Meleğim benimZazam nasılsın canımın içi
İyim çok şükür
Bugün yine histeroskopi oldum rahim içinden emin olmak için
Çok şükür her şey yolunda
Ama hala anne olamadım-(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meleğim benimZazam nasılsın canımın içi
Geçmiş olsun canım ablam inşallah anne olucaksın Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın güzel kalbine göre versin seni ve anne olmak isteyen herkese nasip etsin bu mübarek gecede Rabbim duysun sesimizi sen çok güzel bir anne olucaksınMeleğim benim
İyim çok şükür
Bugün yine histeroskopi oldum rahim içinden emin olmak için
Çok şükür her şey yolunda
Ama hala anne olamadım-(
Canım çoktan beri girmiyordum foruma ikizlerin olacağını okuyunca çok sevindim Rabbim ikizlerini kucağınada almana nasip etsin inşallahBugün periontoloğa gittik biz...iki bebeğimin de kalp atışını duyduk.6+5 günlükler ve ikisi de aynı gününde görünüyor...yolk kesesi 5mm altında olmalıymış 4.17 mm..ikisi de iyi tutunmuş ve kıonumları iyi dedi..çift yumurta ikiziymişler...ilaçlarımın dozunu yüksek buldu estrofemi günde ikiye düşürdü...ufak tefek doz ayarları yaptı..makyaj ya da saç için organik ürüne gerek yok yasak değil boya dedi..
yemek içmek için de yasak koymadı ama protein ağırlıklı beslememi istedi..uzun uzun anlattı...kafein 200 mg kadar serbest birazdan bir ay sonra ilk kez türk kahvesi içicem:) ikiz gebelik olduğu için iki haftada bir görmek istiyor beni..,içime çok çok sindi doktor...hbaerler iyi yani şükürler olsun...
baktım bi ama bulamadım bunla ilgili bişey..umarım regldir ve devamı da gelir canım yarın öğrenince haber ver mutlaka
Canım kardeşim sende çok uğraşıyorsun rabbim yardım esin sanaKızlar progesteron değeri 1 'in üstünde olunca tedavi erteleniyor ya bunun nedenini biliyor musunuz ? Adetin 2.gunu bu değer niye yüksek çıkar
Bende sabahtan uğraştım-))bu yeni sürüme hic alisamadim eski sayfamizi özledim neden degistirirler ki![]()
Rengi iyi ama karışık geldi bu sayfa
Benim fikrim dr nuz 5.günü önermiş se size bence 5.günü bekleyin transferı diğer dr da yapabilir bence sıkıntı olmaz Allah ol dedikten sonra o dr yapsa murat beyde yapsa farketmezSistem değişmiş ancak çözebilmiş.
Şifre ile tekrar girince mesaj yazabildim şükür.
Arkadaşlar akıl verin bana.
Zaza ve Yeşilada ya yazmıştım özelden.
Moralim çok bozuldu ne yapmalıyım.
Dün rahim kontrolüm oldu.
Gynolife beni aradı.
Murat beyin cumartesi işi varmış.
3.Günü konacak.murat bey koyarsa
5. Gün olursa Murat bey koymayacak.
Benim moralim sıfır tabiki.
Eşim aradı ...
Biz 5. Gün istiyoruz ve Murat beyi istiyoruz.
Bu gün Murat beyle konuşup bana döneceklerdi.
Ne yapmalıyım ben.
Ortada dımdızlak kaldım.
Akıl verin![]()
Benim fikrim dr nuz 5.günü önermiş se size bence 5.günü bekleyin transferı diğer dr da yapabilir bence sıkıntı olmaz Allah ol dedikten sonra o dr yapsa murat beyde yapsa farketmez
Ben burda okuduğum kadarıyla embriyo donasyonunda 5.gün tercih ediliyormuş ama tabi kader kısmet Allah ol deyince 3.günde olur.Ama ben 5.günü tercih ederdim burda öyle okudum genelde embriyo transferinde 5.günde transfer yapmışlar. Şimdiden hayırlı olsun ins pozitif sonucu alirsinizBana 5. Gün öneren yok.
Murat bey koyarsa 3. Gün olacak.
Diğer doktor koyarsa 5. Gün olacak.
Ama Murat bey kendisi koymak istiyor dediler.
......
Bizde tel açtık dedik..
5. Gün ve Murat beyi istiyoruz dedik
.......
Tamam yarın biz size döneriz dediler.
.......
Ben ben ne yapmalıyım sizce.
....
Murat beyimi. ..
5. Günümü tercih etmeliyim.
![]()
Hassas bir konu bende hem 5.günü hem kendi doktorumu isterdim. Inşallah istediğiniz gibi olur.Sistem değişmiş ancak çözebilmiş.
Gynolife beni aradı.
Eşim aradı ...
Ne yapmalıyım ben.
Ortada dımdızlak kaldım.
Akıl verin![]()
Hassas bir konu bende hem 5.günü hem kendi doktorumu isterdim. Inşallah istediğiniz gibi olur.Sistem değişmiş ancak çözebilmiş.
Gynolife beni aradı.
Eşim aradı ...
Ne yapmalıyım ben.
Ortada dımdızlak kaldım.
Akıl verin![]()
Canım her işte bir hayır vardır, benim 3. Gün embriyosu üçüzdü, hatta ben de ilk burada ki doktoruma sormuştum 3. Gün transfer edecekler napayım 5. Gün de direteyim mi diye hayır karışma demiştiBana 5. Gün öneren yok.
Murat bey koyarsa 3. Gün olacak.
Diğer doktor koyarsa 5. Gün olacak.
Ama Murat bey kendisi koymak istiyor dediler.
......
Bizde tel açtık dedik..
5. Gün ve Murat beyi istiyoruz dedik
.......
Tamam yarın biz size döneriz dediler.
.......
Ben ben ne yapmalıyım sizce.
....
Murat beyimi. ..
5. Günümü tercih etmeliyim.
![]()
Canım hiç üzülme benim başından beri kanamalı geçiyor iki defa hastane de yattım ki benim çok fazla olmuştu kanamam, gönlünü ferah tutBugün iş çıkışında araba kullanırken bi ıslaklık hissettim ve hafif karın ağrısı..eve geldim kilodun ortası kadar bi kanama..aklım çıktı((( hemen doktoruma gittim baktı bebeklerin kalbi atıyor pruluton iğne verdi ve bir hafta istirahat...içime sinmedi periontopa da gittim o da baktı kalpler atıyor ufak bi kanama alanı var biraz daha gelirse merak etme dedi..iğneyi yaptırdım..sürekli ağladım aşırı demorilize oldum..doktor olası bi durum dedi ikiz bebeklerde tedaviyle olan bebekler de lekelenme tarzı kanamalar olabilir dedi..eve gelince tekrar baktım kanamaya kahverengi rengi avuç içi kadar şimdi kanama yok ama peçeteyw silince hafif kahverengi bişey var..bi de üstüne eşimle kapıştık erkekler hödük oluyor bu tarz durumlarda..moralim çok bozuk bi şekilde yatıyorum..nolur dua edin kuzularım benle kalsın...