Yarın eşimi bir uroloğada göstericem bakalım ne diyecekler
Eşim sigarayı 7-8 ay oldu burakalı %15 aktiv hareket % 5 düştü
Vallah ben bu işten bir şey anlamadım
Dua edin bana meleklerim
Tüm kalbimle duamdasın...arka arkaya transferlerimiz var hep iyi haberler olacak inşallah..

Dua edin bana meleklerim
Zaza ins herşey yoluna girer etmezmiyiz .Allahım size kolaylık versin sabır versin ins .

Dua edin bana meleklerim
Canım allah yardımcınız olsun aydan aya sperm sayı hareket değişebiliyormuş bilirsin mutlaka öle bişeydşr belki canını sıkma allah yardımcımız olsun sizin bizim hepimizin

Za
Dua edin bana meleklerim

Zaza cım
İnşallah herşey yolunda gider.
Birbirimize verdiğimiz destek sayesinde ayakta kalabiliyorum.
Bu işler çok zor..
Sinir, stres canım yaa.
İnşallah bebeklerimizi bu sene alacağız.

Amiiin yarası benim yaramdan olan arkadaşım
Amiiin
O vermese istersin dünyanın en lüks ilerleyen merkezlerini gez
O vermese istersin dünyanın parasını harca
Yeterki O Ol desin
İnşallah seninde sebidanında Allahtan Ol zamanı geldi
Sonrada siz bizim gibilerine dua edin
sabrin baslangici aci dir, ancak sonu herzaman hayirlidir sabret Zazam... hep dua ediyorum senin için

Dua edin bana meleklerim
Ablacım bu değerleri tam olarak bilmiyorum ama inşallah yüreğindeki değerler olur herşey düzene girer inşallah

Arkadaslar ben ocak ayinda histeroskopiyle cizik attırmıştım ocak sonundaki adetimle de transfere hazirlandim buraya pozitif haberi yazacagima cok emindim zira butun belirtiler vardi ama bugun 5.gun embriyosu 9.gun bhcg 0.1 çıktı hic beklemiyordum bu sonucu cok hazirlamistim olumluya esim de oyle yikildi resmen bahceci murat beyde ikinci tedavimdi

Arkadaslar ben ocak ayinda histeroskopiyle cizik attırmıştım ocak sonundaki adetimle de transfere hazirlandim buraya pozitif haberi yazacagima cok emindim zira butun belirtiler vardi ama bugun 5.gun embriyosu 9.gun bhcg 0.1 çıktı hic beklemiyordum bu sonucu cok hazirlamistim olumluya esim de oyle yikildi resmen bahceci murat beyde ikinci tedavimdi

Sizinki sanırın sperm donasyonu. Dondurulmuşunuz var mı? Varsa inşallah bir dahaki denemede bebeğinize kavuşursunuz

Sizinki sanırın sperm donasyonu. Dondurulmuşunuz var mı? Varsa inşallah bir dahaki denemede bebeğinize kavuşursunuz
Sagolun evet sperm donasyonu ben sperm donasyonundan daha kolay gebelik elde edilir saniyordum vucut yabanci madde kabul etmez bir de hormonlar falan daha kolay hukmedelilebiliyor diye ama hic iiyle degilmis donmus var ama onlardan cok umitli degilim cunku 6.gun embriyosu guvenselerdi 5.gun dondururlardi

Canim cok üzüldüm. Dondurulmus var mi ? Hay allah :((

Canim cok üzüldüm. Dondurulmus var mi ? Hay allah :KK43:(
İki tane 6. Gun var ama kalitlerini bilmiyorum 5.gun dondurmadiklarina gore cok iyi degil sordugumda umut vadediyor demisti munevver hanim bugun 0.100 u okuyunca inanamadim herhalde 100 ben yanlış okuyorum dedim sayfadan ciktim geri girdim o kadar hazirlamisim ki kendimi pozitife

Back
X