yok ya normalde gep kazanırdım ılk defa bu kadar cok kaybettım... Inanılır gıbı degıl ananas lar cok pahalıya geldı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ya normalde gep kazanırdım ılk defa bu kadar cok kaybettım... Inanılır gıbı degıl ananas lar cok pahalıya geldı![]()
Lady cim uzme kendini. Ya tuttuysa ve sen üzülerek onların tutunmasını zorlastiriyorsan. Lutfen moralini yüksek tut. Bebislerin orada. Inanıyorum ben.4.cu gun sabahı... Hıcbır belırtı yok... Goguslerım bıle hassas degıl, kesın olmadı tutmadı ıste aglama krızı ıle uyandım hala aglıyorum...
Canım sen neden hemen moralini bozup bebeleri strese sokuyorsun ki herkeste belirti olmak zorunda değil her belirti de hamile demek değil. Lütfen olumsuz moddan çık kafanı dağıtacak birşeyler yap4.cu gun sabahı... Hıcbır belırtı yok... Goguslerım bıle hassas degıl, kesın olmadı tutmadı ıste aglama krızı ıle uyandım hala aglıyorum...
Belirtilerin çoğu ilaçlarla ilgili..belirti olacak kasar beta ancak sekizinci dokuzuncu gün salgılanıyor..sıfır belirtiyle hamile kalan o kadar çok ki..ben umutluyum senden bekliyorum sabırla4.cu gun sabahı... Hıcbır belırtı yok... Goguslerım bıle hassas degıl, kesın olmadı tutmadı ıste aglama krızı ıle uyandım hala aglıyorum...
Canım çok zor karar ücret almyacaklarsa ben olsam 4 bbyi koydurturum ama sıfırdan başlıcak olursan elbette şans daha yüksek her zaman..varsa maddi anlamda gücün baştan başla canım..benim bu donörle oldu diğeri en kaliteli olmasına rağmen olmadı belki yeni donere ihtiyacın vardırSelam arkadaşlar ben de şubat ayında bahçecide transfer olmuştum yumurta donasyonu fakat morfolojimşzde düşük 3 embriyomuz oldu ikisi 4 AB 1 tanesi 4 bb, 4 bb donduruldu 4 AB transfer oldu iki tane fakat olumsuz sonuç aldım. o dönem Zaza yeşil ada dünyam ile de mesajlaştık. Sağolsunlar destek oldular hatta Zaza sayesinde 5200 euro ödemiştim ve fazla ödediğim paramı aldım sağolsun emeği çok rabbim onu bebesine kavuştursun hepimizi deMurat bey kalan tek embriyoyu transfer edelim dedi ama 4 bb embriyo tutma oranlarında çok düşük yurt dışı Sitesi istatistiklerinde. Kafam çok karışık yeni bir tedavi mi başlasam diye ama iki iyi kalite dedikleri embriyo bile tutmadı anlamıyorum artık sorun nerde
umarım tedavi olanlar da en kısa zamanda bebelerine kavuşur.
Üzme kendini bak bana içine su serpSelam arkadaşlar ben de şubat ayında bahçecide transfer olmuştum yumurta donasyonu fakat morfolojimşzde düşük 3 embriyomuz oldu ikisi 4 AB 1 tanesi 4 bb, 4 bb donduruldu 4 AB transfer oldu iki tane fakat olumsuz sonuç aldım. o dönem Zaza yeşil ada dünyam ile de mesajlaştık. Sağolsunlar destek oldular hatta Zaza sayesinde 5200 euro ödemiştim ve fazla ödediğim paramı aldım sağolsun emeği çok rabbim onu bebesine kavuştursun hepimizi deMurat bey kalan tek embriyoyu transfer edelim dedi ama 4 bb embriyo tutma oranlarında çok düşük yurt dışı Sitesi istatistiklerinde. Kafam çok karışık yeni bir tedavi mi başlasam diye ama iki iyi kalite dedikleri embriyo bile tutmadı anlamıyorum artık sorun nerde
umarım tedavi olanlar da en kısa zamanda bebelerine kavuşur.
Inşallah olumlu olur ya bu kadar çaba emek boşa gitmez inşallahValla kizlar yapilanilecek dr larin bile gereksiz buldugu her testi yaptirdik kari koca. Hersey normal. sperm rahim vs... Embryolar iyi ise tutmama sebebi ne olabilir? Bunu dusunelim. Nasilsa olmayinca dr lar Allahtan diyecek. Evet tabii oyle ama kaderinde kendi cabana bagli... Deli gibi cabaliyoruz.
Sen çok erken olumsuz düşünmeValla kizlar yapilanilecek dr larin bile gereksiz buldugu her testi yaptirdik kari koca. Hersey normal. sperm rahim vs... Embryolar iyi ise tutmama sebebi ne olabilir? Bunu dusunelim. Nasilsa olmayinca dr lar Allahtan diyecek. Evet tabii oyle ama kaderinde kendi cabana bagli... Deli gibi cabaliyoruz.
Canım geçen seferde panik yaptın strese girdin. Böyle düşünüp stres yapma günü gelince kan tahlili yaparsın sıkma rahat ol biraz bu bile bir etken rahat olman gerek aklını başka şeylere yönelt ve dinlen lütfen dua et bizde senin için duacıyız rabbim seni sevindirsin bu kez inşallah hadi bi tanesi allaha emanet ol4.cu gun sabahı... Hıcbır belırtı yok... Goguslerım bıle hassas degıl, kesın olmadı tutmadı ıste aglama krızı ıle uyandım hala aglıyorum...
Valla kizlar yapilanilecek dr larin bile gereksiz buldugu her testi yaptirdik kari koca. Hersey normal. sperm rahim vs... Embryolar iyi ise tutmama sebebi ne olabilir? Bunu dusunelim. Nasilsa olmayinca dr lar Allahtan diyecek. Evet tabii oyle ama kaderinde kendi cabana bagli... Deli gibi cabaliyoruz.
canım varya lady nin böyle düşünmesine ben gerildim bir rahat bırakmıyor kendini geçen seferde aynı idi nasıl sakinleştirsek acaba?Canım benim biraz rahat ol işi oluruna bırak. Ben seni çok gergin, stresli ve evhamlı görüyorum, buda ister istemez seni negativ düşüncelere boğuyor. Ne demek ağlama kriziyle uyandım ve ağlıyorum canım yavalla at olmadan ahırı yapmışsın peşin hükmünü vermişsin. Çoğu kişi belirti vermeden hamile kalıyor, bence bedenini ve o yavruları rahat bırak rahatla ve gevşe. 12.günü yapacağın testde gerçekten negativ ise birlikte oturur üzülür ağlarız. Ama ya hadi pozitiv ise şimdiden o yavruları yerinde yuvasında niye kasıyorsun geriyorsun.
Ben de hiç kıyamıyorum aklım kalıyor..ama o da benim gibi canı tez hemen ne olacaksa olsun istiyor..dördüncü gün idrardan bakmaya başladım ben tabiki saçma..en en doğrusu test gününü beklemek ama o da bekleyemez biliyorum.ben çok güzel şeyler hissediyorum boşuna üzmüş olcak bebelerri..kanama var diye ağladım doktorda..adam dedi ki karın içi basıncını arttırır ağlamak yapacağın en yanlış tavır dedi..sustum hemen korkudan..allahım artık yüzümüze baksın nolur dua edelim ben sürekli ediyorum sizler için sizden de dua istiyorum canım arkadaşlarımcanım varya lady nin böyle düşünmesine ben gerildim bir rahat bırakmıyor kendini geçen seferde aynı idi nasıl sakinleştirsek acaba?
canım varya lady nin böyle düşünmesine ben gerildim bir rahat bırakmıyor kendini geçen seferde aynı idi nasıl sakinleştirsek
En büyük ilaç aslında kendisinde. Kendi kendini telkin etmesi sakinleşmesi gerek
Canım tabiki bakılır düşünürüz merak ederiz ama ağlamak gerilmek iyi olanı kötü eder olumlu olup sabretmek stres yapmadan düşünmek lazım ayrıca sana da geçmiş olsun iyi haberler ver bizlere canım rabbim bebişlerini korusun duaların içinde allah razı olsun hepimiz birimiziz birimizde hepimizBen de hiç kıyamıyorum aklım kalıyor..ama o da benim gibi canı tez hemen ne olacaksa olsun istiyor..dördüncü gün idrardan bakmaya başladım ben tabiki saçma..en en doğrusu test gününü beklemek ama o da bekleyemez biliyorum.ben çok güzel şeyler hissediyorum boşuna üzmüş olcak bebelerri..kanama var diye ağladım doktorda..adam dedi ki karın içi basıncını arttırır ağlamak yapacağın en yanlış tavır dedi..sustum hemen korkudan..allahım artık yüzümüze baksın nolur dua edelim ben sürekli ediyorum sizler için sizden de dua istiyorum canım arkadaşlarım
canım varya lady nin böyle düşünmesine ben gerildim bir rahat bırakmıyor kendini geçen seferde aynı idi nasıl sakinleştirsek acaba?
Canım 4 bbyi koydurmaya 1600 euro diyorlar yeni bir tedaviye başlasam da o ücreti ekstra istiyorlar o kadar pişman oldum ki dondurduğuma o embriyoyu ama hata bana donduralım mı diyorlar embriyo kalitesini en son söylediler ondan dondurdum yoksa üç tane Koydururdum kafam çok karışık yeşil adamCanım çok zor karar ücret almyacaklarsa ben olsam 4 bbyi koydurturum ama sıfırdan başlıcak olursan elbette şans daha yüksek her zaman..varsa maddi anlamda gücün baştan başla canım..benim bu donörle oldu diğeri en kaliteli olmasına rağmen olmadı belki yeni donere ihtiyacın vardır