- 18 Ekim 2018
- 407
- 427
- 23
- 35
Aminn canim senin süreç ne kadar sürdü canımHadi hayırlısıyla gidin gelin inş. Hepimizin hakkında hayırlısı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canim senin süreç ne kadar sürdü canımHadi hayırlısıyla gidin gelin inş. Hepimizin hakkında hayırlısı.
Yerleşme kanaması varsa jelin rengini değiştiriyor olabilirAz kaldı canım sabredicem ayın 4ü tahlil zaten meraktayım ama . jel in renk alması normalmi sence
Canım nasıl uygun görürsen tabiki..ben jel hiç kullanmadım ama lekelenme varki renkleniyor..ben bebeklerinin tutuğunu düşünüyorum..4 nisanda alıcaz inşallah güzel haberi:)Az kaldı canım sabredicem ayın 4ü tahlil zaten meraktayım ama . jel in renk alması normalmi sence
Ayy hic bilemedim. Umarim güzel birseylere isarettir.Kızlar bende bir gariplik var 2 gündür ayaklarım buz gibi ısınmıyor. Gece uyurken ısınıyorlar.ev gayet sıcak vücut ısım iyi birde regl ağrısı gibi bişey oluyor akıntı su gibi oluyor lavobodan sonra birde jel ara sıra topak çıkıyor açık fondöten renginde trans.sonrası bugün 9. Gün.... adet günümünse 29. Günü. Uzandım hareketi kıstım korkmuyor değilim
Canim ben Cek Cumhuriyetine gidiyorum. Eski mesajlarimi okuyanlar hatirlar Ukrasya,Cek Cumhuriyeti,Kibristaki merkezleri tek tek arastirip görüşmüştüm. Mesajla soran arkadaslar da olmus o yuzden senin mesajin vesilesiyle tekrar yazayim dedim.Çok güzel söylemlerde bulunmuşlar canim. İnşallah olumlu sonuçlar ile dön. Nerede başladın.
Cok cok gecmis olsun ve gözün aydınMerhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum çünkü yavrularım 20 aralık da erken dünyaya geldi. Bende hipertansiyon vardı gebelik öncesinde. Bebekler bğyüdükçe benim tansiyonum da yükselme başladı ve sonrasında preeklampsi yani genelik zehirlenmesi yaşadım. Daha 26. Haftada idim. 38 gün hastanede yattım ve bebeklerin bir kiloyu geçmesi beklendi. Ama tabii bu bekleme sürecinde tansiyon yerinde durmadı ciddi artışlar yaşadı bu durumda mağnezyum serumlar verildi . Anlayacağınız çok sıkıntılı günler geçirdik. Çok şükür sonunda kızım 1,275 gr oğlum da 1,180 gr olarak dünyaya geldiler. Tabii her ikisi de küvezde kaldılar. Kızım 1,5 ay oğlum 2 ay kaldı. Ama şimdi ikisi de Allahıma şükürler olsun ki evlerindeler. Ben donasyonu Murat ÖNal da yaptırdım ve çok da memnun kaldım. Yeni düşünenler arayış içinde olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada elimde clexane iğne ve crinone jel mevcut. İsteyen olursa ücretsiz gönderebilirim. Son kullanma tarihleri 10/2020 . Herkese sevgiler...
Ben Çek Cumhuriyatinde Repromeda'da olacağım inşallah. 14 nisanda oradayiz. 15 nisan da sperm veriyoruz. 20 nisan embryo transferi yapacagiz dediler. Tabi hersey iyi gider rahim düzgün kalinlasırsa.kim hangi merkez bide tranfer tarihini yazabilirmi.benim 4 nisan gynolife
hepimizinki hayırlı olurlar inş.bize sıkıca tutunurlar.Ben Çek Cumhuriyatinde Repromeda'da olacağım inşallah. 14 nisanda oradayiz. 15 nisan da sperm veriyoruz. 20 nisan embryo transferi yapacagiz dediler. Tabi hersey iyi gider rahim düzgün kalinlasırsa.
En yakin senin ki galiba Bebek63
Ravenloftla aşağı yukari ayni zamandayız :))
Insallah cnm. Hepimiz için güzellikler dilerim. Bebislerimiz tutunsun.hepimizinki hayırlı olurlar inş.bize sıkıca tutunurlar.
canım benim.senin için herzaman vaktim var .sen onların biricik teyzesisin üçümüzde öpüyoruz ve hep senin için dua ediyoruz.Canım morcum inan arayım diyorum ama iki bebekle morcumun zamanı bile yok telefona baksın.sizi çook öpüyorum
hayırlı uğurlu olsun filo'cum.Merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum çünkü yavrularım 20 aralık da erken dünyaya geldi. Bende hipertansiyon vardı gebelik öncesinde. Bebekler bğyüdükçe benim tansiyonum da yükselme başladı ve sonrasında preeklampsi yani genelik zehirlenmesi yaşadım. Daha 26. Haftada idim. 38 gün hastanede yattım ve bebeklerin bir kiloyu geçmesi beklendi. Ama tabii bu bekleme sürecinde tansiyon yerinde durmadı ciddi artışlar yaşadı bu durumda mağnezyum serumlar verildi . Anlayacağınız çok sıkıntılı günler geçirdik. Çok şükür sonunda kızım 1,275 gr oğlum da 1,180 gr olarak dünyaya geldiler. Tabii her ikisi de küvezde kaldılar. Kızım 1,5 ay oğlum 2 ay kaldı. Ama şimdi ikisi de Allahıma şükürler olsun ki evlerindeler. Ben donasyonu Murat ÖNal da yaptırdım ve çok da memnun kaldım. Yeni düşünenler arayış içinde olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada elimde clexane iğne ve crinone jel mevcut. İsteyen olursa ücretsiz gönderebilirim. Son kullanma tarihleri 10/2020 . Herkese sevgiler...
Bencede güzel belirtiler bunlar inşallah perşembe güzel haberler alacağız sendenKızlar bende bir gariplik var 2 gündür ayaklarım buz gibi ısınmıyor. Gece uyurken ısınıyorlar.ev gayet sıcak vücut ısım iyi birde regl ağrısı gibi bişey oluyor akıntı su gibi oluyor lavobodan sonra birde jel ara sıra topak çıkıyor açık fondöten renginde trans.sonrası bugün 9. Gün.... adet günümünse 29. Günü. Uzandım hareketi kıstım korkmuyor değilim
İnşallah. Öyledir canımYerleşme kanaması varsa jelin rengini değiştiriyor olabilir
Bende bugüne kadar bu renk hayırlı olmadı canım dünden beri jel 3. Kere renkli çıkıyor ne diyim allah ne derse o oluyorCanım nasıl uygun görürsen tabiki..ben jel hiç kullanmadım ama lekelenme varki renkleniyor..ben bebeklerinin tutuğunu düşünüyorum..4 nisanda alıcaz inşallah güzel haberi:)
Gecmiş olsun ve gözün aydın olsun canım. Gule gule buyut hayırlı evlat olsunlar ınsallahMerhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum çünkü yavrularım 20 aralık da erken dünyaya geldi. Bende hipertansiyon vardı gebelik öncesinde. Bebekler bğyüdükçe benim tansiyonum da yükselme başladı ve sonrasında preeklampsi yani genelik zehirlenmesi yaşadım. Daha 26. Haftada idim. 38 gün hastanede yattım ve bebeklerin bir kiloyu geçmesi beklendi. Ama tabii bu bekleme sürecinde tansiyon yerinde durmadı ciddi artışlar yaşadı bu durumda mağnezyum serumlar verildi . Anlayacağınız çok sıkıntılı günler geçirdik. Çok şükür sonunda kızım 1,275 gr oğlum da 1,180 gr olarak dünyaya geldiler. Tabii her ikisi de küvezde kaldılar. Kızım 1,5 ay oğlum 2 ay kaldı. Ama şimdi ikisi de Allahıma şükürler olsun ki evlerindeler. Ben donasyonu Murat ÖNal da yaptırdım ve çok da memnun kaldım. Yeni düşünenler arayış içinde olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada elimde clexane iğne ve crinone jel mevcut. İsteyen olursa ücretsiz gönderebilirim. Son kullanma tarihleri 10/2020 . Herkese sevgiler...
hayallll123 ben de hit te olacağım tedavimi son bir hafta kaldı ilaçları yarıladık zaten inşallah hakkımızda hayırlısı olurBende bu ayin sonunda hit ile görüşeceğim. Sizler kimlerle başladınız acaba
Benim gebeligim kendiliginden ol dugu hâlde dusuk tehlikem olmadigi hakde gunde 2 sefer progestaran vajinalnve ckexsan yaptiriyor takibimi yap an tup bebek dr u onlem amacli keseyi gorunce basladi bence sizde kullanin icinizvrahat etmiyorsa basja bir perinotokoga gidinİŞTE BÖYLE DAHA DA KÖTÜNOLCAK ŞİMDİ...