Sevgili guzel yurej ve dusunceli arkadaslarim. Sanirim guvenim kalmadi benim. Canim tez o kadar yoruldum ki koysunlr hissedeyim filan istiyorum. Bir de ben anladim ben asiri kahve ve sigara iciyordum biliyorsunuz. Su an agzima ne kahve ne cay koyuyorum. Su disinda bir sey icmiyorum. Sigarayi en dusuk nikotinlisnden o da agzim oyalansin diye toplam bes tane iciyorum. Benim olumsuz olup asiri duygusal modda olmam bundanmis... Gerginim cidden. Bas agrimi ve 3. ve 4.cu gun ki bel agrimi size anlatamam oyle ki dik oturamiyordum uzanayim dedim lobide ki koltuga , kameradan gormusler gelip ikaz ettiler :)
@Sebida sahit beraberken oldu bu olay. Bu arada biz
@Sebida ile bulustuk kibrista ve cok komikti muhabetimiz ... Yasadiklarimizi anlattik, gulduk. Bu gruptan cok iyi , cok tatli, cok icten bir insan kazandim.
Dun aksam dondum. Dun epey yorulmusum zaten gece yarisi eve ulastim. Acayip kotu bas agrim var. Kahve yoksunlugu ve progesteron yapiyor diye dusunuyorum. Bugun de yatacagin cunku dun cok ayakta kaldim gercekten yorulmusum.
Elimde degil arkadaslar TR de 7 kibrista 2.ci derken maddi manevi goctuk... + Bu kadar hormon, stres Allah yardimcimiz olsun. Hepinizi seviyorum. Iyi ki varsiniz.