canım ben on üç gündür yaptırıyorum iğneyi..çok daha iyi inan bana...fitilde ne kadarı gitti ne oldu bilemezsin ama iğne kesin ...kaç çıktı yazar mısın canım sonucu
Yesilada, bu fitil ve ignenin adı ne ? Mutlaka daha önceden yazıldı,çizildi ama kafa allak bullak oldu. Kusura bakma soruyorum tekrar.

Anne nur içinde yatsın...Olacak ben inanıyorum....annen yerini tutmaz ama tüm kalbimle inanıyorum...olacak...koklayacaksın bebeğini çok yakın zaömanda..sadece umudunu yitirme...kendi yumurtan olsa da olmasa da o senin evladın olacak..bir iki genin çok ötesinde annelik...inan bana...sevgiyle kucaklıyorum seni canım benim..
Çok teşekur ederim size evet bende inaniyorum annemin acısını unutturamaz ama hafifletir bende sizin ve isteyen herkesin en kısa sürede olsun diye dualar ediyorum .Rabbim nasip ederse çocuğum. Olursa kitap yazmayı düşünüyorum. Tek amacım insanlara umut etmek yardım etmek için. Ve size ayrıca teşekur ederim yaşadıklarınızı tecrubelerinizi paylaştığınız için @zaza morkanatlarim morkanatlarim a Allah sizlerin güzel gönlüne göre versin ins.

Başınız saolsun bende aynı seyler yaşadım sizde kendimi gördüm evlenmeden 1 ay önce anı kalp krizi ile annemi kaybettim oyke bir şok yaşadım ki derken ilk yıl bırak çocuk düşünmeyi dünyam yıkıldı derken artık çocuk düşünelim dedik kadim doğum dr na gittik dr yumurta rezervinyok gibi dedi ii bir prof bulduk ona gittik oda %5 ihtimal tup bebek dedi ben 2.kez şok yaşadım Allahım annem yok ve şuan tup bebekle bile anne olmamın çok zor olduğunu duydum ankarada gitmediğim dr kalmadı hepsi aynı şeyi söyledi amh 001 çıktı :KK43:(Allahım sen büyüksün diorum önceleri donasyona karşı çıktım yani dusunemedim hiç bir bilgim yoktu ama arastrdim neden olmasın dedim Allah hepimize bu yolsa sabır versin kolaylıklar versin iyilerle karşılaştırsın ama gerçekten bizler için daha bir zor annemden öyle bir güç alırdım ki kızım ben inanıyorum olur derdi şimdi o da yok ...
Aynen öyle canım bende bu durumu öğrenmeden iki ay önce aniden kaybettik kalp krizi şok üstüne şok annem olsaydı yemeğimi her şeyimi yapardı benimle Kıbrıs'a bile gelirdi destek olmaya ben hem onu hemde böyle bir şeyi duyunca yıkıldım ama pes etmedim benim için genin önemi yok hiç düşünmedim bile başkasının diye yeterki anne oliyim onu kokliyim inşallah hepimizin yüzü güler gerçekten çok zor imtihan

üç merkez var en çok adı duyulan...hit bahçeci ve gynolife ben menunum ama bu konuda kimseye yönelndirici olamam...hepsine bak canım içine sinen neyse oraya gidersin..hepsi iyi aslında ..
Canim 7.5 aydır adet görmüyorum . Şuan Cylco Prognova kullanıyorum artık adet olmam gerek çok kilo aldım. Şimdilerde ise araştırmadayım. Sende bu konularda çok araştıran biri olduğu için kararın benim icin önemli aslında.

Başınız saolsun bende aynı seyler yaşadım sizde kendimi gördüm evlenmeden 1 ay önce anı kalp krizi ile annemi kaybettim oyke bir şok yaşadım ki derken ilk yıl bırak çocuk düşünmeyi dünyam yıkıldı derken artık çocuk düşünelim dedik kadim doğum dr na gittik dr yumurta rezervinyok gibi dedi ii bir prof bulduk ona gittik oda %5 ihtimal tup bebek dedi ben 2.kez şok yaşadım Allahım annem yok ve şuan tup bebekle bile anne olmamın çok zor olduğunu duydum ankarada gitmediğim dr kalmadı hepsi aynı şeyi söyledi amh 001 çıktı :KK43:(Allahım sen büyüksün diorum önceleri donasyona karşı çıktım yani dusunemedim hiç bir bilgim yoktu ama arastrdim neden olmasın dedim Allah hepimize bu yolsa sabır versin kolaylıklar versin iyilerle karşılaştırsın ama gerçekten bizler için daha bir zor annemden öyle bir güç alırdım ki kızım ben inanıyorum olur derdi şimdi o da yok ...
Yüreğim sızladı :( rabbim hepimizin yardımcısı olsun canim benim

Aynen öyle canım bende bu durumu öğrenmeden iki ay önce aniden kaybettik kalp krizi şok üstüne şok annem olsaydı yemeğimi her şeyimi yapardı benimle Kıbrıs'a bile gelirdi destek olmaya ben hem onu hemde böyle bir şeyi duyunca yıkıldım ama pes etmedim benim için genin önemi yok hiç düşünmedim bile başkasının diye yeterki anne oliyim onu kokliyim inşallah hepimizin yüzü güler gerçekten çok zor imtihan
Allah yardımcimiz olsun Allah o kadar büyük ki bundan 7 sene öncesi deseler yaşamam yapamam annesiz derdim ama Rabbim sabrını, gücünü veriyor cokşükür. Bende çok inancliyim azimliyim bu zamana kadar ne elde etmissem emegimle azmimle elde ettim hiç birşeyim kolay olmadı ama Allah çok büyük olucak.lütfen sakin olmaya çalışın son ana kadar umudunuzu kaybetmeyin ben burda bi ara okumuştum adlarını hatrlamiyorum kan değerleri biraz düşük çıkmıştı sonradan artmıştı hatta ikiz di öyle hatrliyorum siz inanmaya tevekkule devam edin olur ins

Çok sağol desteğin o kadar iyi geldiki rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün bu düşük olunca ümidimde kırıldı aynı ilki gibi oldu hayırlısını versin rabbim neylerse güzel eyler
aynen öyle..ben negatif alınca önce çok ağladım sonra da dedim veriğin de kabulüm vermedinde..ne benim ne senin sonucun belli değil henüz..kandan bakmadık test günümüz gelmedi bunu unutma :)

Canim 7.5 aydır adet görmüyorum . Şuan Cylco Prognova kullanıyorum artık adet olmam gerek çok kilo aldım. Şimdilerde ise araştırmadayım. Sende bu konularda çok araştıran biri olduğu için kararın benim icin önemli aslında.
canım ben seçimi doktorumun yönlendirmesiyle yaptım iyiki de yapmışım...mutlaka ara bi görüş merkezle benim içim rahat...en son transferde en ufak şeyi atlamadılar inanılmaz özendiler belki de ondan tutacak...ara bi kaç yeri..sonra yüreğinin sesini dinle..cylo prognovayla regl oluyordum ben de...on kilo aldım zaten şu an yedi aylık hamile gibi oldum...bebek olsun da veririz kiloyu

canım ben seçimi doktorumun yönlendirmesiyle yaptım iyiki de yapmışım...mutlaka ara bi görüş merkezle benim içim rahat...en son transferde en ufak şeyi atlamadılar inanılmaz özendiler belki de ondan tutacak...ara bi kaç yeri..sonra yüreğinin sesini dinle..cylo prognovayla regl oluyordum ben de...on kilo aldım zaten şu an yedi aylık hamile gibi oldum...bebek olsun da veririz kiloyu
Canım senin doktorun kim. Bende 7.5 ayda 15 kilo aldım. Östrojen hormonun çok ince kalmış dedi doktor adet ol yoksa kemik erimesi olursun dedi. Merkezleri tek tek arayacağım canim. Birde şu çekingem var. Kıbrıs’ta bnu yaptırırsak Türkiye’de sicilimize işler mi. Eşimin işine skntı olur mu acaba

Canım senin doktorun kim. Bende 7.5 ayda 15 kilo aldım. Östrojen hormonun çok ince kalmış dedi doktor adet ol yoksa kemik erimesi olursun dedi. Merkezleri tek tek arayacağım canim. Birde şu çekingem var. Kıbrıs’ta bnu yaptırırsak Türkiye’de sicilimize işler mi. Eşimin işine skntı olur mu acaba
gynolife murat önal...ne sicili herkes yaptırıyor ki

aynen öyle..ben negatif alınca önce çok ağladım sonra da dedim veriğin de kabulüm vermedinde..ne benim ne senin sonucun belli değil henüz..kandan bakmadık test günümüz gelmedi bunu unutma :)
İnşallah bu testlerden sonra benim pek ümidim kalmadı sen baktırdinmi bu testleri seninkiler kaç çıktı

Yedinci gün..işe başladım hem iyi hem kötü..çok işim birikmiş bir sürü gelen giden telefon kafam çok dağıldı o kadar ki umuttum kahve filan içtim:)ama yoruldum da..kasık ağrısı yok sırt bel ağrısı yok gibi bir tek göğüslerim patlıcak aşırı hassas..başka belirti yok..kan tahlili yaptırasım var tutuyorum kendimi bugün son bi idrar tahlili yapayım dedim bu sefer uyduruk test almadım hatıra kalsın bebeğim benle kalırsa rabbim nasip ederse diye çok belirgin çıktı..az önce yaptım ilk kez ağladım sanırım hamileyim..bu noktadan sonra negatif çok üzer benle kalır umarım siz de en kısa zamanda aynı duyguyu yaşayın inşallah :)

Back
X