Hayirli olsun canim kac mm ölçtü keseni. Bende bugün kalp atışını duydum hepimize nasip olur insallah
ay ne güzel en iyisi o işte kalp atışı duyunca rahatlamışsınızdır çok gözünüz aydın..valla doktor da ben de şaşırdık kese kaç mm soramadım bile ama bence 4mm 5 mm arası filandır en fazla minicik ikisi de..pazartesi sorarım artık..senin kaç günlük bugün?

ay ne güzel en iyisi o işte kalp atışı duyunca rahatlamışsınızdır çok gözünüz aydın..valla doktor da ben de şaşırdık kese kaç mm soramadım bile ama bence 4mm 5 mm arası filandır en fazla minicik ikisi de..pazartesi sorarım artık..senin kaç günlük bugün?
Canim adete göre 7 haftalik olduk bugün transfere göre 6+ 4 düm bugun ultrasonda transferle ayni cıktı çok şükür ayni gidiyoruz . Karından bakti ultrasona bu arada . Idrara sıkışık gidersen rahat görür doktor canim

Tam olarak da rahatlayamiyor insan tabi de hergün ortalama 1 mm büyüyor kese 10 gun yada 15 güne sende görürsün insallah kuzum kalp atisini

Canımmmm allah rast getirsin bu sefer yüzümüz gülecek inşalalh..kalp atışını duyana kadar beklicem sonra iyi bir perinotolog bulucam canım..kendi doktoruma da gidicem ona da gidicem..dün hasta ettim kendimi düşünmekten sonra hem başka doktora gidince rahatladım hem de biraz okuyunca..4+4 çok erken kese için..artışım güzel gidiyor bugün diğer test sonuçlarını da aldım..moral bozacak bişey yok şimdilik..yarın randevuma gidicem ama eder yine görünmezse doktora bi hafta hiç birşey yapmayacağımı söylicem ve sabredicem..:)
Kizlar selam. Bir kac gün forumu okumayı bırakmıştım. Hergun okuyunca hep aklimda bebis ve bebisler oluyor. Kafami dagitmam lazım. O yuzden yine ben 3-4 gunde bir girip toplu okuyacagim. Simdiden kusura bakmayın. Yesiladacim yazdıklarını ve stresini okuyunca şöyle düşündüm . Bazen cahillik mutluluktur. Keseymis meseymis hangi gün ne zaman gozukuyormus onlari buradan sizden okuyup öğreniyorum. Ogrenmek ister miydim bilemiyorum da :)) Bir zamanlar hastane maceramda ben de herseyi didik didik ediyor cok dusunuyordum. Cok sevdigim bir doktorum birak artık bunlari da biz dusunelim. Bizim isimiz senden bu yükü almak demişti. Birak bu isleri doktorun düşünsün artik. Sen arkana yaslan ve bebisinin büyümesini bekle. Bence artik bildiklerini unut. ;) Stres yok ,keyif var artık sana.

Kizlar selam. Bir kac gün forumu okumayı bırakmıştım. Hergun okuyunca hep aklimda bebis ve bebisler oluyor. Kafami dagitmam lazım. O yuzden yine ben 3-4 gunde bir girip toplu okuyacagim. Simdiden kusura bakmayın. Yesiladacim yazdıklarını ve stresini okuyunca şöyle düşündüm . Bazen cahillik mutluluktur. Keseymis meseymis hangi gün ne zaman gozukuyormus onlari buradan sizden okuyup öğreniyorum. Ogrenmek ister miydim bilemiyorum da :)) Bir zamanlar hastane maceramda ben de herseyi didik didik ediyor cok dusunuyordum. Cok sevdigim bir doktorum birak artık bunlari da biz dusunelim. Bizim isimiz senden bu yükü almak demişti. Birak bu isleri doktorun düşünsün artik. Sen arkana yaslan ve bebisinin büyümesini bekle. Bence artik bildiklerini unut. :KK66: Stres yok ,keyif var artık sana.
Canım çok haklısın stresten ziyade herşeyin yolunda gidip gitmediğini bilme isteği..ama okuyorum da hemen hemen tüm hamileler de aynı kaygılar var..beta artıyor mu kese var mı kalbi atacak mı..galiba sınır benim için kalp atışı..sonrasında rahatlayacağımı düşünüyorum..öte yandan oğluma hamileyken kese geç görünmüştü bi ona endişelenmiştim ikinci kez beta bile bakılmadı saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde çok rahat ve kaygısız bi gebelik geçirmiştim..çok zor ulaşılınca bu tarz kaygılarda oluyor ister istemez ama hiç de şikayetçi değilim..şükür rabbime :) tek isteğim bu uğurda uğraş veren şu an bunu okuyan herkesin de bunu yaşaması...ciğerimden yüreğimden dua ediyorum..hissediyorum çok güzel haberler gelecek arka arkaya..zazam laydcez sebidam..ve diğer güzel arkadaşlarım..bekliyorum beta artışı ve kese kaygılarını birlikte yaşamaya :)

Müsait olduğunda yazsan canım oğlan nasıl sen nasıl oldun??
Canım her zaman yazmasam da hep bakıyorum buraya. Aklımdasınız. Oglumuzu kuvezde hala ama yavas yavas solunum destegı azaldı. Ben bırkac hafta önce cıgerlerımi usutmustum. Sanırım bebege de yansımıs. Aman dikkat edin.ıyıye gidiyoruz ama daha vakit var. Size tavsiyem cok kilo almayın diyetisyenle devam edin hatta. Bebegımızin kılosunun cok iyi oldugun soyledı doktorlar. Sadece biraz cıger destegı lazımmış. Ayrıca dogum sonrası toparlanmak kolay oluyor. Baskasına muhtac yasamak zor bı durum. Hastane cantanız mutlaka hazırda beklesin. Oglumuzu saglıcakla getirince de yazarım ınsallah

Canım her zaman yazmasam da hep bakıyorum buraya. Aklımdasınız. Oglumuzu kuvezde hala ama yavas yavas solunum destegı azaldı. Ben bırkac hafta önce cıgerlerımi usutmustum. Sanırım bebege de yansımıs. Aman dikkat edin.ıyıye gidiyoruz ama daha vakit var. Size tavsiyem cok kilo almayın diyetisyenle devam edin hatta. Bebegımızin kılosunun cok iyi oldugun soyledı doktorlar. Sadece biraz cıger destegı lazımmış. Ayrıca dogum sonrası toparlanmak kolay oluyor. Baskasına muhtac yasamak zor bı durum. Hastane cantanız mutlaka hazırda beklesin. Oglumuzu saglıcakla getirince de yazarım ınsallah
Şükürler olsun canım kendine de iyi bak sen çok lazımsın oğluna haberdar et nolur

Canım çok haklısın stresten ziyade herşeyin yolunda gidip gitmediğini bilme isteği..ama okuyorum da hemen hemen tüm hamileler de aynı kaygılar var..beta artıyor mu kese var mı kalbi atacak mı..galiba sınır benim için kalp atışı..sonrasında rahatlayacağımı düşünüyorum..öte yandan oğluma hamileyken kese geç görünmüştü bi ona endişelenmiştim ikinci kez beta bile bakılmadı saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde çok rahat ve kaygısız bi gebelik geçirmiştim..çok zor ulaşılınca bu tarz kaygılarda oluyor ister istemez ama hiç de şikayetçi değilim..şükür rabbime :) tek isteğim bu uğurda uğraş veren şu an bunu okuyan herkesin de bunu yaşaması...ciğerimden yüreğimden dua ediyorum..hissediyorum çok güzel haberler gelecek arka arkaya..zazam laydcez sebidam..ve diğer güzel arkadaşlarım..bekliyorum beta artışı ve kese kaygılarını birlikte yaşamaya :)
Çok sevindim canım maşallah artık yüzün gülsün bize moral oldun güzel haberlerini okumak beni buradaki herkesi mutlu ediyor allah mutluluğunu artırsın bizler için ettiğin dualarıda allah kabul etsin sende bizlerden güzel haberler alıcan inşallah rabbim seni ve bebişlerini korusun güzel haberlerin devam etsin inşallah

Çok sevindim canım maşallah artık yüzün gülsün bize moral oldun güzel haberlerini okumak beni buradaki herkesi mutlu ediyor allah mutluluğunu artırsın bizler için ettiğin dualarıda allah kabul etsin sende bizlerden güzel haberler alıcan inşallah rabbim seni ve bebişlerini korusun güzel haberlerin devam etsin inşallah
Canımsın..allah razı olsun :)

ladyecz18 canım hiç umutsuzluğa kapılma. Bak kendinde çok güzel söyledin "hakikaten göklerden gelen bir karar var " diye, evet aynen öyle gülüm. Yaşadığın acılar seni yıldırmasın canım, o zaman demekki vakti saati değilmiş ,herşeyin hayırlısı canım. At kafandaki negatif düşünceleri geçmiş geçmişte kaldı, biz yeniden önümüze bakacaz kaybettiğin hiçbirşey yok. Ne yaş seni korkutsun nede negatif. Bak yesiladaya bundan 4 ay önce negatif aldığında üzüntü sıkıntı, acı içindeydi herşey bitti diye düşünürken şimdi pozitiv le bambaşka bir yolda ( Allah onunda yolunu açık etsin ).
Yaşa gelince buradaki herkes seninle aynı yaşta ya 45 yada 45 merdiven dayamışlar. Pozitiv alanlardan bir eksiğimiz yok canım.
Allah yolunu açık etsin, tedavin simdiden Hayırlı olsun, Rabbim senide gülenlerden eylesin.

Sebida seninde aynı şekilde canım tedavin hayırlı olsun Rabbim seninde ladyecz18 de kucağını doldursun inşallah. Alın bebeklerinizi gelin kızlar duamız sizinle inşallah .
cokkk tesekkur ederm, iyi ki varsın pablo o kadar iyi geldin ki

Bir de buraya yeni girenlere bir mesajım var. Arkadaslar sadece buraya yazanların deneyimleri ile merkez, doktor, yaptırma, yaptırmama vs gibi kararlar vermeyin. Burası sadece sizi motive eden, yaptırma kararı verirseniz sizin gibi insanlarında olduguna dair bir destek ve paylasma , rahatlama platformu gibi dusunun. Cunku ben orada ki merkezleri bizzati gezdiğimde bir sürü insanın orada oldugunu gervekten cok kısının yardım aldıgını ve asla buralarda yazmadıgına sahıt oldum. Bır cogu bılmıyordu bıle. Aralarında hamıle kalıp beneklerıne kabusan da cok yenıden yenıden deneyende cok. Dolayısı ıle hersey sızın kararınız olmalı. Nasıl ben her onume gelenın TR ıcı su dr a gıt , tv de su dr sunu soyledı, su merkez supermıs soylemlerınden sıkıldı ve artık uymadı ısem aynı sekılde burası da sınırlı bılgı. Dolayısı ıle ltfn gıdın merkezı dr u embryologu kendınız gorun kendınız hıssedın ve karar verın. Son zıyaretlerımden sonra bunu tekrar yazmak ıstedım. Telefonda karar vermeyın. Tabsıye dınleyın ama kalbınıze gore hareket edın. Bır kural vardır bız hekımler dahı hastaya soylerız.” Bır hastalık teshıs edıldıgınde en az 3 dr zıyaret edın gorusun oyle tedavıye baslayın” derız. Bunun gıbı dusunun. Sevgıler.

Çok içimden geldi :
Allahım bize yardım et. Sana inancımız sonsuz. Bizler hâlâ yarattığın dünyaya canlar getirip , güzel yetiştirme niyetinde olan anaç duyguları fevkalade gelişmiş kadınlarız, adamlarız. Bize yardım et. Bize de bu duyguyu nasip et. Bunu ancak sen sağlayabilirsin. Kendi mucizemize ulaşmak için bize iyilikler ver. Amin.

Back
X