- 18 Ekim 2018
- 407
- 427
- 23
- 35
Canim ben Şuan Cyclo Prognova kullanıyorum. İlacım dün bitti bekliyorum adet olmayıbende adet olmadım 1 ay oldu tarlusal içtim yıne olmadı ne önerırsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben Şuan Cyclo Prognova kullanıyorum. İlacım dün bitti bekliyorum adet olmayıbende adet olmadım 1 ay oldu tarlusal içtim yıne olmadı ne önerırsınız
Katılıyorum arkadaşa değerleriniz o kadar kötü değil bence iyi bir doktor ile yola devam edinBence amh ve fsh nız cok kötü değil iyi bir dr a denk gelirseniz tüp tedavisi olabilir tabi karar yine sizin herşey gönlünüzce olsun
Bir adet olabilseydim ablacım verecektimaynı ben gibi..ay verebiliyrsan ver öyle hamile kal... ben korkuyorum bu kilodan..
Öyle mi dersiniz?Ama işte sınırı nerde bunun diye düşünüyorum sürekli.Yani ne zaman pes etmeli insan yumurtasından vazgeçmeli?Burada tüm paylaşımları okudum 5-6 kez deneyen hanımlar var hatta daha fazlasına göğüs gerenler.Doktorların hadi sen artık doğru Kıbrıs’a demesini mi beklemek lazım yoksa çok hırpalanmadan 2. de bırakmak mı lazım?Bence amh ve fsh nız cok kötü değil iyi bir dr a denk gelirseniz tüp tedavisi olabilir tabi karar yine sizin herşey gönlünüzce olsun
Bakın ii bir merkez bulun labaratuari ii olan kaç yumurtaniz çıkıyor havuz yaptrin ben şöyle düşünüyorum elimden gelenin en iyisini sonuna kadar deneyip daha sonra kibris düşünüyorum çünkü kibrista da okuyorum ki hemen ilkinde tutan yok mücadele ordada devam ediyor .Benim her ay anca bir yumurtam gelişiyor pgt de yapılması gerekli şuan muayne ediyor dr temmuz yada agustosta gidicem belkide bir mucize olur gerek kalmaz kibrisa.Ve ayrıca ben çok okudum fsh 20 ve üstü ise tup tedavisi cok zor ama sizin gayet normal yumurta vardr gelisiyordur bence deneyin derim kendi yumurtanızla. .Öyle mi dersiniz?Ama işte sınırı nerde bunun diye düşünüyorum sürekli.Yani ne zaman pes etmeli insan yumurtasından vazgeçmeli?Burada tüm paylaşımları okudum 5-6 kez deneyen hanımlar var hatta daha fazlasına göğüs gerenler.Doktorların hadi sen artık doğru Kıbrıs’a demesini mi beklemek lazım yoksa çok hırpalanmadan 2. de bırakmak mı lazım?
Şuan bir prof’da tedavi görüyorum.İyi mi kötü mü o kısmı muamma.Çok doktor gezdim fikir almak için bir çoğu fsh konusunda işte bu değer sizin artık işinizin çok zor olduğunu gösteriyor gibi sözler söylediler.Benim de sizin gibi bir yumurtam gelişiyor.Zaten eşim yüzünden mecbur deneyeceğim ama çok da uzatma taraftarı değilim açıkçası.Sizin fikriniz de çok mantıklı.Savaşabildiğiniz kadar savaşmak istiyorsunuz.Ben çok saygı duyuyorum sizin gibi güçlü kadınlara.Allahım yolunuzu açsın inşallah.Bakın ii bir merkez bulun labaratuari ii olan kaç yumurtaniz çıkıyor havuz yaptrin ben şöyle düşünüyorum elimden gelenin en iyisini sonuna kadar deneyip daha sonra kibris düşünüyorum çünkü kibrista da okuyorum ki hemen ilkinde tutan yok mücadele ordada devam ediyor .Benim her ay anca bir yumurtam gelişiyor pgt de yapılması gerekli şuan muayne ediyor dr temmuz yada agustosta gidicem belkide bir mucize olur gerek kalmaz kibrisa.Ve ayrıca ben çok okudum fsh 20 ve üstü ise tup tedavisi cok zor ama sizin gayet normal yumurta vardr gelisiyordur bence deneyin derim kendi yumurtanızla. .
Amin ins Allah hepimize sabır versin .Önümüz bahar ins bu bahar başka olur başka gelir bizler için ins kısa sürede hepimiz muradimiza kavurusruz.Şuan bir prof’da tedavi görüyorum.İyi mi kötü mü o kısmı muamma.Çok doktor gezdim fikir almak için bir çoğu fsh konusunda işte bu değer sizin artık işinizin çok zor olduğunu gösteriyor gibi sözler söylediler.Benim de sizin gibi bir yumurtam gelişiyor.Zaten eşim yüzünden mecbur deneyeceğim ama çok da uzatma taraftarı değilim açıkçası.Sizin fikriniz de çok mantıklı.Savaşabildiğiniz kadar savaşmak istiyorsunuz.Ben çok saygı duyuyorum sizin gibi güçlü kadınlara.Allahım yolunuzu açsın inşallah.
Yeşiladacım takvim yapmışsın hayırlı olsun, hep mutlu geçsin günlerin, darısı başımıza olsun inşallah.Canım hayırlısı olsun sen de Olgun mantıklı düşünüyorsun ne güzel..kanımıZdan canımızdan besleniyor eşine dersin en az yüzde on DNA’sını benden alcakmış tıpatıp annesine benzeyen bir sürü bebek var donasyon olup ben bana benzesin isterim valla kız olursa:) inan bana aldığım estrofem ya da progestron gibi yumurta hücresi..üremeye destek kimyasal bir oluşum :)) ister kendi yumurtan ister donasyon tez zamanda anne ol inşallah:)
Yesilcim gözün aydın. Bebeciklerini kucagina almayi nasip etsin :)) Hersey guzel gidiyor cok sukur. Okurken benim de yuregime su serpiliyor:) Sinirlere takma. Hormonlardandir. Hem hamilelik hem de önden kullandığın hormonlar. Benim hormonlar tup bebek denemesinde bile alt ust olmustu. Olduk olmadik heryerde agliyordum.Ben iki bebeğimin de kalp atışını gördüm bugün...ikisi de eşit büyüklükte ikisinin de yolk kesesi kalbi kendisi göründü sadece üstteki kesenin ortasında duruyor ve kese daha önde diğeri kesenin kenarında duruyor altta o yüzden daha küçük görünmüş..bebelerim iyi bim şükür..anneleri tansiyon ilacı da içecek artık..çok şişim..elim yüzüm şiş dahiliyeye yönlendirdi doktor o da kontrol altına aldı beni.. haftada bir artık dahiliye de bakacak hem tsh hem de tansiyon için...iki güzel kuzumun hatırna rabbim şu an bunu okuyan kim varsa hepsine aynı duyguyu nasip etsin..amin...
Ben de thoughtfulla ayni seyi dusunuyorum. Ben bahcecinin istanbul anadolu yakasinda denemistim tup bebegi. Amhi 0.08 olup da hamile kalan 0.10 olup da hamile kalan cok kisiyle tanistim.Henuz umudunuzu yitirmeyin.Bence amh ve fsh nız cok kötü değil iyi bir dr a denk gelirseniz tüp tedavisi olabilir tabi karar yine sizin herşey gönlünüzce olsun
birakma... Dun ben dr a gittim 45 yasindayim. Rahim muthis yumurtalarin hep vardi ve saygili inan hic icime sinmiyor donasyona gitmen ama bunaldin biluyorum dedi. Cok iyi bir dr a gidin 3-5 girus alin. Ben olsam 42 ye kadar kanimin son damlasina kadar kendi yumurtamla denerdim. 3 aylik kur yapin hicbisi dusunmeyin. Omega 3, coq10, dhea , gunde bir coraspin , nar suyu, cim suyu icin. 3 ay sabredin. Yumurta takibi yapin. Ovulasyon gunlerinde esinizle birlikte olun. Ben bile en yogun oldugunuz ay aralikta kimyasal gebelik gecirmisim. Vazgecmeyin... Sakin sakin. 42 den sonra gercekten kendi yumurtanla yumurtan olsa da bir cocuk dogurmadi isen daha evvelden zor ama ben direnirdim. Direnin savasin. Yaninizdayim. Dr olarak soyluyorum bunlari. Hicbir dr bana kibris demedi. Istanbul ve Ankara daki dr hepsi devam kendi yumurtanla dedi. Benim halim kalmadi kocamin da sabri. Maddi manevi mahvolduk bir de yasimiz sizden cok. Vazgecmeyinnnnn. Benim daha yeni bir arkadasim once tup bebek yapti. Tek yumurta ile olmadi. Tekrar gidiyordu ki kendi kendine hamile kaldi 2 ay sonra bebek dogacak. Lutfen devam. Nerede oturuyorsunuz arastiralim en bu islere onem veren dr a gidin. HSG yaptirin muhakkak ben ondan sonra hamile kaldim kimyasal da olsa.Öyle mi dersiniz?Ama işte sınırı nerde bunun diye düşünüyorum sürekli.Yani ne zaman pes etmeli insan yumurtasından vazgeçmeli?Burada tüm paylaşımları okudum 5-6 kez deneyen hanımlar var hatta daha fazlasına göğüs gerenler.Doktorların hadi sen artık doğru Kıbrıs’a demesini mi beklemek lazım yoksa çok hırpalanmadan 2. de bırakmak mı lazım?
Ladyecz, canim senin msj kutun kapali mi özelden yazamiyorumBenim esim iyi imis o zaman. Ilk gunden beri adalet yerini bulsun, direkt embryo transferi yapalim istersen dedi. Dun de dondu aksam alya filmini seyrettik. Agla agla icimiz cikti. Bana dedi ki goruyor musun baba da kendi dna sindan olmayinca baba... Alya yi seyrettirin :)
bilmem bakiimLadyecz, canim senin msj kutun kapali mi özelden yazamiyorum
Selam,ben de bu hikayeleri çok duydum ve doktorlara da sordum ve bana,o 00,1’le hamile kalanlar 20’li 30’lu yaşlarda olan hanımlar dediler.Yani Murakami göya 41 yaşında amh 0,72 olması ile 30 yaşında olması arasında çok fark varmış.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?Ben de thoughtfulla ayni seyi dusunuyorum. Ben bahcecinin istanbul anadolu yakasinda denemistim tup bebegi. Amhi 0.08 olup da hamile kalan 0.10 olup da hamile kalan cok kisiyle tanistim.Henuz umudunuzu yitirmeyin.
Merhaba,ne kadar güzel anlatmışsınız,ilgilenmişsiniz çok teşekkür ederim.Sizler ne kadar nazik iyi kalpli hanımlaraınız.Doktor Hanım,söylediklerinizin hepsini yapıyorum.Günde 10 dan fazla vitamin alıyorum.Hatta hızımı alamayıp vitaminleri çok daha iyi bir marka olduğunu söyledikleri için İlgiltere’den getirtttim.WHC diye bir marka ne yazık ki Türkiye’de satılmıyor.Aylardır beslenmeme uykuma dikkat edip hergün düzenli yürüyüş yapıyorum.Hsg çektirdim tertemiz olduğunu söyledi doltor ama ben içim rahat olsun diye önümüzde ki ay histereskopi de istedim randevusunu aldım.Henüz hiç transfer yapılmadı.Doktorum öyle paragöz sömürmeye çalışan doktorlardan değil pek çok işlemi gereksiz buluyor.Hiç vitamin falan vermedi mesela bana ama ben çok araştırıyorum.Daha da ne yapılır bilemedim inanın.Çok istiyorum benim de yuvam şenlensin,Akşamları öyle kös kös birbirimize bakıyoruz eşimle.Bir de etrafın sürekli çok iyi bir anne olurdun sen demeleri..Sanki ölmüşüm de arkamdan konuşuyorlar.Bu yolculuğa çıkmayanın anlayamayacağı duygular,hüzünler,çaresizlikler bunlar.Allahım hepimizin yüzüne gülsün.birakma... Dun ben dr a gittim 45 yasindayim. Rahim muthis yumurtalarin hep vardi ve saygili inan hic icime sinmiyor donasyona gitmen ama bunaldin biluyorum dedi. Cok iyi bir dr a gidin 3-5 girus alin. Ben olsam 42 ye kadar kanimin son damlasina kadar kendi yumurtamla denerdim. 3 aylik kur yapin hicbisi dusunmeyin. Omega 3, coq10, dhea , gunde bir coraspin , nar suyu, cim suyu icin. 3 ay sabredin. Yumurta takibi yapin. Ovulasyon gunlerinde esinizle birlikte olun. Ben bile en yogun oldugunuz ay aralikta kimyasal gebelik gecirmisim. Vazgecmeyin... Sakin sakin. 42 den sonra gercekten kendi yumurtanla yumurtan olsa da bir cocuk dogurmadi isen daha evvelden zor ama ben direnirdim. Direnin savasin. Yaninizdayim. Dr olarak soyluyorum bunlari. Hicbir dr bana kibris demedi. Istanbul ve Ankara daki dr hepsi devam kendi yumurtanla dedi. Benim halim kalmadi kocamin da sabri. Maddi manevi mahvolduk bir de yasimiz sizden cok. Vazgecmeyinnnnn. Benim daha yeni bir arkadasim once tup bebek yapti. Tek yumurta ile olmadi. Tekrar gidiyordu ki kendi kendine hamile kaldi 2 ay sonra bebek dogacak. Lutfen devam. Nerede oturuyorsunuz arastiralim en bu islere onem veren dr a gidin. HSG yaptirin muhakkak ben ondan sonra hamile kaldim kimyasal da olsa.
42 den sonra dediginiz dogru ama 42 ye kadar yolu var. Verdigim ornekte arkadasim 41 yasinda idi. O yuzden devam.Selam,ben de bu hikayeleri çok duydum ve doktorlara da sordum ve bana,o 00,1’le hamile kalanlar 20’li 30’lu yaşlarda olan hanımlar dediler.Yani Murakami göya 41 yaşında amh 0,72 olması ile 30 yaşında olması arasında çok fark varmış.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Sizce adet olmayan birinin şansı var mı? Hiç duydunuz mu ya da? Erken menopozum. Amh 0.01 1 senedir gidiyorum yumurta yok42 den sonra dediginiz dogru ama 42 ye kadar yolu var. Verdigim ornekte arkadasim 41 yasinda idi. O yuzden devam.
Seni cok iyi anlıyorum. Kadınlığım geri gelmıs gibi hissetmiştim ben de. Cok guzel bir duygu. Kelebek gibi hissediyorsun. Insallah boyle devam eder. Hapa tüpe muhtac olmadan bir de evladın olur ınsallahKızlar dünden beri içim içime sığmıyor mutluluktan :) 2012 aralık ayı 4. kemo seansında kaybettim adetimi ,üstüne birde 5 yıl tamoxifen ilacı kullandım. 2018 Şubat ayı ilacı biraktiğimda doktorum menepozda olmadığımı adetimin geri gelebileceğini söylemişti. Lakin her ay zaman geçtikce umudumu kaybetmiştim. Gelmesi için her ilaç hormon dedikce doktorum tarafından red edildim. Artık kendim için değil sadece bu transfer öncesi için bir seferlikte olsa cyclo progynova kullanmak istedim yine red edildim, ilaç reçetesiz satılmadığı için kendimde alamıyordum. Merkezle konuştum cyclo progynova için ve yine red edildim. Son çare doktor olan ablamla konuştum yine red edildim ve üstüne birde fırça yedim, bana " Teslim ol artık Allah'a teslim ol , önce Allah'a sonra doktorlarına " dedi.
Artık yapacak birşey yok diye umudumu kaybettim ve kabul ettimiştim.
Dün inanamadım kızlar adet kanamam kendiliğinden başladı, hayırmıdır şermidir bilmem ama ben dün adet oldum. Pazartesi doktoruma hormon testi ve kontroller için gidecem.
Çocuklar gibi sevindim , öyleki uçmak için bir kanadım eksikti Rabbim herkesi sevindirsin. İlacın üzerinden tam bir yıl geçti ve 6 yıl sonra adet oluyordum.
Gülmeyin horlamayın kızlar valla dünden beri bir çocuğu sever gibi kendi kanımı sevdim.