• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 hafta olmadan estrofem kestik sonra 2 gün içinde gebelik bitti estrofemi hatırlatıcam dr uma belki biyerde hata oldu
Kalp atışını duyduktan sonra günde ikiye düş sonra da bir hafta sonra bırak dediler..bana da erken gibi geliyor sekizinci hafta ama merkez ne derse yapıyorum harfiyen Allah’a emanet artık..herkes yazsa iyi olur estrofemi progestronu ne zaman kestiniz kızlar ??

Kalp atışını duyduktan sonra günde ikiye düş sonra da bir hafta sonra bırak dediler..bana da erken gibi geliyor sekizinci hafta ama merkez ne derse yapıyorum harfiyen Allah’a emanet artık..herkes yazsa iyi olur estrofemi progestronu ne zaman kestiniz kızlar ??
Canım belki tahlil değerlerimize göre ayar yapıyorlar kişiden kişiye farklıdır ama bende 5 hafta2×2. 3gün 1x1 estrofem oldu bende sorun hep kalp atışı günü sıkıntı 3 doğal yoldan gebeliktede aynı oldu tabi o zaman ilaç bile. Vermedi doktorlar eksik bişi var hep mi aynı zaman olur dimi

Banada sekizinci haftada hem estrofemi hem de progestanı bıraktırdı dr um.

Canım belki tahlil değerlerimize göre ayar yapıyorlar kişiden kişiye farklıdır ama bende 5 hafta2×2. 3gün 1x1 estrofem oldu bende sorun hep kalp atışı günü sıkıntı 3 doğal yoldan gebeliktede aynı oldu tabi o zaman ilaç bile. Vermedi doktorlar eksik bişi var hep mi aynı zaman olur dimi
tiroid ne durumda aızın?

Test pozitif olunca hemen prednol bıraktım 5hafta 3gün olunca estrofemi bıraktım jel. vitamin .aspirin birde clexan devam olarak kalmıştı .geçen sen yazmıştın 8 hafta estrofem dediler diye bende çok erken bıraktım 3 ay estrofem kullanan varmış niye farklı oluyor acaba
Prednol sadece transfer öncesi 5 gun kullanildigini biliyorum sen positif Alana kadar kullandim yazmisin

Prednol sadece transfer öncesi 5 gun kullanildigini biliyorum sen positif Alana kadar kullandim yazmisin
Aynen canım gebelik testine kadar yazıyor tahlil günü bıraktım bazı şeyleri hem 2 kere sormuştum 1 kerede 2 adet içtim devamlı kayıtları silmedim kontrol ettim şimdi aynı yazıyor

1.39 du transferde iken 2 ..3 gün sonra ölçüm yapılacak regl bekliyorum bakalım neçıkacak 50mg eutrox kullanıyorum 8 yıldır hiç bırakmadım gebelşkte bilmiyorum değer kaç olmalı
Gebelikte 2.5 altı isteniyor..benim de hep 1.5 civarıydı gebelikle birlikte hayatımda ilk kez yükseldi hatta 6ya kadar çıktı..endokrine ve dahiliye doktoruna gittim 50 mg kullanıyordum periontolog 75 mg a çıkardı o zaman 3.2 filandı şimdi 1.9 a düşmüş şükür ama doktor devam et 75 mg a dedi

Mrhb Sevgili Hanımlar,beni bilenler bilir çok şükür oğlumu kucağıma aldım,zor bi hamilelik geçirdim panik atak hastalığımdan dolayı,ama şükürler olsun bebeğimde bende iyiyiz..Bu kadar güzel olacağına bilseydim daha erken girerdim donasyon işine,o sizin canınız kanınız oluyor,başkasının yumurtası olduğu aklımın ucundan bile geçmiyor,yoksa kendi yumurtanızla şansınız beklemeyin derim,bu güzelliği herkes yaşasın isterim ...
Hayırlı uğurlu olsun.Oğulcuğunun çok güzel bi kaderi olsun.Rabbim seni bebeğinden ayırmasın.

1.39 du transferde iken 2 ..3 gün sonra ölçüm yapılacak regl bekliyorum bakalım neçıkacak 50mg eutrox kullanıyorum 8 yıldır hiç bırakmadım gebelşkte bilmiyorum değer kaç olmalı
hep aynı zamanda kalp duruyor yazmıssınız dıkkatımı cektı tıroıd en onemlı sebeplerın basında gelır ...

Yine kahverengiye dönük ama kanama geldi..yine moral sıfır..yemeğe gitmiştik eşimle sürekli nasıl yatılır ki :KK43:((umarım bişey olmaz acile gidicez devam ederse artarsa sadece tuvalette geldi şimdilik

Yine kahverengiye dönük ama kanama geldi..yine moral sıfır..yemeğe gitmiştik eşimle sürekli nasıl yatılır ki :KK43:((umarım bişey olmaz acile gidicez devam ederse artarsa sadece tuvalette geldi şimdilik
Canım hiç panik yapma benim bi kanamamdan sonra 3-4 hafta devamlı kahverengi kanama geldi, kırmızı taze kan olmadığı sürece korkma

hep aynı zamanda kalp duruyor yazmıssınız dıkkatımı cektı tıroıd en onemlı sebeplerın basında gelır ...
Aynen canım 4 kez 1.5 aylık kalp atışına gitmeden 1 gün önce hepsi aynı .dr söyledim detaylı olarak endokrin muayenesine gideyimmi diye şuan gerek yok dendi ve bu son transferde son haftalar kemiklerim halsiz ve uyku deri kuruluğu yaşadım ve sonlandı kese gördük 5 gün sonra kalp dinlicektik 1 gün kala bitti bu kez endokrine gidicem iyice sıkı tutucam doğru diyorsun bişi var bulmam lazım çok sağol

Back
X