doktor bu sefer histeroskopi istedi ben tabi isyan..kelşke önce istenseydi diye eşime sperm baktırdık morfoloji yüzde 1,ileri hareketli yok...orat hareketli var..yani onda da sıkıntı var..içki ve sigara kullnıyor..ona da sperm fish testi..bana cd 56..bağışıklık sistemi testi
hepsi yapıldı eşim içki içamdi ona keçiboynuzu özü ve c vitamini dayadım..kendimde yedikçe yedim saldım açıkcası..
cd 56 değeri 16 çıktı yani sınırda..(o yüzden şimdi dekort tablet kullanıyorum..)eşiöin sperm fish çok iyi çıktı..histereskopi de oldu yine narkoz yien işlem yine para..
tertemzi rahim hatta üç katmalı tamamen sorunsuz dendi..
merkz indirim yaptı..borç harç para bulundu...yeni donör ama ben bu sefer ısrarla beşinci gün istedimm..ilaç başladı ilk transferle aradan yedi sekiz ay geçti tabiki..
biz gittik..eşimdem sperm alındı,çok değişmiş değerler iaaılmaz düzelmiş..morfoloji yüzde iki hala ama 174 milyon olmuş ileri hareketli yüzde otuz filan şahane yani..
ilk gittiğimiz gün bana rahimden leucostim verildi..tek doz..bağışıklık sistemini zayıflatıyor böylece bebeği rahim atmıyor..donörden yumurta toplandı..beş gün sonra yine gittik..
bu sefer rahattım hem beşinci gün diye hem içimde güzel bi his..çünkü herşeyi yaptık..tahlil tetkik kalmadı..bitti..allaha havale ettim..gerilmeden mutlu girdim ilk kez..hatta içerde güldük hoca espriri yaptı filan..67/ blast olmuş..5aa 4aa ağırlıklı...ikiki kondu..iki iki dört embriyoda donduruldu...
gersisni biliyorsunuz..çok dikkat etmedim sadece koşmadım ağır kaldırmadım..ve dördüncü gün ağrıyla uyandığımda
hoşgeldiniz annem dedim onlara..hoşgeldiniz..
işin özü..
1-lütfen tüm tetkikleri yaptırmadan gitmeyin
2-merkezinize güvenin hata ya da eksiklik her yerde var ben sonsuz güveniyorum (arada kızıdm tabi de:)) sürekli merkez değiştirmeyin
3-sakin ve sabırlı olun vakti saati gelince oluuor işte :)
4-yemek içmekle çok ilili değil bence ama ilaçları saatinde almak aşırı önemli..ona dikkat edin özellikle iğneleri tam zamanında yaptırın..
5-sevdiğiniz şeylerle ilgilenin kendinizi kasmayın ben bne yazık ki yemek yapmaya yemeye bayıkırm tombik bir anne olucam ama olsun veririm..
6-endişe kurt gibi içimizi yer bizi içten bititirir..mümkün olduğunca rahat olun..
gerisi rabbime kalmış:)çok dua ediyorum size de kendime de uamrım faydam olur yazdıklarımla..hepinizi sarılıp öptüm sayın..