nar suyu ve ananas ne işe yarıyor ki ,hemen aynı günlerde etkisini gösteriyor mu .Bana yesılada transferden oncekı gun narsuyu ıc dedı, ictim. transfer gunu ve hergun ananas ye dedı bol bol yedım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nar suyu ve ananas ne işe yarıyor ki ,hemen aynı günlerde etkisini gösteriyor mu .Bana yesılada transferden oncekı gun narsuyu ıc dedı, ictim. transfer gunu ve hergun ananas ye dedı bol bol yedım.
Kardeşlerim yarın mübarek cuma benim için de dua eder misiniz transferim yaklaştı hepinizin duasına ihtiyacım var inşallah bu sefer sağlıklı gebeliğim olur ve devam eder şimdiden hepinizden allah razı olsun allah kat ve kat sizinde gönlünüzün dileğini verip sağlıklı evlatlar nasip etsin yuvalarımız evlat kokusu ve sesiyle dolsun amin
Allah yar ve yardımcınız olsun ins.Güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarımı kalbimiz sizinleKardeşlerim yarın mübarek cuma benim için de dua eder misiniz transferim yaklaştı hepinizin duasına ihtiyacım var inşallah bu sefer sağlıklı gebeliğim olur ve devam eder şimdiden hepinizden allah razı olsun allah kat ve kat sizinde gönlünüzün dileğini verip sağlıklı evlatlar nasip etsin yuvalarımız evlat kokusu ve sesiyle dolsun amin
güzel haber ver bizede umut ol inşallahKardeşlerim yarın mübarek cuma benim için de dua eder misiniz transferim yaklaştı hepinizin duasına ihtiyacım var inşallah bu sefer sağlıklı gebeliğim olur ve devam eder şimdiden hepinizden allah razı olsun allah kat ve kat sizinde gönlünüzün dileğini verip sağlıklı evlatlar nasip etsin yuvalarımız evlat kokusu ve sesiyle dolsun amin
Canım biz yaptıracaktık herşeyi yaptırdım adetimle tedavim başlayacaktı eşimi ikna ettim sanıyordum ama o içten içe istemiyormuş aramız şuan bayağı bozuk düzelmeyecek gibi çocuktan vazgeç diyo. Inşallah Senin eşin kabul eder inşallah ikna edebilirsinaranızda sperm donasyonu yaptıran varmı bizim çocuğumuz olmuyor ve ara sıra aklıma geliyor donasyon ama problem eşimden kaynaklı böyle birşeyi istemez diye düşünüyorum eğer söylersemde onu kırmaktan korkuyorum yaptıranlar eşleriniz nasıl tepki verdi birde günah diyorlar bazen çok istiyorum böyle birşeyi anne olmak için bazen nasıl yapıyım diyorum
Insallah olacak. Bebisini veya bebislerini en kisa surede kucagina alacaksın. Dua edicemKardeşlerim yarın mübarek cuma benim için de dua eder misiniz transferim yaklaştı hepinizin duasına ihtiyacım var inşallah bu sefer sağlıklı gebeliğim olur ve devam eder şimdiden hepinizden allah razı olsun allah kat ve kat sizinde gönlünüzün dileğini verip sağlıklı evlatlar nasip etsin yuvalarımız evlat kokusu ve sesiyle dolsun amin
Canım İnşallah pozitif haberlerini alırız. Rabbim gönlüne göre versinKardeşlerim yarın mübarek cuma benim için de dua eder misiniz transferim yaklaştı hepinizin duasına ihtiyacım var inşallah bu sefer sağlıklı gebeliğim olur ve devam eder şimdiden hepinizden allah razı olsun allah kat ve kat sizinde gönlünüzün dileğini verip sağlıklı evlatlar nasip etsin yuvalarımız evlat kokusu ve sesiyle dolsun amin
Canım biz yaptıracaktık herşeyi yaptırdım adetimle tedavim başlayacaktı eşimi ikna ettim sanıyordum ama o içten içe istemiyormuş aramız şuan bayağı bozuk düzelmeyecek gibi çocuktan vazgeç diyo. Inşallah Senin eşin kabul eder inşallah ikna edebilirsin
Aynen bence yumurta donasyonu kadın karnında taşıdığı için daha kolay alışabiliyor ama sperm donasyonu daha zor çünkü erkeğin hiç bi katkısı olmuyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Allah kimseye bu acıları yaşatmasın. İnşallah burdaki herkes bebeklerini kucaklarına alabilir dualarım sizlerle canlarımSizin icin cok üzülmüştüm ayrilicaz demistiniz sanirim yanlis hatirlamiyorsam allah yardimciniz olsun sizinde insallah kabul eder esiniz erkeklerin kabul etmesi daha zor
Aynen bence yumurta donasyonu kadın karnında taşıdığı için daha kolay alışabiliyor ama sperm donasyonu daha zor çünkü erkeğin hiç bi katkısı olmuyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Allah kimseye bu acıları yaşatmasın. İnşallah burdaki herkes bebeklerini kucaklarına alabilir dualarım sizlerle canlarım
Cankm allahım duysun duanı..son olsun transferin bu sefer herşey gönlünce olsun canımKardeşlerim yarın mübarek cuma benim için de dua eder misiniz transferim yaklaştı hepinizin duasına ihtiyacım var inşallah bu sefer sağlıklı gebeliğim olur ve devam eder şimdiden hepinizden allah razı olsun allah kat ve kat sizinde gönlünüzün dileğini verip sağlıklı evlatlar nasip etsin yuvalarımız evlat kokusu ve sesiyle dolsun amin
İnşallah rabbim mucizeler yaşatsın hepimizeSizin icin cok üzülmüştüm ayrilicaz demistiniz sanirim yanlis hatirlamiyorsam allah yardimciniz olsun sizinde insallah kabul eder esiniz erkeklerin kabul etmesi daha zor
Allahımm ne güzel duygu ya maşallah allah kucağına alıp sarılmayı öpmeyi sağlıkla nasip etsinInsAllah benim yasadigim mucizeyi hepiniz yasayin tum kalbimle dua ediyorum 6+5 olduk kalp atisi icin gidiyoruz banada dua edin insAllah minik mucizem buyymustur kalp atisi olusmustur korku heyecan heosini bianda yasiyoruz
TABİKİ OLUŞTU ANNESİ:)HABER VER BİZE..:)InsAllah benim yasadigim mucizeyi hepiniz yasayin tum kalbimle dua ediyorum 6+5 olduk kalp atisi icin gidiyoruz banada dua edin insAllah minik mucizem buyymustur kalp atisi olusmustur korku heyecan heosini bianda yasiyoruz
İnşallah güzel sonuçla gel kuzumInsAllah benim yasadigim mucizeyi hepiniz yasayin tum kalbimle dua ediyorum 6+5 olduk kalp atisi icin gidiyoruz banada dua edin insAllah minik mucizem buyymustur kalp atisi olusmustur korku heyecan heosini bianda yasiyoruz
CANIM BOL ŞANS ŞİMDİDEN ALLAH RAST GETİRSİN..Kızlardır çok şükür adet oldum 2 aydır bekliyordum yumurta donosyonu için çok şükür hitte başlıyoruz ne olur dua edin güzel sonuçlar alalım çok heycan yaptım![]()