Devam ediyorum..iki gün ağladım,doktora ulaşamadım geri dömedi bir süre
sonra sakinleşince konuşmamaız daha doğru diye hemen araamdım dedi..benden hsg istedi

kendime gelince hsg yaptırdım hemen ve ilk şok..hidroselpinks gelişmiş..yani tüplerden biri sıvı dolu ve embriyoya sıvı sızmış bebek tutsa bile yaşamaz...
merkeze kızdım daha önce istenmedi diye burdaki doktoruma kenidem eşime..herkese..herşeye
sonra toparlandım ne yapabilirize döndü iş..
ameliay önerdiler..laproskopik ameliyatla tüpler alıncak ya da bağlantısı kesilecek dediler..
burda bu konuda en iyi doktoru aradım..ki sonra komplikasyon olmasın diye...
tabi bu arada para su gibi gidiyor

ameliatımı oldum...daha da kötüymüş göründğünden durum..iki tüpü de kesmiş ve bağlamış,zatenbebek olmuyordu milyonmda bir ihtimali de kopardık dedim eşime..
sonra bin bir umutal donmuş olan üç bebeğimi almak için yine ilaca başladım..ama bu sefer çok iyi hazırlamdım..
yürüyüş ve diyetle dokuz kilo verdim nefes egzersilzeri falanalr filanlar bomba gibi gittim..rahimde çok iyi kalınlaştı
yine gittik bu sefer doktor çok iyi geçti transfer demedi..boşuna umutlanmam istemedi onun da üzüldüğünü kalbimden hissettim..
kouldu 3 embriyo da..8 hücreli ve yine birinci kalite...
yine idaradan bakmalar,her türlü belirti mevcut busefer kesin olduak filan
sekizincşi gün beta 0,09..bir bile değil..
bu sefer..ilkinden çok daha ağır bi yıkım...donmuş embriyo yok para yok..bitek eşime olna büyük aşk ve ona kıyamama duygusu var..
bi edepizlik yapıp ayrılayım ondan