmeye çalışıyorlar anladığım kadarıyla..hayırlısı artık..ayrıca iğne için bişey dicem tek doz olanları var aşırı pahalı 900 TL filan 30 ml..15 ml tek doz için deli para vermeyin ben aradım çok ama buldum 110 TL ye çözdüm..aklı veren de zazadır allah ondan bir değil bin kere razı olsun..tüm işin rast gitsin Zazam..bugün Rahime tine bakıldı 9.9 mm olmuş daha 9 gün var transfere sanırım gayet iyi gidiyor..Allah’ım bu sefer duy sesimizi...

Canım benim ben okudum biraz..amaç bağışıklık sistemini baskılamak ki bebeği yabancı madde sanıp atmasın çok kabaca bu mantığı..direk rahim içine ve tek doz yapılacak transferden beş gün önce..eşimin spermi alınırken bana da uygulanacak..iki kez gidip gelicem mecburen ama olsun bu uygulama ile ilgili güzel şeyler okudum..riski minimuma düşürmeye çalışıyorlar anladığım kadarıyla..hayırlısı artık..ayrıca iğne için bişey dicem tek doz olanları var aşırı pahalı 900 TL filan 30 ml..15 ml tek doz için deli para vermeyin ben aradım çok ama buldum 110 TL ye çözdüm..aklı veren de zazadır allah ondan bir değil bin kere razı olsun..tüm işin rast gitsin Zazam..bugün Rahime tine bakıldı 9.9 mm olmuş daha 9 gün var transfere sanırım gayet iyi gidiyor..Allah’ım bu sefer duy sesimizi...
Zaza olmasa zaten.mahvolduk herseyimizi.ona.soruyoruz Allahim onunda guzel haberlerini almayi.bize.nasip.etsin karnim.burnumda hergun dua.ediyorum

Back
X