kızlar bende bahcecide eylem hanımda tedaviye başlıyorum son kararı verdik sizle öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak isterim kadınlar kulübünden geldğinizi mutlaka söyleyin ki indirimli fiyattan tedavi olun çünkü forumdan gelenlere özel indirimleri varmış belki biliyorsunuzdur ama hatırlarmak istedim
Hayırlı olsun tedaviniz .Ne kadar indirim yapıyor tedavi şuan ne kadar

Kizlar merhaba en son pozitifi gördüğümüzu yazmistik dün de kesemi gördüm 4 embriyodan biri tutunmus daha sonra çıkmazsa yolk sac da icinde haftaya kalp atisi icin gidecegim insallah . Aşırı uykum var aniden uykum gelip 5 saat araliksiz uyudugum oluyor . Devamli yatıyorum evdeyim esim yemeğimi herseyi yapıyor cok sağolsun . Transfer olacaklara tavsiyem kesinlikle belirti aramayin benim belirtilerim 10 gune dogru basladi genel olarak

Hcg ikiye katlasin stres yapmam diye düşünüyordum ama gecmiyor o stres daha da artiyor inanin ki sanirim doguma kadar o korku gecmeyecek

Kizlar merhaba en son pozitifi gördüğümüzu yazmistik dün de kesemi gördüm 4 embriyodan biri tutunmus daha sonra çıkmazsa yolk sac da icinde haftaya kalp atisi icin gidecegim insallah . Aşırı uykum var aniden uykum gelip 5 saat araliksiz uyudugum oluyor . Devamli yatıyorum evdeyim esim yemeğimi herseyi yapıyor cok sağolsun . Transfer olacaklara tavsiyem kesinlikle belirti aramayin benim belirtilerim 10 gune dogru basladi genel olarak
Canım tekrar hayırlı olsun..kaçıncı gün gördün yani keseyi sem benden bi hafta filan önceydi ama 3.gündü sanırım..bi de hep yatmasan mı ki kan dolaşımı için ben normal hayatıma döndüm sadece ağır kaldırmıyorım süpürge yapmıyorum omun haricinde işime de gidiyorum..doktora danış bi bence çok yatmak da iyi değil diye biliyorum çünkü canım

İnşallah kuzum kalp atışı ve keseyi görsek rahatlarım :) bir haftaya kalp atışı da olur sanırım :) artış tam iki katı değil diye bile korktum allah yardım etsin hepimize darısı başınıza kuzum
İnşallah ablacım hayırlısı ile kalp atışını duyarsınız. Keseyi de görürsünüz inşallah

kızlar bende bahcecide eylem hanımda tedaviye başlıyorum son kararı verdik sizle öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak isterim kadınlar kulübünden geldğinizi mutlaka söyleyin ki indirimli fiyattan tedavi olun çünkü forumdan gelenlere özel indirimleri varmış belki biliyorsunuzdur ama hatırlarmak istedim
İndirimleri baya oluyor mu canım

Hayırlı olsun canim. Darısı bizlere olsun sen nerede hangi doktora yaptırdın canım

İnşallah iner ya ben çok zayıftım iki günde 5 kilo aldım bacaklarımdan ayakta duramıyorum o kadar şiş ki korktum. Bide adalat diye bi hap içirdiler iki günde 6 tane o da ödem yaparmış doktor öyle dedi.
Cok sevindim canim aklim sendeydi. :))) gununu bekleyecek umarim prenses hanim :)

Canım tekrar hayırlı olsun..kaçıncı gün gördün yani keseyi sem benden bi hafta filan önceydi ama 3.gündü sanırım..bi de hep yatmasan mı ki kan dolaşımı için ben normal hayatıma döndüm sadece ağır kaldırmıyorım süpürge yapmıyorum omun haricinde işime de gidiyorum..doktora danış bi bence çok yatmak da iyi değil diye biliyorum çünkü canım
Canim ben cuma aksam 1001 cikti hcg sonra pazartesi gittim 4.7 mm kese gördük karindan .giderken idrara sıkışık olmani tavsiye ederim bu arada. Cuma günü jelim bitmisti hem tekrar bakariz hemde ilacimi yazdirirm dedim ve 9 mm olmuştu icinde yolk sac da gorunuyordu

Senin 5. Gün değil mi embriyon

Tamam canım :) artık kısmet umarım görürüm moral olur..Pazartesi 1200 olursa Çarşamba 2400. Cuma 4000 filan olur tahminen tabi..cuma yine giderim 18. Günde
Canım benim 16 Kasım’da transfer olmuştu 3. Gün embriyosu 27 Kasım’da ilk kan tahlili 29 unda ikincisini yapmıştım. 4 Aralık’ta doktor çağırmıştı vaginal ultrason ile baktı 3 kese de görünmüştü.

İnşallah kuzum kalp atışı ve keseyi görsek rahatlarım :) bir haftaya kalp atışı da olur sanırım :) artış tam iki katı değil diye bile korktum allah yardım etsin hepimize darısı başınıza kuzum
Boşu boşuna kendini strese sokuyorsun
Nolursun rahat burak kendini
Biraz geç gir ultrasona
Kan artık verme
Nolursun beni dinle
Vallah ancak kendini ve bebişi hırpalıyorsun stresle

Boşu boşuna kendini strese sokuyorsun
Nolursun rahat burak kendini
Biraz geç gir ultrasona
Kan artık verme
Nolursun beni dinle
Vallah ancak kendini ve bebişi hırpalıyorsun stresle
Aynı fikirdeyim çok düşünme aklını biraz başka şeylerle dağıt, ben iki kere kan verdim

Kızlar Pazartesi benim transferimin 14.günü doktor usg de olcak dedi..erken değil mi kese görmek için bakıyorum okuyorum şimdi hep daha geç 593 olduğuna göre şu an 1200 civarı filan çıkar tahmini Pazartesi günü 1000in üstünde vajinal görüntüde görünüyor dediler ama çıkmazsa moralim bozulacak biliyorum
Kese beta 1000 üstü gösterir
Ama inanki hiç gerek yok
Keseyi görsen bile ne göstericeki boşu boşuna strese giriyorsun
Kese ve içindeki yoksak ancak 5 haftada gösterir
Sonra birdaha kalp atışına baktırıcan
Otur rahat gebeliyin tadını çıkar bir 10-14 güne gir ultrasona

İnecek korkma
Tuzu azalt bol su iç
Tansiyonun çokmu?
Adalat crono pyasada yok şu ara nerden buldun?
Hastanede yatarken verdiler devamlı hemde bi günde 4 tane. Bebek çok aşağıdaydı iki günde nasıl olduysa yukarı çıktı anlamadık. Tansiyonum normal ama kalp atışım 120 falan baya çarpıntı yapıyo.

Back
X