• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım şimdilik iyiyiz çok şükür ama hastanedeyim tehlikenin geçmesi diye birşey yokmuş rahim kapanmazmış kese de yukarı çıkmazmış Doğuma kadar hastanede yatacakmışım en zorunda WC için bile kaldırmıyorlar
Canım olsun en azından güvendesiniz..çok zor ama geçicek zaman..senin karnında geçirdikleri her gün kardır..kendine çok dikkat et canım benim bizi de habersiz bırakma..

Canım şimdilik iyiyiz çok şükür ama hastanedeyim tehlikenin geçmesi diye birşey yokmuş rahim kapanmazmış kese de yukarı çıkmazmış Doğuma kadar hastanede yatacakmışım en zorunda WC için bile kaldırmıyorlar
Allah güç kuvvet versin beterinden korusun. Sana da bebişine de kolaylıklar diliyorum.

Nisan da transfer olacak 5 kisiyiz sanırım.
Ravenloft, Pablo40,bebek63 ,zizu00 ve ben.

Lady cim senin sürecini takip etmis hamile kalmana çok sevinmistim. Insallah bunu da atlatacaksin. Bence de senin ve bebeklerinin sağlığı için redaksiyon daha mantıklı. Tabi sen ne hissediyorsun düşünüyorsun bu daha önemli. Lutfen stres olma. Doktorların halledecekler. Bebislerini saglikla kucagina alacaksin 😘
kim hangi merkez bide tranfer tarihini yazabilirmi.benim 4 nisan gynolife

Adetim 10 gün gecikti bugün bir unut belki bir mucize olir kibrisa gitmeden diye baktım yine sadexe tek çizgi vardı 😣öyle bir yerdeyim ki uzulsemmi sevinsemmi umutlu mu olsam umutsuz mu ne yapsam yine bilemedim..Allahima sığınıyorum ve nette bu yazıya denk geldim öyle güzel yazılmış ki..umarım becerebilmisimdir paylasabilmisimdir

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-31-22-02-13-1.webp
    Screenshot_2019-03-31-22-02-13-1.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 82
Çok sevindim menthacim..güle güle büyüt bebislerini..Kac haftada dogdular..zaman nasil geciyor..
Morkanatlarim genişler nasıl ciktinizmi hastahaneden...
Merhaba Mavi'cim 28 günde ikisinide eve çıkarabildik.çok zor ve stresli günlerdi.O günlerde çekilen resimlerde gözaltlarım mor.
şuan ikiz bakmanın ne demek olduğuna alışmaya çalışıyoruz zira evde zombi gibi dolanıyoruz : )
uykusuz, yorgun ve azıcıkda çıldırık şekilde.
Sen nasılsın.seninkiler büyüdü bayağ.
6 aylîk olunca kolaylaştığı söyleniyor.

Adetim 10 gün gecikti bugün bir unut belki bir mucize olir kibrisa gitmeden diye baktım yine sadexe tek çizgi vardı 😣öyle bir yerdeyim ki uzulsemmi sevinsemmi umutlu mu olsam umutsuz mu ne yapsam yine bilemedim..Allahima sığınıyorum ve nette bu yazıya denk geldim öyle güzel yazılmış ki..umarım becerebilmisimdir paylasabilmisimdir
Güzel bir yazı.Bizim tek sıgınacagımız isteyeceğiniz rabbimiz.Allahtan hiç bir zaman umudumuzu kesmemeliyiz.duamızın kabul zamanı vardır.ondan istemeliyiz.Allah vermeyi sevmeseydi istemeyi vermezdi.ona canı gönülden yalvarıp istemeliyiz.inş hepimizin miadını verecektir inş

Merhaba Mavi'cim 28 günde ikisinide eve çıkarabildik.çok zor ve stresli günlerdi.O günlerde çekilen resimlerde gözaltlarım mor.
şuan ikiz bakmanın ne demek olduğuna alışmaya çalışıyoruz zira evde zombi gibi dolanıyoruz : )
uykusuz, yorgun ve azıcıkda çıldırık şekilde.
Sen nasılsın.seninkiler büyüdü bayağ.
6 aylîk olunca kolaylaştığı söyleniyor.
Bizde 2 aylik.olduk inan ayni durumdayiz hep tek bakarim.diyodum ama olmuyo yardimci almaya.karar verdim cok.zor ama bir.o kadarda keyifli.bize.bakip guluyo.ikizlerimiz en buyuk.mutluluk bu iste Allah herkese yasatsin 😊😊

Bizde 2 aylik.olduk inan ayni durumdayiz hep tek bakarim.diyodum ama olmuyo yardimci almaya.karar verdim cok.zor ama bir.o kadarda keyifli.bize.bakip guluyo.ikizlerimiz en buyuk.mutluluk bu iste Allah herkese yasatsin 😊😊
öncelikle merak edip burada soran tüm canım arkadaşlarıma .teşekkür ederim.
şükürler olsun artık iyiyiz.Bugün göz muayenesi olacaklar şuan hastanedeyim.
Masum'cum büyümüş maşallah seninkiler.
tek başına bakmak pek mümkün değil.
annem haftasonu için evine gitti.eşimle ikimizi görseniz acırsınız acemiliğimize : )
.Rabbim tüm arkadaşlarımıza nasip etsin.

Bak bunu söylemen iyi oldu canım, gerçekten ben bu konuda çok bilgisizim daha kendimi bile tanımıyorum hiç kendi yumurtamla tüp bebek yapmadığım için rahimimin kalınlaşma problemi varmı yokmu onu bile bilmiyorum, tecrübesizim donasyon ilk olacak
İnsallah ilk denemenizde pozitifi gören sanslilardan olursunuz

Kızlar selam ,
Bugün ben de başladım tedaviye.
Climara patch den 3 er adet yapistirttilar. 3 günde bir degistiricem. 10. gün rahim kalınlığı ölçülecek. Nar suyuna bir kac gün önce başladım. Yolculuga kadar içmeyi planlıyorum. Hersey yolunda gider kalinlasma yeterli olursa 15 inde sperm vermek için bekliyirlar.20 sinde de transfer inşallah.
Aynı dönemlerde 4-5 kisi olduk galiba. Hepimize en kısa sürede bebisli günler diliyorum. Tedavilerimiz,transferlerimiz cok iyi geçsin inşallah. Merkezle en son konusurken beslenme işini sordum. Alkol,kahve dikkat edin,fastfood yemeyin gerisi o kadar mühim değil asıl önemli olan stres dedi. 10 dakika stres nutugu attılar. Bol bol gevseyin, stres yapmayın, hazırlık dönemi ve sonrasinda sizi rahatlatan?stresinizi azaltan seyler yapın dediler. Herkesin aklında olsun. Stres en büyük düşmanımız. Hepinize sevgilerimi yolluyorum :))
hayırlı olsun murakami İnş. tedavimiz sonunda bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Kızlar bende bir gariplik var 2 gündür ayaklarım buz gibi ısınmıyor. Gece uyurken ısınıyorlar.ev gayet sıcak vücut ısım iyi birde regl ağrısı gibi bişey oluyor akıntı su gibi oluyor lavobodan sonra birde jel ara sıra topak çıkıyor açık fondöten renginde trans.sonrası bugün 9. Gün.... adet günümünse 29. Günü. Uzandım hareketi kıstım korkmuyor değilim

Kızlar bende bir gariplik var 2 gündür ayaklarım buz gibi ısınmıyor. Gece uyurken ısınıyorlar.ev gayet sıcak vücut ısım iyi birde regl ağrısı gibi bişey oluyor akıntı su gibi oluyor lavobodan sonra birde jel ara sıra topak çıkıyor açık fondöten renginde trans.sonrası bugün 9. Gün.... adet günümünse 29. Günü. Uzandım hareketi kıstım korkmuyor değilim
Geçmiş olsun canım.sıcak tut ayaklarını.transfer sonrası hangi ilaçları kulanıyorum.inş tutunur embriyolar sana.rabbim gönlüne göre versin inş

Back
X