• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar zorlu sıkıntılı uzun bir süreç sonunda bir mutlu son da benden gelsin, 1 nisan da minicik bir prensesimiz oldu şükür hastaneden çıktık şu an evdeyiz herşey yolunda ve şükürler olsunki rabbime böyle güzel bir evlat nasip ettiği için , Darısı tüm arkadaşlarımızın başına, Allahım isteyen herkese cennet kokulu mis bebişini nasip etsin
İçinizdeki mücadeleci ruhunuzu ve umudunuzu asla kaybetmeyin lütfen
Allah bagislasin. Tebrik ederim 😘😍

Merhaba,
Ben de Ankara'da deniyorum tüp bebek şu an. Ben tam tersi biliyordum, hap daha ağır oluyor, bazı insanlarda mide bulantısı yapıyor diye onlara climara patch veriyorlar. Ama sizin deriniz hassastır belki.
Benim Cuma günü (yani dün) 7.7 mm çıktı rahim kalınlığı, günde 4 tane estrofem kullanıyorum. Doktorum az bulunca kalınlığı climara patch bana da ekledi. Küçücük bir flaster bant, nasıl etki edecek diye düşünüyorum 🤔 Hayret, siz de "bana ağır geldi" diyorsunuz.
Merhaba,
Aslında merkezimin söylediğine gore patchler daha etkili imiş. Hatta onlar oyle diyince ben de internette araştırdım. Aslinda haptada patchde de ayni miktarda estrofem var galiba. Hakikaten hayret verici birsey o kucucuk bant hem de deri uzerine konuyor. 🤔 Ama okudugum makalelere göre deriden kana daha çok karisiyormuş. Bu arada evet derim hassas ama yapıştırdığım yerde degil yaralar. Yani plaster yuzunden olmamis. Yapistirdigim yere yakin ama ve sanki diyabetli yaraları gibi yaralar oldu. Karacagire mi yuklendik diye endise ettim :( Bugun kan verdim. Bakalım.

Merhaba kızlar ben hala hastanedeyim bir hafta oldu. Çok az suyum gelmeye başladı rahim açıklığı 5 cm.oldu. Doktorlar pek umutsuz konuşuyor bebeklerin suyu azalır vücutta enfeksiyon olur veya kasılma sancı olursa suni sancı ile Doğuma alacaklarmış. Allahım kimseye yaşatmasın hayalini kurduğun birşeyin böyle elinden kayıp gitmesini beklemek kadar acı veren bişey yok.

Keşke benim Doktor da transfer için progesterona başlatsaydı. Doktorum 7.7'yi yeterli bulmadı, climara patch ekledi, eğer Pazartesi'ye kadar 8.5 mm olmazsa iptal edecek transferi. Çok sıkıldım beklemekten ama yapacak bi şey yok. Doktor'un işine karışılmıyor...
Bence plasterle artar. Ben plasteri kullanmaya basladigimin ertesi gunu yumurtalik akintisi basladi. Yumurtaliklarimda hassasiyet falan. Etki ediyor merak etmeyin. Nar suyu da için. Insallah istenilen kalinliga gelir.

Merhaba,
Aslında merkezimin söylediğine gore patchler daha etkili imiş. Hatta onlar oyle diyince ben de internette araştırdım. Aslinda haptada patchde de ayni miktarda estrofem var galiba. Hakikaten hayret verici birsey o kucucuk bant hem de deri uzerine konuyor. 🤔 Ama okudugum makalelere göre deriden kana daha çok karisiyormuş. Bu arada evet derim hassas ama yapıştırdığım yerde degil yaralar. Yani plaster yuzunden olmamis. Yapistirdigim yere yakin ama ve sanki diyabetli yaraları gibi yaralar oldu. Karacagire mi yuklendik diye endise ettim :KK43: Bugun kan verdim. Bakalım.

Bol su için bence, her zaman işe yarıyor... Yaraları vücuttaki "enflamasyon" gibi düşünürsek, onu azaltacak şekilde 1-2 gün hayvansal ürün (peynir, et, vs...) yerine sebze, meyve yeseniz iyi mi olur acaba? 🤔 Yeşil yapraklı sebzeler, biraz bakliyat falan. Dr. değilim, akıl vermiş gibi olmayayım, sadece genel kültür bilgisi olarak söyledim.
Sizinle takvimlerimiz benzer gibi, inşallah arka arkaya güzel sonuçlar alalım, amin 🙏🏼

Bol su için bence, her zaman işe yarıyor... Yaraları vücuttaki "enflamasyon" gibi düşünürsek, onu azaltacak şekilde 1-2 gün hayvansal ürün (peynir, et, vs...) yerine sebze, meyve yeseniz iyi mi olur acaba? 🤔 Yeşil yapraklı sebzeler, biraz bakliyat falan. Dr. değilim, akıl vermiş gibi olmayayım, sadece genel kültür bilgisi olarak söyledim.
Sizinle takvimlerimiz benzer gibi, inşallah arka arkaya güzel sonuçlar alalım, amin 🙏🏼
Insallah guzel sonuclar alalim 😍
Su çok iyi fikir oldu. Cok teşekkür ederim. Beslenmemde bol sebze meyve var aslinda. Et e dikkat edebilirim 🤔 Aslında herkesin bunyesi farklı başkasına agir gelmeyen bana ağır gelmis olabilir. Benim başka bir durum yüzünden surekli kullandigim ilaclarim var. Uzerine hamilelik için kullanilan vitaminler bir de bu ilaclar karacigere fazla gelmis olabilir. Kan tahlilinde belli olacaktır :) Tekrar tesekkurler 🤗

Merhaba kızlar ben hala hastanedeyim bir hafta oldu. Çok az suyum gelmeye başladı rahim açıklığı 5 cm.oldu. Doktorlar pek umutsuz konuşuyor bebeklerin suyu azalır vücutta enfeksiyon olur veya kasılma sancı olursa suni sancı ile Doğuma alacaklarmış. Allahım kimseye yaşatmasın hayalini kurduğun birşeyin böyle elinden kayıp gitmesini beklemek kadar acı veren bişey yok.
Canım elimizden gelen sadece senin ve bebişlerin için dua etmek allah yardımcınız olsun inşallah birşey olmadan sağlıkla kucaklarsın stres yapma sabret canım allah meleklerini korusun seni korusun

Canım umarım daha dururlar...elden de bişey gelmiyor..biraz daha dururlar inşallah canım..

Merhaba arkadaşlar...Çoktandır gıremedim....okumaya da fırsatım yok....fırsat buldukça okumaya çalışacağım inşallah. ...umarım hepiniz iyisinizdir....iyi olun zaten...hatırlarsınız eşime pankreas teşhisi konuştu. ...daha bunu gazeteye çalışırken seçim sabahı kalp krizi gećirdi. .ölümden döndü...Akciğer ve karaciğere pıhtı atmış..damar tıkanıklığı .artık iki stent imiz ve kalp yetmezliğimiz var...stres sağlımızı çok etkiliyor..ve sağlık gidince geri gelmiyor..iyi bakın kendinize...

Merhaba arkadaşlar...Çoktandır gıremedim....okumaya da fırsatım yok....fırsat buldukça okumaya çalışacağım inşallah. ...umarım hepiniz iyisinizdir....iyi olun zaten...hatırlarsınız eşime pankreas teşhisi konuştu. ...daha bunu gazeteye çalışırken seçim sabahı kalp krizi gećirdi. .ölümden döndü...Akciğer ve karaciğere pıhtı atmış..damar tıkanıklığı .artık iki stent imiz ve kalp yetmezliğimiz var...stres sağlımızı çok etkiliyor..ve sağlık gidince geri gelmiyor..iyi bakın kendinize...
Çok çok geçmiş olsun önce sağlık gerisi sonra geliyor..bir an önce iyi olur umarım eşin...

Back
X