- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Canım allah razı olsun üç kez okudum mesajını...su serptin yüreğime..senin bir de ne kadar yoğun olmuş deli olmuşsundur..benim bugün hiç olmadı kanama bin şükür..yatıyorum annem geldi kalkamayayım diye..bir an önce ben de bebeklerime kavuşmayı diliyorum..senin güzel kuzuları da nolur öp benim için..çok teşekkür ederim canımYeşilada korkma bir şey olmayacak Allah ında izniyle. Bak yine kendimden anlatayım 4 hafata 6 günlükleri burayı okuyordum son hayal et arkadaşımız yazmıştı kanama geçirdiğini çok korktuğunu ve çok şükür hiçbir şey olmadığını bebeklerin de gayet sağlıklı olduğunu yazmıştı kapı çaldı sayfadan çıktım ayağa kalktım parça parça bir şeyler gittiğini hissettim kapıyı açıp lavaboya koştum hemde nasıl bir kanama büyük büyük parçalı saat 19 dr uma gidemiyorum kapalı ve kendisi şehir dışında tabiki nasıl korkmuş olabileceğimi tahmin et bende seni çok iyi anlıyorum acile gittik dr kanama alanları var dedi ki biz henüz bebeklerin kalp atışını görmemiştik o gün kese birinde kalp atışı vardı diğerinde yoktu ve dr acımasızca bu boş dedi. Rapor ve aynı iğne ile 1 hafta istirahat edip tekrar kontrol le kendi dr uma gittim giderken nasıl ağlıyorum nasıl gerginim kanama yok ama kahverengi lekelenmem devam ediyordu veeee ikisininde kalbi pıt pıt atıyordu... bu kontrol den sonra 10 gün daha kahverengi lekelenmem devam etti bak şimdi 4 aylıklar. Eğer o gün o anda hayal et arkadaşımızın yazdığını okumamış olsaydım sanırım korkudan düşürürdüm bebeklerimi. Uzun uzun yazdım arkadaşım bekli sana ve diğer arkadaşlarımda cesaret verir. Seninde dediğin gibi çok rastlanıyor muş hatta 9 ay kanaması olup sağlıklı bebekleri olan arkadaşlarım var.sakin olmaya çalış bir şey olmayacak