Günaydın herkese beni erken doğum riskiyle hastaneye yatırdılar daha çok erken nolur dua edin dursun biraz daha :KK61:
Canım kalbini ferah tut havalar daha soğuk Allah’ın izniyle anneciğinin sıcacık karnında daha vaktini bekler ( tek mi ikiz mi bilmiyorum) İlaçlarla iğnelerle durdururlar erken Doğumu, sen kendine çok dikkat hiç kalkma moralini yüksek tut olumsuzu aklına getirme dualarım seninle

1 tane kızım olacak inşallah hala sancı durmadı nst ye bağlıyolar devamlı. Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim
29 haftana az kalmis canım.. Benim doktorum 29 haftada korkma diyordu..insallah keserler sancılarını.. yoğun bakımı iyi bir hastahanedesindir umarım.. çok önemli...Artık çok gelişti her şey iyi olacak..

bu arada dokzuncu gün..kasık ağrım var..memeler patlıcak zaten..tiroid ilacı doz arttırdığımızdan çarpıntı yaptı...yarın sabah burdaki doktorumla radevum var..müjdeyle beraber çiçek gönderdim bebeğimin adına teşekkür ettik doktor amcasına:)az çekmedi yazık kahrımı...yarın ikiye katlamalı değer..sonra yine ikiye..sonra kese sonra kalp atışı ama açıkcası çok endişeli değilim..iyi olacak inşallah..tuttular ya bırakmazlar artık diye düşünüyorum hayal ediyorum...yarın onun cu gün ..atıyorum 300gibi bi değer çıkmalı..umarım yine güzel haberle dönerim...:)
Hayırlı uğurlu olsunlar canım kucağına almayı allah nasip etsin allah nazardan herşeyden korusun sizi çok mutlu oldum allah yüzünü güldürmeye hep devam etsin inşallah

canım ilk iki transferde beslenmeme dikkat ettim ikiciden önce yürüyüş ve diyet yapıp dokuz kilo verdim..ikisi de neagtif..bu sefer en şişko halimle ama mutlu gittim pozitif..nolur rahat ol..güzel şeyler düşün..gerisi allaha kalmış..

Gerçekten sizin adınıza o kadar mutlu oldum ki. Hamileyim yazdığınızı görünce OLEYYY demişim sesli. Eşim şaşırdı kaldı :) Bizleri dualarınızdan eksik etmeyin. İnşallah hiçbirimizin kucağı boş kalmaz

Gerçekten sizin adınıza o kadar mutlu oldum ki. Hamileyim yazdığınızı görünce OLEYYY demişim sesli. Eşim şaşırdı kaldı :) Bizleri dualarınızdan eksik etmeyin. İnşallah hiçbirimizin kucağı boş kalmaz
Canım kıyamam inan ben de her pozitifte duygulanıyordum sanki hayalin gerçek olabileceğini bilmek gibiydi..somutlaştırıyordu:) darısı başınıza en koşa sürede

Kızlar ya ben halil ibrahim tekine karar vermiştim ama biraz önce bi yorumda dondurulmuş yumurta kullanıyorlar diye okudum sizin bilginiz var mı hiç

Canım kıyamam inan ben de her pozitifte duygulanıyordum sanki hayalin gerçek olabileceğini bilmek gibiydi..somutlaştırıyordu:) darısı başınıza en koşa sürede
Kısa sürede:)
Ciğer geliştirici iğne başladı doktor. Sancı henüz kesilmedi :KK43:
sakin ol bak kontrol altındasın herşey güzel olacak doğarsa da çok güçlü o annesi ne yollardan geçti erkenden de gelse çok güçlü bi kız o..

Kızlar bugün 7. Gün ay bu progestan iğne bende çok halsizlik yaptı resmen etlerim aciyor sıtma oluyor sizde oluyormuydu kahverengi değilde normal akıntı var bende püf bu cektiklerimiz inşallah güzellikle sonuçlanır
Ben de halsizim çok ama dinlememeye çalışıyorum kendimi..sıtma filan olmadı ama..akıntı bende de var o da belirti zaten canım test ne zaman olcak direk kan mı bakacaksın

Ben de halsizim çok ama dinlememeye çalışıyorum kendimi..sıtma filan olmadı ama..akıntı bende de var o da belirti zaten canım test ne zaman olcak direk kan mı bakacaksın
Pazar bakicam canım evet direk kan tabi dayanabilirsem bakalım gerçekten bu progestan iğne beni bitirdi inşallah bende güzel haberler veririm bu arada hikayenin defalarca okudum rabbim bize umut olduğunu görüyor sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebislere

Kızlar ya ben halil ibrahim tekine karar vermiştim ama biraz önce bi yorumda dondurulmuş yumurta kullanıyorlar diye okudum sizin bilginiz var mı hiç
Canım bende orda yaptırdım ama bilemiyorum merkezle iyice konuş derim ben biraz sorgulamadan yaptırdım düşün yumurta kalitesini bile sormadım koru körüne ‍♀️

Aklını karıştırmasın o geçmiş yazılar
Şimdi
eskileri geç
Şimdi orada embriyolog zerrin hanım
Çok arkadaşlarımız çift gebeliği bile yakaladı onda hatta masum80 ikizlerini doğurdu

Aklını karıştırmasın o geçmiş yazılar
Şimdi

eskileri geç
Şimdi orada embriyolog zerrin hanım
Çok arkadaşlarımız çift gebeliği bile yakaladı onda hatta masum80 ikizlerini doğurdu
ZAZA cokkkk tesekkür ederim cevap verdiğin için onceki yazılarda okudum senin orda 4 olumsuzun olmuş buna ragmen merkezi kötülemiyorsun cok cok sağol (genelde olumsuz ayrıldıgımız merkezleri kötüleriz o yüzden aslında ne kadar güzel kötü ayrılsakta hakkını verebilmek) o yüzden cok sevindim

Back
X