Canım sağlıkla büyüt allah onlara ve size uzun ömür versin hayırlı kısmetli sağlıklı olsunlar inşallah .Merhabalar Sevgili Anne Adayları;
Zorlu bir hamilelik sürecinden sonra 17 martta 34 haftalıkken ikizlerden kız 2000 gr,erkek 1660 gr olarak sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi..Hala hastanedeler ama iyiler çok şükür...Onları ilk gördüğüm andan itibaren bütün kaygılarım ve korkularım son buldu..Şimdi artık kucağıma da alıyorum ve mis gibi kokularını aldıkça hiçbir şeye değişemeyeceğim inanılmaz bir güzellik yaşıyorum...
İnancın ve azmin önüne hiçbirşey geçemiyor ve inanıyorum ki bize desteğini ve emeğini hiç eksik etmeyen Zaza başta olmak üzere buradaki tüm anne adayları sonunda bu duyguyu yaşayacak,dualarım sizinle..Çok girip yazamadım ama inanın herzaman burası hep aklımda ve dualarımda oldu..Çok şükür bu sıralar güzel haberler de epey var sanırım..
Sevgili mavisufi sen ve güzel kızların da hep aklımda ..Hamilelik sürecinde yaşadığım sıkıntılardan seni bir türlü tebrik edemedim,kusura bakma..Senin de yardımların ve desteğini hiç unutamam..
Sevgili Morkanatlarım,ne mutlu sana ki sen de zorlu mücadelenden mutlu sonuç alıp bebeklerine kavuşmuşsun ,inanılmaz sevindim..Sizler ve bebekleriniz sağlıkla,mutlulukla kalın..
meleklerinle allaha emanet olun rabbim bizlerede nasip etsin bu güzelliği
[/QUOTE]
Amin canım,buradaki ve isteyen tüm anne adaylarına nasip etsin Rabbim