• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar minik mucizemin kalp atisini duydum cok sukur bin sukur Allahim hepinize bu mucizeden versin tum kalbimle diliyorumn zazama veburdakinbutun arjadaslara gecen hafta cuma 5+3 gorunuyidu bugun 6 haftalik gozuktu gelisim yavasmi dr hersey iyi dedi ama sanki yavasmi buyuyo

Kızlar birşey sorucam cep telefonu ile kıbrıstan arandığımız yada arandığımız zaman karşı telefona kıbrıs vs çıkıyormu

Arkadaslar minik mucizemin kalp atisini duydum cok sukur bin sukur Allahim hepinize bu mucizeden versin tum kalbimle diliyorumn zazama veburdakinbutun arjadaslara gecen hafta cuma 5+3 gorunuyidu bugun 6 haftalik gozuktu gelisim yavasmi dr hersey iyi dedi ama sanki yavasmi buyuyo
Gözün aydın canım..kalp de attı artık rahat ol..2-3 gün önce sonra çok önemli değil önemli olan kalp atışıydı..artık endişelenme azcık rahat ol ve keyfini çıkar...

Gözün aydın canım sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah güzel melek maşallah

Hayir dogusun ki farkli birisi sevket alpturk. Bebeleri sarisin ve renkli gozlu oluyor genelde. Embriyologlari da gorusuyor sizinle bende numaralari vardi ama silmediysem
Sevket Alpturk ve hastanesi nasil denediniz mi tavsiye eder misiniz donasyon icin

Ben internette cok kötü yorumlarini okudum tanimiyorum tedavi olanda burda hatirlamiyorum ama sikayetleri okursan cok var hatta dava açan falanda varmis arkadasim
Donasyon yaptiniz mi durumunuz nedir cok kararsizim kibris mi baku mu arastirdikca kafam karisti

Donasyon yaptiniz mi durumunuz nedir cok kararsizim kibris mi baku mu arastirdikca kafam karisti

Hayir henüz yaptirmadim bende grupta yeniyim arastirmalar yapiyorum ekim kasm gibi düşünüyorum bende kibrismi arnavutluk mu kararsizim arkadasim ama cok bilgililer var okudugum kadariyla hersey sans ve kismet isi allah yardimcimiz olsun

Hayir henüz yaptirmadim bende grupta yeniyim arastirmalar yapiyorum ekim kasm gibi düşünüyorum bende kibrismi arnavutluk mu kararsizim arkadasim ama cok bilgililer var okudugum kadariyla hersey sans ve kismet isi allah yardimcimiz olsun
Amin .Ucret bilgisi ne dediler kibris ve arnavutluk icin.

Sevket Alpturk ve hastanesi nasil denediniz mi tavsiye eder misiniz donasyon icin
Ben subatta yenı yaptırdım. Cok sukur en azından hamile kaldim. Gerısını allah bılır. Temız bır hastane. Ekıp iyi. Cevap alabılıyorum sorularıma. Zaten Allah biliyor gerisini. Onerıyorum. Can bey var embryolog cok posıtıf bırı onunla gorusun oradan. Ama hep yazıyorum burada ben ıyı dedım dıye olmaz baskası kotu dese de olmaz. Kendınız gıdın konusun ıcınıze sınen yerı kendınız baslayın.

Ben subatta yenı yaptırdım. Cok sukur en azından hamile kaldim. Gerısını allah bılır. Temız bır hastane. Ekıp iyi. Cevap alabılıyorum sorularıma. Zaten Allah biliyor gerisini. Onerıyorum. Can bey var embryolog cok posıtıf bırı onunla gorusun oradan. Ama hep yazıyorum burada ben ıyı dedım dıye olmaz baskası kotu dese de olmaz. Kendınız gıdın konusun ıcınıze sınen yerı kendınız baslayın.
Surec nasil oluyor orda donor secimi nasil oluyor kac embiryo koyuyolar

ben de bugün kalp atışı için gidiyorum6.cı haftadayız. Allahıma emanet artık o bilir herşeyi. Bakalım... Yazarım sonucu.
Duaların için allah razı olsun canım .inşallah pıt pıt o sesle dünyalar senin olur sağlıklı gebelik nasip etsin rabbim sana allah yardımcımız olsun

Back
X