• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar selam ,
Bugün ben de başladım tedaviye.
Climara patch den 3 er adet yapistirttilar. 3 günde bir degistiricem. 10. gün rahim kalınlığı ölçülecek. Nar suyuna bir kac gün önce başladım. Yolculuga kadar içmeyi planlıyorum. Hersey yolunda gider kalinlasma yeterli olursa 15 inde sperm vermek için bekliyirlar.20 sinde de transfer inşallah.
Aynı dönemlerde 4-5 kisi olduk galiba. Hepimize en kısa sürede bebisli günler diliyorum. Tedavilerimiz,transferlerimiz cok iyi geçsin inşallah. Merkezle en son konusurken beslenme işini sordum. Alkol,kahve dikkat edin,fastfood yemeyin gerisi o kadar mühim değil asıl önemli olan stres dedi. 10 dakika stres nutugu attılar. Bol bol gevseyin, stres yapmayın, hazırlık dönemi ve sonrasinda sizi rahatlatan?stresinizi azaltan seyler yapın dediler. Herkesin aklında olsun. Stres en büyük düşmanımız. Hepinize sevgilerimi yolluyorum :))
Inan bana transfere kadar istedigii yedim ictim :) Sigara da ictim :) Kendimi rahatlatip mutlu hissedip oyle transfere girdim :) O yuzden sakin uzme canini. Dikkat et tabii o ayri :) Hepinize dua ediyorum. Transfere gitmeden buraya icten bir seyler yazmis allah a yalvarmistim. Siz de yalvarin rabbinize . Her sey onun elinde .

aynen bız de sevınemıyoruz.. şoka gırdık... ıyle bır tedırgınlık halındeyız. Reduksıyon mecbursun dedı doktorlar. 3 un hem fıkır oldugu tek sey bu zaten. Imkansız 4 un de dogması dedıler. Bır de 11.ci haftaya kadar bekleyıp 11.ci hafta yapacaklarmıs. Allaha en az 1 tane saglıklı evladjm olsun dıye dua edıyorum. Malesef reduksıyon da cok rısklı ımıs... Inanın sevınemedık...
Canım çok zor bir durum zor karar inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallah sağlıklı iki evladın olur rabbim rabbim kucağını boş bırakmasın sağlıklı olan bebeklerle yoluna devam ettirsin

Kızlar ne güzel yaaa üç aylardayız bol bol tedavi süreci yada başlangıcı olanımız var. transfer hazırlığı var .sonuç bekleyen var .hamiş olup bebişlerini taşıyanımız var. doğum yapıp bebişlerini görenlerimiz var. ne mutlu yaa çok seviniyorum rabbim hepimizin birbirine olan duasını kabul etsin inşallah birlikten kuvvet doğar bizimde birlikte ettiğimiz dualarımız var rabbim kabul etsin sesimizi duysun açılan ellerimizi görsün kucaklarımızı bebeklerle doldursun burada olan tüm canlarım hepimizin yolu aydınlık olsun tez zamanda anneliği rabbim hepimize nasip etsin mübarek üç aylarda da dualarımız kabul olsun inşallah bizlerden başka nerede evlat hasreti olan varsa onlar içinde kabul olsun amin amin
Aminn inş.rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.yormasın inş

Nisan da transfer olacak 5 kisiyiz sanırım.
Ravenloft, Pablo40,bebek63 ,zizu00 ve ben.
aynen bız de sevınemıyoruz.. şoka gırdık... ıyle bır tedırgınlık halındeyız. Reduksıyon mecbursun dedı doktorlar. 3 un hem fıkır oldugu tek sey bu zaten. Imkansız 4 un de dogması dedıler. Bır de 11.ci haftaya kadar bekleyıp 11.ci hafta yapacaklarmıs. Allaha en az 1 tane saglıklı evladjm olsun dıye dua edıyorum. Malesef reduksıyon da cok rısklı ımıs... Inanın sevınemedık...
Lady cim senin sürecini takip etmis hamile kalmana çok sevinmistim. Insallah bunu da atlatacaksin. Bence de senin ve bebeklerinin sağlığı için redaksiyon daha mantıklı. Tabi sen ne hissediyorsun düşünüyorsun bu daha önemli. Lutfen stres olma. Doktorların halledecekler. Bebislerini saglikla kucagina alacaksin 😘

Canım cıktılar hastaneden mutluluk gozyası zamanı sımdı. İkisi aynı yatakta uyuyormuş. Çok tatlı degıl mı masallah. Sen nasılsın mavicim kızceler nasıl. Operım onları
Çok sevindim zelittacim..Minik kuzular..Nasıl güzeldirler..mis gibi..
Bizim kizceler artık yaramazlık peşindeler:) Bol bol konusup oyun oynamak istiyorlar teyzesi..Cok sukur iyiyiz...
Sen nasilsin minicik nasıl..

Haydi hayırlı uğurlu olsun canım tedavini allah kolay eğlesin rahimin güzel kalınlaşsın rahat bir süreç geçir inşallah bizlere güzel haberler duymak nasip olsun stresin bizlerden uzak olması dileğiyle allaha emanet ol
Canim cok tesekkur ederim. Butun arkadaslara hayırlı haberler diliyorum. Iyi ki varsınız 😍

Hayall_et den haberi olan var mı özelden görüşen filan merak ettim nasıl olduğunu..çok dua ettim umarım iyidir hatta umarın tehlike geçmiştir evde dinleniyordur
Canım şimdilik iyiyiz çok şükür ama hastanedeyim tehlikenin geçmesi diye birşey yokmuş rahim kapanmazmış kese de yukarı çıkmazmış Doğuma kadar hastanede yatacakmışım en zorunda WC için bile kaldırmıyorlar

Çok sevindim zelittacim..Minik kuzular..Nasıl güzeldirler..mis gibi..
Bizim kizceler artık yaramazlık peşindeler:) Bol bol konusup oyun oynamak istiyorlar teyzesi..Cok sukur iyiyiz...
Sen nasilsin minicik nasıl..
Masallah kızceler. Bizim minik de buyuyo yavas yavas. Goz goze bakabilmek bile cok guzel. Allah herkese nasip etsin insallah

Canım şimdilik iyiyiz çok şükür ama hastanedeyim tehlikenin geçmesi diye birşey yokmuş rahim kapanmazmış kese de yukarı çıkmazmış Doğuma kadar hastanede yatacakmışım en zorunda WC için bile kaldırmıyorlar
Rabbim sana sabır ve güç versin
Dayan kardeşim yavruların için
İşde fedakar anneler

Sabret canım. Cok duydum hastanede yatıp da kavusanı. Sen hastane yemegin guvenme. Her gun kemik suyu corba ıc. Tandır olabilir mesela. Maydanoz harıc yesıllık ye. Ben hep marul yedim. Meyve ve protein ozellıkle yumurta iki tane ye. Hurma badem ve fındık ye. Yogurt ve ayranı da ihmal etme. Guzel kiloda dogurursan bebek cabuk toplanıyo. Cıgerlerıne dikkat et. Sen usutursen onlar da usutuyo. Ben 34 haftalık dogum yaptım kilo iyiydi fakat usuttugum icin onun da cıger etkilenmiş. Sırf bu yuzden kuvozde kaldı. Kilosu ve cıger en onemlısı bunlar. Gerekirse evi hastaneye tası. Her gun yemegin esin ya da annen getirsin. Saglıcakla kucakla ınsallah

Sabret canım. Cok duydum hastanede yatıp da kavusanı. Sen hastane yemegin guvenme. Her gun kemik suyu corba ıc. Tandır olabilir mesela. Maydanoz harıc yesıllık ye. Ben hep marul yedim. Meyve ve protein ozellıkle yumurta iki tane ye. Hurma badem ve fındık ye. Yogurt ve ayranı da ihmal etme. Guzel kiloda dogurursan bebek cabuk toplanıyo. Cıgerlerıne dikkat et. Sen usutursen onlar da usutuyo. Ben 34 haftalık dogum yaptım kilo iyiydi fakat usuttugum icin onun da cıger etkilenmiş. Sırf bu yuzden kuvozde kaldı. Kilosu ve cıger en onemlısı bunlar. Gerekirse evi hastaneye tası. Her gun yemegin esin ya da annen getirsin. Saglıcakla kucakla ınsallah
Öyle olacak artık canım hastane yemeğini yiyemiyorum zaten,

Back
X