• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevindim arkadaşım gözünaydın Allah’ın mucizesi işte ol derse oluyor. Hayırlısıyla kalp atışını da duyacağına eminim. Ne mutlu bize peş peşe güzel haberler alıyoruz sizlerden darısı denemeler için sırada olan arkadaşlarımıza olsun inşallah
Cok saol canim insallah insallah alahim burdaki fedekar kadinlara en cok anneligi hakeden kadin lar oyle izellerki hepsi.dilerim rabbim hepinixe versin

Mucize bu.gözun aydin arkadaşım Allah kucagina almayi nasip etsin ara ara giriyorum ikizler cok yaramaz ama inanki.gozlerim doldu okurken
Musum canim cok saol inan mucize boyke hikeyeler duyardim da o mucize beni bulmazvderdim inan ki saka gibi Allahin dedigi oluyo iste o ol dese olur kunfeyekun yaradanim burdakinbutun kadinlara versin Amin

Canım benim okadar şok yaşayarak okudumki gözlerim sevinç göz yaşlarıyla doldu
allah büyük
allah tek
allah ol derse her ey oluverir
rabbim kucağına almayı nasip etsin benim melek kalpli arkadaşım

Canim zazamm buda bizim imtihanimiz gelen giden arayan okadar cok kisi olduki girip yazamadim hersey sirasiyla güzel rabbimm önce sana sonrada bana hic tedavisiz nasip eder insallahh ve olmayan bütun arkadaşlarima

Zaza ablacım hani eskiden bir istastik gibi birşey yapmıştın kim hangi yerde hangi doktorda yaptırdı pozitif veya negatif diye sıralanmıştı yine aynisi mi yapsak? Kararsız olanlara hitaben.

Ben ilaçsız adet olamıyorum. 25 yaşında erken menepozum. Benim fsh 70-80-90-100 daha fazla da oluyor, progestron ise 0.116 çıktı. Bu değerler ile donasyon yaptırabilir miyim ?

Ayy cokkk tesekkur ederim canim beni taniysnlar bilir con incitti beni o firdevs Allahim olmayanada nasipl etsin en kisa zsmnda burdaki tum arkadaslkara simdi korkular sardi beni duruyimudur kesem bozulmusmudur korkuyom cok dua edin bana surekli kendimi dinliyom belirti agriyom Alahim insAlkah kalp sesinideduyarim
Aaa simdi ben de hatırladım hikayenizi. Dr. Firdevsin size soylediklerini okiyunca cildirmistim. Kızmıştım böyle insanlar nasıl doktir oluyor diye. Dimdi faha çok sevindim. Lutfen artik endise etmeyin. Ne güzel 5 hafta da olmus 😍 Artık kafaniza hic birsey takmayin ve hamileliginizin tadını cikartin lutfen ☺

Sagol herşey icin her soruma yardimci olmaya caliştin hic beklemedigim bir sonuc oldu ama vardır herseyde bir hayır bunları yasicakmişım demekki .
Şuan bir tevekkül icindeyim rahatlamada oldu bu sitres beni yormustu en güzel teselli cümlesi "ALLAH BÜYÜKTÜR"
Bu arada senide cok sevdimm burdaki herkezi seviyorum ama yakin buldugum kişiler arasindasın samimiyetin yazdıklarindan anlasıliyo rabbim herseyi gonlune göre versin evlatlarina sag saglim kavusmayi nasip etsin
Sevgisaygi üzüldüm:( Umarım bir daha ki sefere olacak. Lutfen inanmaktan vazgeçmeyin.

Aaa simdi ben de hatırladım hikayenizi. Dr. Firdevsin size soylediklerini okiyunca cildirmistim. Kızmıştım böyle insanlar nasıl doktir oluyor diye. Dimdi faha çok sevindim. Lutfen artik endise etmeyin. Ne güzel 5 hafta da olmus 😍 Artık kafaniza hic birsey takmayin ve hamileliginizin tadını cikartin lutfen ☺
Cok tsk ederimm Allahim herkese bole mucize nasip etsin

Kızlar birşey sorucam crinone jel kullanıp 3 dakika uzanıp 20 dakika yürüyorum siz nasıl yapıyorsunuz bu şekil kullanmam tavsiye edildi geçen seferde böyle kullandım

Çok güzel söyleyecek söz bulamadım rabbim ne büyüksün verdimi veriyor işte kucağına almayı da nasip etsin inşallah rüya gibi yaaa çok sevindim maşallah maşallah
Allah cok buyuk. Ben de ılk donasyondan sonra negatıf almıstım sonra kendı kendıme Ocakta kımyasal gebelık olaa da hamıe kalmıstım.. Dusunun. Oluyor yanı ınsan donasyondan sonra bıle Allah isterse kendi kendne hamıle kalabılıyor... Rabbımın mucızesı. Cok sevındım. Saglıkla bebegınızı kucagınıza almanızı dııyorum.

Sevgili arkadaslar anne olmayi encok hakeden caresiz kadinlar Rabbim size oyle guzel kapilar acsinki benim gibi sok olun insAllah hayatinizin sokunu yasayin basta zazam olmak uzere burdaki tum arkadaslara dua ediyorum Rabbim hic ummadiginiz anda mucizenizi versin hazinesinde cok size umut olim beni belki taniyan vardir ben 2 yumurta donosyonu yaptirdim ilkinde tutmadi ikinci kimy asal oldu 3,ye hazirlaniyodum krediyi bitirip tekrar kredi cekip ekim gibi gidicek tim mucize oldu arkadaslar persembe gunu sok yasadim adetim gecikmisti ama ben hic konduramadim cunku umutsuz vakkayim hamile kalmam imkansizdi yumurta bile yoktu dr bana kendi yumurtamla tup bevek denettirmedi bike cunku yoktu yasim 42 ilucak1 ay sonra neyse tabi ben 3.donosyona hazirlaniyorum esime vitaminler veriyorum kendimde hayit suyu ictim 2 ay duzenli hergun ictim 3.ayda adete kadar ictim adet biti 5 gun ictim kayseride oturuyorum samsuna gittim teyzemde kanser cikmisti cok uzuldum gittim adetim bitmis temizlenmistim tabi gitmeden 2 sefer iliski oldu gittim 10 gun kaldim dondum ve adetim gecikmisti ben umursanadim gunler gecti haka gelmiyo strese e girdim mwnepozmu kistmi oldu vitaminlerde kullanmistim acaba onlarmi geciktirdi iyce bozdumnu surekli bunla mesgul kafam evde is yaptim agirda kaldirdim hersey yaptim erciyes dagiba bile ciktik esimle adet olamiyom artik adet sokturmek icinvbitki caylari arastiriyombensin hayit suyu icim artik gelsin dedim erteledim hep sonra persembe gunu evde test vardi icmeden once yapum dedim cikmacandan okadar e.minimki ama yin.ede yapim dedim ve yapti sok oldum sok hemen cifcizgi okebir be
Lirdiki inanamadim hemen gittim kan verdim 4654 cikti tekrat bi sok ohaaa diyorum ya ohaa hayatimda gorme.digim rakam kimyasal gebeligimde zar zor kalinlasan rahim 32lere soluk cizgiye sevinen ben delirdim resmen inanamadim bole bisok yook imkansizdi donosyonla olma yan gebelik kendi yumurtam olmusta ben gebe kslmisim gercekten allahin mucizesi hemen dr uma sonucu attim adsm sok oldu hemen gel yarin dedi o geceyi sabah edemedim nasil olabilir aagkikli degildir dis gebelikmi nasil bende tutundu nereye yerlesti kafamda deli sorular neyse gittik sabah hemen dr konusmaya gerek yok hemen bakalim dedi o minicik mucizemin ke.sesini gorduk yolk ve sac keseside var dr tamda amaliyat ettigim yere yerlesmis dedi cok guzel dedi Allahim inanamiyorum hala benim rahinde derin seoptum vardi eylulde amaliyat olmustum ekimde donosyon donmus transferi oldum kimyasal olmustu ve ben cuma gunu 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim cumada kalp atisina gitcez hala korkularim var tabi kalb atacakmi diye bugun 6 haftalik oldum Allahim cok buyuk o isterse onune kimse duramaz rahim inceymis butun olumsuzlukkara ragmen vermis Allah ol derse oluyor ben buna inandim vakti zamani geldiyse eger kaderde varsa oluyir hetsey bos cok emek vetdim cok paralar gitti maddi durumda yok yemedim icmedim hep bebek icin ugrastim hetgece bebegim olsun diye dua ettim rabbim vermis haberim yok ben o testi yapmadaydim ogrenemicektim hayiti icecektim rabbim korudu binletce sukurler olsun rabbime sizede umut olsun rabbim nasip etmicegi hicbiseyin pesinden kosturmaz hayal ettirmez vakti zamani vardir dua edin hep isteyin ben dua ediyorum hepinize rabbim zazamada vetsin cok ugrasti canim ar
Kadasim allahim guldursun yuzunu zazam seninde olacak bak gorucejsin benim esiminde spetmi zayifti bende yumurta yoktu zazam allahim en yakin zamanda enguzel kapilarinibacsin sana ve burdaki butun fedekar kadinlara bana da dua edin insalkah kalbini duyarim cuma gunu hepiniz ozelsiniz allahim hep nizi sevindirsin enyakin zamanda insallah amin.

Ben bu sayfayı bilmiyordum, 40 yaş topiğinde soru sorduğumda bir hanım bu sayfadaki hanımların çok bilgili olduğunu söyleyince, buraya da sormak için gelmiştim... Bir çok şey öğreniyorum burdan, hikayeler çok duygulandırıcı ☺️

Sizin hikayenizi de okudum, muhteşem ❤️❤️❤️ Gözlerim yaşardı... Allah sağlıkla size bağışlasın inşallah 🙏🏼

Size bir şey soracaktım: "rahim inceymis" demişsiniz iletinizde, önceki denemelerinizi mi kastediyorsunuz? Çünkü bu gebeliğiniz doğal yolla olunca inceliği bilebilirler mi?
Benim rahmim de çok çok fazla kalınlaşmıyor da merak ediyorum, o yüzden bu soruları soruyorum
Bize de day ederseniz çok mutlu oluruz... 🙏🏼
Tekrar gözünüz aydın 😍🤗

Back
X