10.gün...beta hcg 333,87 tsh 2.8 e düşmüş..sanırım iyi gidiyor ve yine sanırım tek bebek:)akıntı arttı..yorgunluk başladı nefes nefese kalıyorum iş filan yapınca...iki gündür pek mutlu rahatttım şimdi biraz endişe oldu...iki bebek olsa allah korusun biri güçlü olur tutunur şansim yükselir diye düşündüm hep..sanırım bir bebeğim var...bin şükür elbette zaten amaç o ama ilaçlardan ya da yükselen beta değerindn biraz duygusalım..böyle işte:)
Çok güzel değerin : )
maşallah yeşil 'cim
Tek hamileliğin devam etme ihtimali ikizlerden çok daha fazla.
Yani ikiz olması kesinlikle şansı arttırmıyo
Özellikle belli bi yaşdan sonra
ikizlerin hamiliğide zor , onları erken doğum yapmadan zamanında doğurmakda zor.
Bazen iki emb. tutunduğunda bir tanesi serseri mayın gibi davranırsa hem kendi tutunmasını riske sokuyo hemde diğerini riske sokuyo.
Oyüzden bu bebecik güzel, uslu anasının güvenli karnında büyüsün vakti gelince çıksın : )
Mutluluğuna gölge düşürecek hiç bişey yok.kalbini ferah tut.

maşallah yeşil 'cim
ikizlerin hamiliğide zor , onları erken doğum yapmadan zamanında doğurmakda zor.
Bazen iki emb. tutunduğunda bir tanesi serseri mayın gibi davranırsa hem kendi tutunmasını riske sokuyo hemde diğerini riske sokuyo.
Oyüzden bu bebecik güzel, uslu anasının güvenli karnında büyüsün vakti gelince çıksın : )

maşallah yeşil 'cim
Canım benim..her zaman ki akılcı kişiliğin ve güzel yüreğinle su serptin sen de içime:)
umarım akıllı uslu tutunur,akıllı uslu büyür,yine annesini çok üzmeden doğar:)
kocaman olmuştur artık karnın..iki bebek de hareketlidir şimdi..ne zor zamnaları..ben ayakkabı giymek için eğilemiyordum babası giydiryordu..çok şişmiştim...:)bide dönmemişti makat gelişti oğlum...kafası ağzımdan çıksak sanırdım öyle çok hareket ederidi:))ama çok sakin çocuk oldu:)

Suan içim kıpır kıpır hamislerle dolsun burası sanki şuan yesilada değilde ben hamileyim gibi onu yazılarını okuyunca heyecanlanıyorum mutlu ve umutlu oluyorum darısı DunyamH DunyamH ve diğer arkadaşlara olsun ama eminim bi çok kişi vardır pozitif sonuç alan onlarda tecrbulerini yazsa bizim için ışık olur umut olur ama galiba birçoğu sessiz kalmayı tercih ediyor

Buraya yazmayan 3 arkadaşlarımızında pozitivleri ard arda aldım
Çok çok çok umutlandım
Çünkü birinin 7 donasyon denemesiydi veee ikiz
Öbür 3 denemesi 15 gün değer 3200
Biride canım ablam çok eziyetler çekmiş bu yolda 6 denemesi ve 11 gün 138
Yarın ikinci değerine bakıcak
Lütven dua edin arkadaşlar 2 ye katlansın sonucu

Suan içim kıpır kıpır hamislerle dolsun burası sanki şuan yesilada değilde ben hamileyim gibi onu yazılarını okuyunca heyecanlanıyorum mutlu ve umutlu oluyorum darısı DunyamH DunyamH ve diğer arkadaşlara olsun ama eminim bi çok kişi vardır pozitif sonuç alan onlarda tecrbulerini yazsa bizim için ışık olur umut olur ama galiba birçoğu sessiz kalmayı tercih ediyor
Herkesin kendi tercihi elbette belki daha net olsun öyle yazacaklardır:) ben normalde de çok şeffafım kzıoyor eşim nazar olur söyleme diye etrafa belki haklı da..iananırım nazara ama olacaksa doğacaksa hani derler ya yiyecek ekmeği varsa doğacak zaten nazar değmesin tabii hiç birimize..bu arada az önce uzanırken hapşırdum sol kasığıma korkunç bir kramp girdi çığlık attım..çok panik oldum sonra okudum rahatladım hapşırınca kasık ağrısı oluyormış bu şekilde..rahim kasları gergin olduğu için ama bi daha haşurırken cenin konumunda olmaya çalışıcam öyle yapınca ağrı olmuyormuş...hapşıran hamilelere Sevgilerimle korkmayalım :)

Çok çok çok umutlandım
Maşallah hepsine Allah tamamına erdirsin.ins katlanır Allah büyüktür

Çok çok çok umutlandım
Allahım üçünün de katlanarak artsın nolur...

Canım inşallah şu kan testimi aliyim bayram edicem birlikte sevinicez inşallah kahverengi leke olmadı hala benim ama kasik ağrısı var birde iğne tüm etlerimi sizlatiyor inşallah güzel sonuç aliyim her ayrıntıyı paylaşıcam sizinle rabbim hepimize bebişler nasip etsin Yeşiladam bebişini korusun rabbim sakin ol bol su iç dikkat et canım ❤️

Canım inşallah şu kan testimi aliyim bayram edicem birlikte sevinicez inşallah kahverengi leke olmadı hala benim ama kasik ağrısı var birde iğne tüm etlerimi sizlatiyor inşallah güzel sonuç aliyim her ayrıntıyı paylaşıcam sizinle rabbim hepimize bebişler nasip etsin Yeşiladam bebişini korusun rabbim sakin ol bol su iç dikkat et canım ❤️
Naçizane fikrim belirti aramayın son ana kadar ümidinizi kesmeyin belli olmuyor ben geçen yıl ki transferimde okudum nette çoğu belirti vardı tamam ok oldu bu iş gibi düşündüm sonuç koca bir hiç benim demk istediğim belli olmaz yani..ins ins sizinde olucak

İnşallah mutlu et bizi sonucunla
Lütven rabbim üzüntü vermesin

10.gün...beta hcg 333,87 tsh 2.8 e düşmüş..sanırım iyi gidiyor ve yine sanırım tek bebek:)akıntı arttı..yorgunluk başladı nefes nefese kalıyorum iş filan yapınca...iki gündür pek mutlu rahatttım şimdi biraz endişe oldu...iki bebek olsa allah korusun biri güçlü olur tutunur şansim yükselir diye düşündüm hep..sanırım bir bebeğim var...bin şükür elbette zaten amaç o ama ilaçlardan ya da yükselen beta değerindn biraz duygusalım..böyle işte:)
Allah korusun tek de olsa hep senle olcak insallah... Tsh da düsüyor buna da cok sevindim canim benim :)

Kızlar bir sorum olacak. Transfer sonrası progesteronu genelde iğne olarak veriyorlar ama fitil verenler de var. Iğne ve fitil arasında araştırmalara göre anlamlı bir fark varmı biliyormusunuz?

Çok çok çok umutlandım
İnşallah inşallah artar değerleri hamilelikleri devam eder umarım

Back
X