• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aminn canim senin süreç ne kadar sürdü canım
Ben daha yeni başlıyorum canım. Yazdan beri araştırıyordum. Merkezi seçmek için çok düşündüm. Tabi bir de para biriktirmek için bu kadar çok bekledik. Bu benim ilk donasyon denemem olacak. Ocakta hitde muayene oldum sonra histereskopi için regl olmamı bekledim. Histereskopiyi oldum şimdi regl olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için.. yani aslında daha süreç yeni sayılır hatta başlamadı henüz ☺️

Herkese bol şans diliyorum, Allah hepimizin yüzüne baksın 🙏🏼 İnanın tedavilere başlayanlara dua ediyorum 🙏🏼🙏🏼
Sizlere bir şey sormak istiyorum, benim TSH'ım 4 çıktı, çok mu yüksek? Bu değerle hamile kalmak zor mu oluyor? Daha yüksek TSH değeriyle karşılaşan, başarı elde eden var mı?
Hazırlık aşamasında tsh in 2.5 un altında olması istenir muhtemelen size ilac baslarlar ne olur ne olmaz testi tekrarlayin

Merhaba Mavi'cim 28 günde ikisinide eve çıkarabildik.çok zor ve stresli günlerdi.O günlerde çekilen resimlerde gözaltlarım mor.
şuan ikiz bakmanın ne demek olduğuna alışmaya çalışıyoruz zira evde zombi gibi dolanıyoruz : )
uykusuz, yorgun ve azıcıkda çıldırık şekilde.
Sen nasılsın.seninkiler büyüdü bayağ.
6 aylîk olunca kolaylaştığı söyleniyor.
Iyi olmanıza çok çok sevindim Morcum..Yavruların sağlıkla buyusunler..Ikiz gerçekten zor oluyor..Hele annelik duygusuyla birbebkten diger yavruya koşturuyor insan..Ama öyle bir güç geliyor ki hiç uymasanda hep onların yanında olmak istiyor insan..Ilk 3 ay 3 saat uykuyla durdum..Onlar ağlayınca bende ağlıyordum :)
Tavsiyem mutlaka yaninizda biri olsun canım...Tek bakmak zor..yardim istemekten hic ama hic cekinme..Birde şimdiden bir düzen kurmaya çalış.. Ben mutlaka akşam 7 gibi evin tum isiklarini kapatip uyutuyordum..Birde sackurutma mak. Sesi ile pis pis sesi uyumalarina cok yardimci oluyordu..Öyle alıştılar şimdi öyle gidiyorlar çok şükür...
Bakmışsın 6 ay geşmiş :) zaman okadar hızlıki..her anın tadı bir başka..
Biz sanırım biraz rahatladık.. şimdi tek derdimiz kaşıkla meme yemek ve oturmak..Çok istiyorlar ama 6. Ay in bitimini bekliyoruz..azar azar alıştırıyorum:)
Yorgunluk olacak ama paha bicilmez bir yorgunluk Morcum..Seni ve .minikleri sevgiyle opuyorum..

Kızlar bize hala sperm için şu gün gelin diye tam bir tarih verilmedi. Tedavi başladıktan sonra 10 13 sonra diye muallak rakam verdiler. Yurtdışında yaşıyoruz yolumuz uzun Eşim de bende çalışıyoruz ve kendi işimiz değil işçi olarak calışırıyoruz .işyerine tatil günlerini bildirmemiz lazım ama hangi günleri belirliyecegimizi bilemedik. Sperm için kaç gün önce bildirirler şu gün gelin diye? İki ayağimiz bir pabuca girmemesi için ayarlama yapmamız lazım kaç gün önce söylerler? Bahçeci merkezi
Pablocum bize de soylememislerdi aslinda. Gerci onlarda hakli rahimin kalinlasmasina bakip soyleyecekler. Ben tahmini birseyler soykeyin bilet alacagim,islerimizden izin alacağız dedim. O yüzden hersey yolunda gidecekmis gibi plan yaptık. Ilaca başladığımızın 10-11-12 inci gunleri gibi rahim ultrasonu istiyorlar. Kalinlasma bakacaklar. Kalinlasma ok ise atlayip gidecegiz. Spermi de ilaca basladigimin 16.gunu veriyor olacagiz. Ben biletlerimi pegasustan korumali aldim.pegasusflex. Sayet terslik cikarsa ucusumuzu baska gune alabilecegiz. Istersen o sekilde planlama yap.

Erken menopoza girip de dogum yapan arkadaşlar. Ates basmalarım basladı emzirirken cyclo paragınova kullanılır mı. Siz ne yaptınız

Kumsal 48 öğle yemeği ve akşam yemeği olarak mı var cevap için teşekkürler
Cafe resturant gibi ızgara çorba salata tost çeşitleri var. İstediğin saatte sipariş veriyor odaya da getirtebiliyorsun.merkezi bir yerde biz hep dışarda yedik hem dolaşmış oluyorsunuz ama transfer günü odaya ızgara istemiştim

Canım test günün bugün gittin mi:)
Canım canım gittim değer 602. Tsh 5.80 endokrine gidiyorum bugün allah hepinizden razı olsun ettiğiniz dualar ve verdiğiniz moralle yanımdaydınız. Rabbim gönlünüzün muradını versin BEBİŞLER GELİYOR ALLAHIN İZNİYLE BU SEFER

Canım canım gittim değer 602. Tsh 5.80 endokrine gidiyorum bugün allah hepinizden razı olsun ettiğiniz dualar ve verdiğiniz moralle yanımdaydınız. Rabbim gönlünüzün muradını versin BEBİŞLER GELİYOR ALLAHIN İZNİYLE BU SEFER
süper süper şahane :) çok sevindim sizin adınıza . sağlıklı günler diliyorum. darısı başımıza inşallah

Hayırlı olsun.çok sevindim.benimde transferim yapıldı bugün.2 tane kondu.embrıyo senin kaçtı.benim orta kalite

Back
X