- 26 Ekim 2009
- 608
- 1.413
- 313
Allah razı olsun canım allah hepimize nasip etsinsüper süper şahane :) çok sevindim sizin adınıza . sağlıklı günler diliyorum. darısı başımıza inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım allah hepimize nasip etsinsüper süper şahane :) çok sevindim sizin adınıza . sağlıklı günler diliyorum. darısı başımıza inşallah
Canım hayırlı uğurlu olsun sımsıkı tutunsunlar inşallah. 2 tane kondu ilk 3 ay önce gittim 4aa dı 1.5 ay sürdü bu sefer 3aa 2 tane kondu sorunum tsh yükselmesimiş inşallah bu sefer iyi olacak rabbim yardımcımız olsunHayırlı olsun.çok sevindim.benimde transferim yapıldı bugün.2 tane kondu.embrıyo senin kaçtı.benim orta kalite
Çok ama çok mutlu ettin bizleri bu güzel haberle Allah ins. sağlıkla kolaylıkla tamamına erdirsin .Darısı bizlere olsun ins .Bazen takılıyoruz ama gerçekten bazen o kaliteye de bakmıyor Allah ol derse o an oluyorCanım canım gittim değer 602. Tsh 5.80 endokrine gidiyorum bugün allah hepinizden razı olsun ettiğiniz dualar ve verdiğiniz moralle yanımdaydınız. Rabbim gönlünüzün muradını versin BEBİŞLER GELİYOR ALLAHIN İZNİYLE BU SEFER
benım 3BC tutma olasılığı varmı sizceCanım hayırlı uğurlu olsun sımsıkı tutunsunlar inşallah. 2 tane kondu ilk 3 ay önce gittim 4aa dı 1.5 ay sürdü bu sefer 3aa 2 tane kondu sorunum tsh yükselmesimiş inşallah bu sefer iyi olacak rabbim yardımcımız olsun
Canım aman takılma buna 3aa 3bb benim işte şimdi bu o kadr sorun değil okumadığım yer kalmadı. Burada kızlar demilti bana takılma diye doğru onları dinledim sende beni dinle dua et rabbim bilir herşeyi saatinibenım 3BC tutma olasılığı varmı sizce
Çok sevindim sağlıkla sursun gelsin bebislerCanım hayırlı uğurlu olsun sımsıkı tutunsunlar inşallah. 2 tane kondu ilk 3 ay önce gittim 4aa dı 1.5 ay sürdü bu sefer 3aa 2 tane kondu sorunum tsh yükselmesimiş inşallah bu sefer iyi olacak rabbim yardımcımız olsun
ikisi de tutmuştu sizin ikizmiCanım aman takılma buna 3aa 3bb benim işte şimdi bu o kadr sorun değil okumadığım yer kalmadı. Burada kızlar demilti bana takılma diye doğru onları dinledim sende beni dinle dua et rabbim bilir herşeyi saatini
Değere göre evetikisi de tutmuştu sizin ikizmi
inş benimde tutar siz araştırdınızmı.çok üzüldüm ağladım.3BC tutma olasılığı varmı.embrıyonun 5aa olması önemli degılmıDeğere göre evet
Hayır canım kafana takma araştırdım ilk önce 1. Kaliteydi olmadı 3aa b. Tipi çok gebelik var 5aa olmayan gebelik de var allaha dua et stres yapma ananas ye hergün 1 dilim yedim 5-6 gün tutunmada yardımcı oluyorinş benimde tutar siz araştırdınızmı.çok üzüldüm ağladım.3BC tutma olasılığı varmı.embrıyonun 5aa olması önemli degılmı
Maşallah Allaikisi de tutmuştu sizin ikizmi
inş.rabbim seninde benimde bebeklerimizikucağımızaa almayı büyütmeyi nasip etsin .aminn inşHayır canım kafana takma araştırdım ilk önce 1. Kaliteydi olmadı 3aa b. Tipi çok gebelik var 5aa olmayan gebelik de var allaha dua et stres yapma ananas ye hergün 1 dilim yedim 5-6 gün tutunmada yardımcı oluyor
YUPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :)))))Ben dedim de mi ama...bu ara hep tutuyor şükür...çok sevindim..kesin ikiz:)Canım canım gittim değer 602. Tsh 5.80 endokrine gidiyorum bugün allah hepinizden razı olsun ettiğiniz dualar ve verdiğiniz moralle yanımdaydınız. Rabbim gönlünüzün muradını versin BEBİŞLER GELİYOR ALLAHIN İZNİYLE BU SEFER
İnşallahhhhhhhhhhhhhYUPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :)))))Ben dedim de mi ama...bu ara hep tutuyor şükür...çok sevindim..kesin ikiz:)
hayırlı olsun. İnşallah bebişlerimize kavuşuruzHayırlı olsun.çok sevindim.benimde transferim yapıldı bugün.2 tane kondu.embrıyo senin kaçtı.benim orta kalite
hayırlı olsun. çok sevindim.....Canlarım yaa allah hepinizden razı olsun dualarınız için. çok mutluyum bugün hamileyim rabbim benimde sizler için olan dualarımı kabul etsin hepinizden güzel haberler alayım sizleri çok seviyorum allah kucaklarımızı evlatlarımızla doldursun tedaviye başlıcak olan kardeşlerimiz rabbim yardımcınız olsun en kısa zamanda hayırlı tedavi başlangıcı yaparsınız inşallah
Allah razı olsun canımhayırlı olsun. çok sevindim.....
Sağ olun allah razı olsunCanim allah rahmet eylesin. Burada bebislerini kaybetmis tüm annelere sabır dilerim.
Çok şükür canım maşallah güzel haberlerini aldık gözün aydın :) Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayıda nasip etsin. Darısı bizlere hayırlısıyla.Canlarım yaa allah hepinizden razı olsun dualarınız için. çok mutluyum bugün hamileyim rabbim benimde sizler için olan dualarımı kabul etsin hepinizden güzel haberler alayım sizleri çok seviyorum allah kucaklarımızı evlatlarımızla doldursun tedaviye başlıcak olan kardeşlerimiz rabbim yardımcınız olsun en kısa zamanda hayırlı tedavi başlangıcı yaparsınız inşallah